Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Mart Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Mart Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
08.03.2023 - 18:09

9 Mart Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 9 Mart Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve iş birliği yaptığın kişiler yer alıyor. Gün içinde iletişimin ve görüşmelerin aktif olabilir. Anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise insanlarla ilişkilerinde yargılayıcı olmamaya dikkat edersen iyi olur. Olayları abartmaya meyilli olabilirsin. Aynı zamanda enerji düşüklüğü ya da sağlığınla ilgili hassasiyetler de söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında işin sağlığın ve sorumlulukların yer alıyor. Gün genelinde iş yoğunluğun, çalışma tempon, koşturmacan fazla olabilir. Akşam saatlerinde ise sorumluluklarını abartabilir, kaygıya ve endişeye kapılabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de hassasiyetlerin ya da endişelerin olabilir. Günün koşturmacasından, temposundan yorgun düşebilirsin. Kafana bir şeyleri takıp uyumakta güçlük çekmemek için alternatif yöntemler deneyebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın eğlenceli yanları yer alıyor. Gün içinde çocuklarınla ilgili görüşmeler yapabilir veyahut partnerinle sanatsal aktiviteler içinde bulunabilirsin. Kendini daha neşeli ve keyifli hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise gerek sosyal gerekse özel ilişkilerinde yargılayıcı olmamaya ve konuları abartmamaya dikkat iyi olabilir. Sosyal çevrendeki bazı kişilerden, arkadaşlarından dolayı strese girebilirsin. Aynı zamanda bir arkadaşının, yakınının sağlık problemiyle ilgili de bir gündemin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün içinde turizmle, uzakta yaşayan bir yakınınla ya da bir akrabanla ilgili bazı huzursuzlukların ve ikilemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinle ilişkilerinde veyahut işinle, kariyerinle ilgili konularda sorunları abartmamaya özen gösterirsen iyi olur. Aynı zamanda sakarlıklara ve sağlığınla ilgili hassasiyetlere de dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında iletişim, kardeşler, yakın çevre, akrabalar, ticaret, eğitim ve seyahat yer alıyor. Gün içinde görüşmelerin, konuşmaların, yakın çevrendeki kişilerle iletişimin yoğun olabilir. Öğleden sonraki saatlerde de finansal konularla, ödemelerle, banka ve vergilerle ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise iletişimde ön yargılı olmamaya, yargılayıcı dil kullanmamaya dikkat edersen iyi olur. Aynı zamanda bir tanıdığının sağlığıyla ilgili de haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında maddi konular, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Gün içinde, diğer insanlarla ilişkilerinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Maddi konularla ilgili birtakım görüşmeler yapman da mümkün. Akşam saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda ödemeler, bankalar ve finansal konularla ilgili bazı kaygıların ve streslerin de açığa çıkabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün Ay, burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Gün içinde de sağlığın, işlerin, görüşmelerin, eğitimin ya da çocuğun, çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı huzursuzluklarının olması mümkün. Akşam saatlerinde ise partnerinle ve diğer insanlarla ilişkilerinde bazı pürüzler ve stresler yaşayabilirsin. Sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da eğitimle ilgili gelişmeler de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Gün içinde aşk hayatın ve partnerinle iletişimin konusunda ya da çocuğunla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsin ya da bazı konularda kaygıların açığa çıkabilir. Aynı zamanda bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, aile bireyleriyle ya da kardeşlerinle ilişkilerinde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsin. Ailenle iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerle, partnerinle ya da çocuklarınla ilişkinde yargılayıcı olmamaya dikkat etmende fayda var. Çocuğunun sağlığıyla ilgili de bir gündemin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde iletişim, kardeşler, eğitim ve çocuğunla alakalı bazı huzursuzlukların olabilir. Ticari işlerinle alakalı da bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinle ilişkilerinde, gayrimenkul konularında veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili konularda birtakım gündemlerin, streslerin, huzursuzlukların olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında seyahat, eğitim, uzaklar, yurtdışı bağlantılı konular ve uzakta yaşayan tanıdıkların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde maddi konularla, ticari işlerinle ilgili bazı huzursuzluklar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise kardeşlerin ya da yakın çevrenden bir kişinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Ticari işler, anlaşmalar ve sözleşmeler açısından uygun bir zaman dilimi değil. Çevrendeki kişilerle iletişiminde de yargılayıcı olmamaya dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sağlık konuları ve finansal konular yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde çocuğunun, bir yakının ya da kardeşinin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise parasal konularla, kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin, huzursuzlukların, streslerin olabilir. Gereksiz harcamalar yapmamaya ve gereksiz endişelenmelere de dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın