Görüş Bildir
Haberler
Güzelliğiyle Oyuncuların Odağını Dağıtıp Tüm İlgiyi Üzerine Çeken 10 Kadın Oyun Karakteri

Güzelliğiyle Oyuncuların Odağını Dağıtıp Tüm İlgiyi Üzerine Çeken 10 Kadın Oyun Karakteri

Ma Belle
28.10.2022 - 16:03 Son Güncelleme: 29.09.2022 - 21:27

Oynadığımız oyunlardaki karakterlerin yetenekleri, oyun deneyimimiz için büyük ölçüde önem arz ediyor ama güzelliklerine ve/ya yakışıklılıklarına dikkat ettiğimizi kimse inkar etmesin. Erkek karakterler çoğunlukta olmalarına rağmen kadın oyun karakterleri, güzellikleriyle oyun dünyasında büyük ses getiriyor. Gelin hep beraber güzel mi güze, alımlı mı alımlı olan bu karakterleri yakından tanıyalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Princess Zelda - The Legend Of Zelda

1. Princess Zelda - The Legend Of Zelda

Prenses Zelda, ilk olarak 1985 klasiğinde ortaya çıktı. Sık sık oyundaki Link isimli karakter tarafından kurtarılmayı bekleyen hanım hanımcık bir kız olarak bilinir. Şu duru güzelliğe bakar mısınız, Zelda'yı kurtarmayacağız da başka kimi kurtaracağız!

2. Lara Croft - Tomb Raider

2. Lara Croft - Tomb Raider

Lara Croft, cesur yetenekleri ve çekici görünümü sayesinde kısa sürede en çok tanınan kadın oyun karakterleri arasına girdi. Lara, ellerinin kirlenmesinden ya da dik bir uçurumda yürümekten korkmayan başarılı bir arkeologtur. Ayrıca önüne çıkan engelleri gözünün yaşına bakmadan alt eden bir dövüş uzmanıdır.

3. Bayonetta - Bayonetta Series

3. Bayonetta - Bayonetta Series

Bayonetta oyun serisinin baş kahramanıdır. Melekler ve şeytanlarla savaşmak için sihir ve dövüş becerilerini kullanan güçlü bir cadıdır. Dikkat edin, onunla karşı karşıya geldiğiniz zaman kendinizi hemen yenilginin içinde görebilirsiniz.

4. Jodie Holmes - Beyond: Two Souls

4. Jodie Holmes - Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls, Jodie Holmes'un hayatının belirli bir dönemini bize gösteriyor. 8 yaşından 23 yaşına kadar yaşadığı kırılma noktalarını ve ölüm-ölümden sonra hayat kavramlarını bize sorgulatıyor. Bu kadar tatlı bir insan böyle şeyler yaşayabilir mi diye soruyoruz kendimize; evet, oluyormuş.

5. Ellie - The Last Of Us

5. Ellie - The Last Of Us

Henüz 14 yaşında olmasına rağmen başına gelmedik şey kalmayan Ellie, The Last Of Us serisinin baş kahramanı. İnsanlığı yok eden zombi virüsüne bağışıklığı olan Ellie, yaşına rağmen inanılmaz cesur ve becerikli. Serinin bir diğer kahramanı Joel ile yakın bir bağ kurarlar ve olaylar gelişir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Chell - Portal Series

6. Chell - Portal Series

Chell. Sessiz kahraman. Şeytani bir yapay zeka tarafından türlü deneyleri tamamlamaya zorlanan bir denek. Ama Chell inanılmaz beceriklidir ve düşmanlarını yenebilmek için göze alamayacağı hiçbir şey yoktur.

7. Kitana - Mortal Kombat

7. Kitana - Mortal Kombat

Kitana, Mortal Kombat dövüş oyunu serisinden tanıdığımız bir karakter. Outworld'ün prensesi ve İmparator Shao'nun evlatlık kızıdır. İkizi olan Milenaa'nın aslında kız kardeşi olmadığını ve bir büyücü tarafından oluşturulan bir klondan ibaret olduğunu öğrenir. Krallığını kurtarmak için deli gibi savaşır.

8. Maxine Caulfield - Life Is Strange

8. Maxine Caulfield - Life Is Strange

Maxine, kısaca Max, zamanı geri alabilme yeteneğini keşfeden bir fotoğrafçılık öğrencisidir. Sadece kendi hayatını değil, sevdiklerinin de haytını kurtarmak için bu saklı kalmış yeteneğini en verimli şekilde kullanır.

9. Cortana - Halo

9. Cortana - Halo

Cortana, aslında bir yapay zekadır. Master Chief ile beraber uzaylı ırkına karşı savaşmasına yardım ediyor. Son derecede akıllı, zeki ve becerikli olan bu yapay zeka, düşmanlarının sistemlerine girip zayıf noktalarını bulabiliyor. Ayrıca o kadar fedakardır ki, Chief için kendisini birçok kez feda etmeye hazır.

10. Tracer - Overwatch

10. Tracer - Overwatch

Tracer, hızını ve çevikliğini düşmanlarını alt etmek için kullanan nişancı bir oyuncudur. Zamanda yolculuk yapma yeteneğini en zor zamanlarda kullanarak olayları yönetmeyi başarır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
7
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hasan Kutlu

Ellie ablamız çok hoş cidden 😅