Görüş Bildir
Haberler
Hadise'den Ayrılan Kaan Yıldırım Çağla Şikel İle Aşk Mı Yaşıyor? İkili Birlikte Görüntülendi...

Hadise'den Ayrılan Kaan Yıldırım Çağla Şikel İle Aşk Mı Yaşıyor? İkili Birlikte Görüntülendi...

Müge Kakşi
09.07.2021 - 23:12

Uzun bir süredir ünlü şarkıcı Hadise ile birliktelik yaşayan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım geçtiğimiz haftalarda Hadise ile olan ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklamıştı. Evlenecekleri beklenirken gelen ayrılık haberi sosyal medyanın gündemine düşerken Kaan Yıldırım'da bomba bir hamle geldi. Yıldırım'ın ünlü manken Çağla Şikel'le görüntülendiği ve çiftin birliktelik yaşadığı iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaan Yıldırım ve Çağla Şikel Sessiz Kaldı

Kaan Yıldırım ve Çağla Şikel Sessiz Kaldı

İlişkilerini bir dargın bir barışık yaşayan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti, Aralık 2020'de de ayrılmıştı. İkili daha sonra tekrara barışıp kısa bir süre sonra yine ilşkilerine son vermişti.

Hadise’nin eski aşkı Kaan Yıldırım’ın adı şu sıralar Çağla Şıkel ile anılıyor. Yıldırım ve Şıkel'in dün akşam Çeşme’deki Before’de samimi bir şekilde eğlendiği iddia edildi.

Gossippasta iddiasına göre çiftin, daha önce de Korto Bar’da bir araya gelmesi aşk söylentilerine sebep oldu. Çağla’nın ise yakınlarına “Kaan arkadaşım” dediği öğrenildi. Şuan için ikiliden iddialara dair bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın