Görüş Bildir
Haberler
Güzellik Alarmı: Sıcak Yazın Favori 5 Saç Kesimi

Güzellik Alarmı: Sıcak Yazın Favori 5 Saç Kesimi

caldef
16.07.2018 - 15:37

Resmi olarak yaz mevsimine adım attığımız bu günlerde saçlarınızla birlikte güzelliğinize yeni bir soluk katmaya ne dersiniz? Güncelleyeceğiniz saç kesiminizle sıcak iklime taze bir adım atmanın tam zamanı! Irina Shayk’ın kısa saçlarından Suki Waterhouse’un hacimli katlarına ünlülerden yaz aylarının favori 5 saç kesimini keşfedin.

Kaynak: https://vogue.com.tr/sac/guzellik-ala...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çene Hizası

Çene Hizası

Çene hizasında kısa ve grafik kesimler feminen ve maskülen stili orta noktada buluşturuyor. Sıcak yaz günlerinde sizi ferahlatacak olan bu keskin hatlı model, Irina Shayk’ın da son favorilerinden.

Bardot

Bardot

Orta boy uzunluk, dağınık katlar ve uzamış perçemlerin birleşimi olan bu retro modelBridget Bardot’un imza saçlarını anımsatıyor. Hacimli bir formla ultra havalı bir hale getirebileceğiniz bu kesim hareketli bir fönden umursamaz at kuyruğuna birçok saç toplama şekline de rahatça uyarlanabiliyor.

Orta Boy Pixie

Orta Boy Pixie

Ultra kısa buzz kesim ve pixie kesimin modern ve karizmatik havası tartışılmaz. Sıcak yazda bu iki model uzun tutamlarla yeni bir hava kazanıyor. Katmanlar ve açıklı koyulu ton oyunlarıyla güncellenen pixie, kısa saç severlerin yeni gözdelerinden.

Uzun Katlar

Uzun Katlar

Rapunzel saçlar favoriler arasındaki yerini sıcak yazda da kaybetmiyor. Bella Hadid’den Emily Ratajkowski’ye ünlü güzellerin de yeni gözdelerinden olan bu saç modelini uzun katlarla güncelleyerek daha enerjik ve havalı bir görünüm elde edin.

Dağınık Bob

Dağınık Bob

Çene hizasında grafik kesimlerin keskin tavrından çekiniyorsanız genç, enerjik ve umursamaz dağınık bob tam size göre. Gizli katlarla hacim kazanan bu saç kesimine en çok yakışan bitiş ise uçları düz bırakılmış salaş dalgalar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın