Görüş Bildir
Haberler
Hadise'den Kaan Yıldırım Hamlesi! Hadise, Sevgilisi Kaan Yıldırım'ı Vücuduna Kazıttı!

Hadise'den Kaan Yıldırım Hamlesi! Hadise, Sevgilisi Kaan Yıldırım'ı Vücuduna Kazıttı!

Bir dargın bir barışık ilişki sürdüren şarkıcı Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım, son dönemde haklarında çıkan iddialarla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yılın sürpriz birlikteliği Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı doludizgin devam ediyor. Son dönemde hakkında pek çok iddia ortaya atılan Hadise'den flaş bir hamle geldi. Yıldırım'a olan aşkını sık sık sosyal medyadan haykıran ünlü şarkıcı, sevgilisi koluna kazıttı. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadise, uzun süredir aradığı aşkı oyuncu Kaan Yıldırım'da buldu. Geçtiğimiz yıl kısa bir ayrılık yaşayan çift, ilişkilerine yeniden şans vermişti. Geçtiğimiz yılın sürpriz birlikteliği Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı doludizgin devam ediyor. Yıldırım'a olan aşkını sık sık sosyal medyadan haykıran ünlü şarkıcı, sevgilisi koluna kazıttı.

Sosyal Medya Ödülünü Aldı

Sosyal Medya Ödülünü Aldı

Yıldırım ile nikah masasına oturacağı söylenen ünlü şarkıcı, önceki gün 'Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Kadın Müzik Sanatçısı' ödülü kazandı. Ödülü ile birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşan Hadise'nin Kaan Yıldırım'ı bileğine kazıttığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının 'h&k' şeklindeki dövmesi dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın