Görüş Bildir
Haberler
Güral Ak Partiye Hazır

Güral Ak Partiye Hazır

silviya alaskarova
24.10.2014 - 14:02 Son Güncelleme: 24.10.2014 - 14:53

Güral Ak Partiye Hazır

Güral AK Partiye hazır

Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığının ardından gerçekleştirilecek Erdoğan'sız ilk istişare toplantısı yine Afyonkarahisar'da yapılıyor. 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında yapılması planlanan 23. Ak Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için NG Güral Otel’de tüm hazırlıklar neredeyse tamamlandı.

NG Güral Otel’de yapılacak olan AK Parti’nin 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için tüm hazırlıklar neredeyse tamamlanmak üzere. Daha önceleri Ankara Kızılcıhamam’da toplanan ancak geçtiğimiz mayıs ayında bu geleneği bozarak Afyon NG Güral Otel’de 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını gerçekleştiren AK Parti 31 Ekim’de 3 günlük kampa girecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk kez bu kampta partililerle geniş kapsamlı olarak bir araya gelecek. Şüphesiz kampta konuşulacak en önemli konular son günlerde gündemi oldukça meşgul eden Ortadoğu’da yaşanan olaylar, IŞİD ile mücadele ve Türkiye’ye sığınan Suriyeliler olacak ve 2015 seçimleri olacağı muhtemel.

5 Ay İçinde İkincikez Başbakan ağırlayacak...

Geçtiğimiz mayıs ayında AK Parti’nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına ev sahipliği yapan NG Güral Otel bu kez de Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına ev sahipliği yapacak. Kampın yapılacağı otelde şu ana kadar tüm hazırlıklar neredeyse tamamlanma aşamasına gelmiş durumda. Önümüzde ki Cuma günü itibariyle girişlerin başlayacağı otelde, Başbakan’ın konaklaması için 5-6 ayrı oda alternatif olarak hazırlanarak Başbakan Davutoğlu’na sunulacak. Davutoğlu’nun kalacağı oda ise son anda otele geldikten sonra belirlenecek. Ayrıca dün AK Parti’den otele bir ekip gelerek incelemelerde bulundu ve toplantının detayları ile ilgili otel yönetimine bilgiler verdi. Çarşamba günü itibariyle otelin dış cephe düzenlemeleri yapılarak bayraklarla donatılacak. Ayrıca otel kendi iç güvenlik önlemlerini alırken, otel dışında da güvenlik birimleri çevre güvenliğini almaya başladı.

Kaynak: http://www.afyonkarahisar.com.tr/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0