Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
08.08.2022 - 18:01

9 Ağustos Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 9 Ağustos Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin ve kariyerinin etkileri hissediliyor. Sabahın ilerleyen saatlerinde ve öğle saatlerinde gereksiz risk almaktan, fevri olmaktan ve abartıdan kaçınman iyi olabilir. Yine aynı saatlerde iş ilişkileri, sözleşmeler ve ticaret açısından ise destekleyici etkiler söz konusu diyebilirim. Sevgili Koç, bugün gün genelinde aile içi ilişkilerde bir takım krizler, güç savaşları, anlaşmazlıklar, para ile ilgili çatışmalar yaşanması da olağan bir durum. Sakin kalıp öfkeni yönetmeye odaklanırsan karlı çıkarsın. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün gündeminde hukuksal konular, seyahat ve eğitim konuları var. Gün genelinde yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar arasında güç çekişmeleri, kıskançlık, anlaşmazlık ve bir takım entrikalar olması mümkün görünüyor. Aynı zamanda iletişimine dikkat etmen gereken bir gün sevgili Boğa. Yakın dostlarınla veya kardeşinle ya da akrabalarınla bir yüzleşme yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün gündeminde finansal konular, yatırım, bankalar, krediler, borçlar var. Öğle saatlerinde gayrimenkulle, evle alakalı bir konu gündeme gelebilir ya da bir yatırım veya finansal konularla ilgili ailenle görüşebilirsin. Fakat acele edip risk almamanı öneririm. Sosyal çevrenden biriyle de bir alacak verecek konusu olabilir ve bu seni biraz gerebilir. Bugün gün genelinde parasal konularla ilgili bir kriz, güç çekişmesi, takıntı gibi durumlar açığa çıkabilir. Bu durum, bir takım yüzleşmelere vesile olabilir. Bugün sağlığına da özen göstermen gereken bir gün, sakarlıklara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin gündeminde ikili ilişkilerin ve evliliğin yer alıyor. Gün genelinde ilişkilerinde takıntı, saplantı, güç çekişmeleri, paranoya, kıskançlık, manipülasyon gibi olumsuz duygulara açık bir etki var. Bu durumun üstesinden gelebilmen için iyi yönetmen gerekiyor sevgili Yengeç. Bu sadece aşk hayatın değil, her türlü ikili ilişkin için geçerli. Öğle saatleri ise biraz tepkisel olabilirsin, bir şeyleri abartmaya meyilli olabilirsin. Diğer taraftan da kardeşlerin ve yakın dostlarınla fikir alışverişleri yapabileceğin bir gün yaşayacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün gündeminde iş, çalışma koşulların ve sağlığın yer alıyor. Öğle saatleri parasal konularla ilgili plan, program ve düzenlemeler yapabilirsin. Gün genelinde psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmeni öneririm. İlişkilerle alakalı bir şeyleri kafana takıp psikolojini zedeleyebilirsin. Gizli saklı bir şeyler açığa çıkabilir ve bir takım yüzleşmeler yaşamak zorunda kalabilirsin. Önüne ne çıkarsa çıksın, hiçbir şey için ruhunu yorma. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün gündeminde aşk hayatın ve çocukların var. Öğle saatlerinde bankalar, krediler ve borçlarla alakalı veya sağlığınla alakalı bir takım pürüzler yaşaman mümkün görünüyor. Diğer taraftan da çocuğun ya da partnerinle iletişiminin yoğun olacağı bir gün olacak. Gün genelinde etkili olacak olan Venüs/Plüton açısı, aşk ve sosyal ilişkilerinde bir takım kriz durumlarına, takıntı, şüphe, saplantı gibi duygulara seni çekebilir. Partnerinle aranda güç savaşları yaşayabilirsin. Manipülasyonlara dikkat etmeni öneririm. Bu ihtimallerin farkında olup bu günü daha kontrollü geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün gündeminde ailen, evin, yaşam alanın var. Öğle saatleri ikili ilişkilerde anlaşmazlıklar ve çatışmalar olabilir, tepkini göstereceğin anlar yaşanacak. Günün genelinde ise aile ilişkilerinde veya iş ilişkilerinde, patron veya iş arkadaşlarıyla ilişkilerde biraz çatışma, öfke, güç savaşları olabilir. Dönen bir takım entrikalar su yüzüne çıkabilir, bastırılmış öfke açığa çıkabilir. Bugün boyunca ilişkilerine dikkat etmen senin için iyi olacaktır sevgili Terazi. Son günlerde rüyaların da artmış olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün gündeminde iletişim, kardeşler, yakın arkadaşlar, ticaret ve eğitim yer alıyor. Arkadaşlarınla, sosyal çevrenle iletişiminin yoğun olacağı, sosyal medya kullanımı ve bilgi alışverişinin hızlı olabileceği bir gün diyebilirim.  Öğle saatleri işinle alakalı bir anlaşmazlık ya da sağlığınla ilgili bir pürüz yaşanabilir. Gün genelinde, seyahat, kardeşler, yakın çevre, iletişim, akademik ve hukuksal konularla ilgili bir takım kriz durumları söz konusu görünüyor. Çekişmeler, entrikalar, baskı ve gerginlik eksik olmayacak. Bir konuya kafayı takabilirsin, zihinsel olarak seni yorabilecek bir gün. Mümkün olduğu kadar kafanı rahatlatmaya çalış. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün gündeminde finansal konular yer alıyor. Öğle saatlerinde hesapta olmayan bazı masraflar çıkabilir ya da sen hobilerinle, çocuklarınla veya partnerinle alakalı gereksiz harcamalar yapabilirsin. Gün genelinde etkili olacak olan Venüs/Plüton sert etkileşimi, seni finansal alandan ve sağlık alanından etkiliyor. Parasal konular, bankalar, borçlarla alakalı bazı krizler yaşanabilir. Bir kadınla parasal konularla ilgili güç savaşları ve çekişmeler yaşanabilir. Kontrollü olur, mantıklı yaklaşırsan bu durumun üstesinden ustalıkla gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Bugün Ay, yükseleninde seyahat ediyor. Kendinle ve ihtiyaçlarınla ilgileneceğin, belki dış görünüşünle ilgilenmek isteyebileceğin bir gün geçirebilirsin. Öğle saatlerinde ailenle alevli konuşmalar, çatışmalar yaşaman mümkün, tepkini hissettireceksin. Gün genelinde ise ikili ilişkilerle alakalı gerginlik, çatışma, çekişme, güç savaşları, şüphe, kıskançlık yaşanabilir. Bir kadınla alakalı entrikalar, kızgınlıklar da olabilir. Öfkene, sinirine hakim olman gereken bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, iç dünyana yöneleceğin, belki yalnız kalmak isteyeceğin bir gün geçirebilirsin. Kardeşlerinle veya yakın çevrenle iletişiminde masaya yumruğunu vurabilirsin. Gün genelinde etkili olacak olan Venüs/Plüton etkileşimini psikolojik ve fiziksel sağlık alanından ve iş ilişkilerinden yaşıyorsun. Öncelikle sağlığına dikkat etmeni sonrasında da birlikte çalıştığın insanlarla ilişkilerinde, manipülasyon, hırs ve güç çekişmelerinden uzak durmanı öneririm. Psikolojik olarak seni yorabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren ve arkadaş grupların yer alıyor. Öğle saatleri, parasal konularla alakalı biraz tepkisel yaklaşımlarda bulunman, stres yaşaman mümkün. Gün genelinde etkili olacak olan Venüs/Plüton zorlu açısını, aşk ilişkileri ve çocuklarınla ilişkilerin alanından yaşayacaksın. Hem aşk hayatında hem çocuklarınla ilişkilerinde kriz durumlarına, çekişmelere, takıntı ve baskıcı tutumlara dikkat etmen gerekiyor. Manipülasyonda bulunmamanı ve baskıcı davranmamanı öneririm. Aynı şekilde bu davranışları karşı taraftan da görmen mümkün bir durum. Bu sebeple iyi yönetilmesi gereken bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın