Görüş Bildir
Haberler
Güzel Oyuncu Eda Ece Koranavirüse Mi Yakalandı? İşte Eda Ece'nin Son Durumu...

Güzel Oyuncu Eda Ece Koranavirüse Mi Yakalandı? İşte Eda Ece'nin Son Durumu...

Müge Kakşi
25.02.2021 - 19:46

Ünlü oyuncu Eda Ece'den hayranlarını üzen haber geldi. Ekim ayında corona testi yaptırıran oyuncu, sosyal medya hesabından sonucu hayranlarıyla paylaşarak “Hastayım ama korona değilim. Setteyim. Halim yok” ifadelerini kullanmıştı. Gelen son bilgiye göre ise Eda Ece bu kez koronavirüse yakalandı ve evinde karantinaya alındı. İşte Eda Ece hakkında son gelişmeleri haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eda Ece Hayranlarını Telaşlandırdı

Eda Ece Hayranlarını Telaşlandırdı

Ünlü oyuncu, ekim ayında da corona testi yaptırmıştı. Sosyal medya hesabından sonucu hayranlarıyla paylaşan Eda Ece, “Hastayım ama korona değilim. Setteyim. Halim yok” ifadelerini kullanmıştı.

Şimdi ise iddiaya göre ‘Yasak Elma’ dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncu Eda Ece’nin corona testi pozitif çıktı. Ünlü oyuncunun evinde kendini karantinaya aldığı belirtildi. 

Eda Ece'nin Koronavirüs'e yakalanması ve karantinaya girmesinin ardından tüm gözler Yasak Elma dizisine çevrildi. Yayıncı kuruluşun internet sitesinde, normalde her hafta pazartesi günü yayınlanan Yasak Elma dizisinin bu hafta yeni bölümü ile ekrana geleceği bilgisi yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın