Görüş Bildir
Haberler
Günün Fırsat Ürünlerini Merak Edenlere: İndirim Bitmeden Almanız Gereken Ürün Önerileri

etiket Günün Fırsat Ürünlerini Merak Edenlere: İndirim Bitmeden Almanız Gereken Ürün Önerileri

Kübra B.
30.05.2023 - 21:12

Günün fırsatlarında aradığınız ürünlere kolayca ulaşmak ve beklediğiniz indirimleri kaçırmamak istiyorsanız hemen sizi aşağıya alalım! Amazon'un fırsat ürünleri arasında ihtiyacınıza uygun ürünleri tükenmeden satın alabilir, günün fırsat ürünlerine göz atabilirsiniz.

Bu içerik 30.05.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stanley Klasik French Press Termos 1,4 Litre

Stanley Klasik French Press Termos 1,4 Litre

Stanley kalitesiyle kahve deneyimi yaşamak isterseniz bu fırsat tam size göre!

Günün fırsat ürünleri arasında yer alan Stanley Klasik French Press Termos, 2.187,84 TL yerine 1.849 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

XSOUL Kadınlar ve Erkeklere Özel Evde IPL Epilasyon Kalıcı Epilasyon Cihazı

XSOUL Kadınlar ve Erkeklere Özel Evde IPL Epilasyon Kalıcı Epilasyon Cihazı

999,999 flaş atımı özelliğiyle öne çıkan Xsoul, pürüzsüz ve tüysüz bir cilt için kalıcı tüy azaltma amacıyla tüylerin yeniden çıkma döngüsünü kırmak için gelişmiş IPL teknolojisiyle üretilmiş. 

ithalat ücreti depozitosu ile toplan 926,21 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kullanımı oldukça pratik, kılların geç uzamasını sağlıyor. Etkili bir sonuç görmek için sabırlı olmak gerekiyor. Çok büyük beklentilerle alınmaz ama güzellik merkezlerinde zaman ve nakit harcamaktansa evde kendinizin lazer yapması kesinlikle çok daha rahat. Kullanmaya devam edip gözlemleyeceğim.

JBL Tune 660 BT NC Wireless Kulaklık

JBL Tune 660 BT NC Wireless Kulaklık

ANC özelliği ile 44 saate kadar pil ömrü sağlayan JBL Tune 660 BT NC Wireless Kulaklık, 2.290 TL yerine 1.959 TL fiyatıyla burada

Kulaklık çok hızlı kargolandı ve geldi. Ürünü yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. Şarjı çok iyi gidiyor, 1 hafta şarj etmediğim bile oluyor. Günde 4-5 saat kullanmama rağmen iyi gidiyor şarjı. Uzun süreli kullanım ve kaliteli bir ürün alıyım diyorsanız net bunu alın. Gürültü engelleme özelliği gayet iyi sporda kullanışlı. Ayrıca şarjıda hızlı oluyor. Bassları güzel veriyor. Mikrofonuda iyi konuşurken etrafta aşırı ses yoksa dışarıda gayet net anlıyor sizi karşı taraf.

Reeder S19 Max PRO Akıllı Cep Telefonu

Reeder S19 Max PRO Akıllı Cep Telefonu

6 GB RAM, 256 GB hafıza, 5000 mAh batarya, 6.7 inç ekran ve 48 MP kamera gibi özelliklere sahip Reeder S19 Max PRO Akıllı Cep Telefonu, 3.693 TL yerine 3.299 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor. 

256 Hafıza ve 6GB Ram ile güzel bir ikili kamera vs kullanmıyorum lakin performansları düzgün ışıkta tatmin edici seviyede; uygulama uyumluluğu güzel 6GB Ram oluşu güzel bir detay, uygulama kullanımını kolaylaştırıyor. Tek eksik gördüğüm dış malzeme aşırı kalitesiz hissiyat veriyor telefonun üst ve altından bastırınca bir tık esneme hissediyorum. Lakin aynı şey arka kapak için geçerli değil parmak izi tutmayan kolay kirlenmeyen bir malzeme kullanılmış. Aşırı beğendim. Ekstra olarak parmak izi okuyucusu da olsaymış tam tadından yenmezmiş.

Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve

Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve

Ağızda ferah bir tat bırakan, yüksek asiditeli yumuşak ve tatlı bir içime sahip olan Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve, 120,32 TL yerine 90 TL fiyatıyla burada kahve sevenleri bekliyor.

Aromatik bir kahve. İçimi yumuşak. Sert kahve sevenlere önermem. Bir haftalık içimden sonra canınız içmek istiyor. Alışıyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hairens Hrs670 Hairens Hrs-670 Ultrasonik Buharlı Saç Düzleştirici

Hairens Hrs670 Hairens Hrs-670 Ultrasonik Buharlı Saç Düzleştirici

Keratin korumalı 3D kademeli seramik ısıtma plakaları ve ultrasonik buhar ile homojen saç düzleştirme sağlayan, saçları kurutmadan, kırmadan düzleştiren ve düzleştirme sonrasında parlaklık ve yumuşaklık sağlayan yepyeni bir teknolojiyle öne çıkıyor. 

Fiyatı 629 TL'den 563,59 TL'ye düşmüş. 

Linki burada.

Urban Care Monoı Oıl Aşamalı Renk Açıcı Sprey

Urban Care Monoı Oıl Aşamalı Renk Açıcı Sprey

Doğal sarı, açık kahverengi saçlara ve rengi açılmış saçlara uygulanan Urban Care Monoi Oil Aşamalı Renk Açıcı Sprey, doğal güneş ışığı etkisiyle saçlarınıza canlılık katacak.

107 TL yerine 89 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Kokusunun Loreal ile aynı olduğunu okumuştum. Jel değil sprey olduğu için bunu tercih ettim. Gerçekten güzel kokuyor hem de daha az kimyasal kokuyor. 2 kere kullandım, siyah saçımın ışıltısı biraz açıldı. Duştayken sanki saçıma krem sürmüşüm gibi oldu ıslanınca. Sonuç olarak memnunum. Güncelleme: Loreal'e göre daha hızlı açıyor ve yıpratmıyor bence.

Gliss Schwarzkopf Oil Elixir Bakım Yağı

Gliss Schwarzkopf Oil Elixir Bakım Yağı

Formülündeki E vitamini ve argan yağı ile çok yıpranmış ve kuru saçı besleyerek, yumuşaklık kazandıran  Gliss Schwarzkopf Oil Elixir Bakım Yağı günün fırsat ürünleri arasında burada

Dalgalı, yarı kıvırcık keçi postu gibi, yıkadıktan sonra papaz olan mutant saçlarıma yıllar sonra iltifat aldırttı daha ne diyeyim. Abonesiyim.

OGX Biotin Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml x2

OGX Biotin Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml x2

Biotin ve kolajen içeriği ile öne çıkan OGX Sülfatsız Şampuan, dolgunlaştırıcı etkisiyle kullananlardan tam puan almış. 

375 TL yerine 229,90 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın