Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Aralık Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Aralık Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
07.12.2022 - 18:20

8 Aralık Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 8 Aralık Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunay'ı, seni zihinsel olarak etkileyecek gibi görünüyor. Bu durum da seni bir miktar yorabilir. Bunun yanında karar almada ve iletişimde hız kazanırken; ticaret, seyahat, yakın çevre, kardeşler ve eğitim alanından yoğun etki alıyorsun. Bu sıralar zihnin susmayabilir, yakın çevrendeki kişilerle tartışmalar ve fikir ayrılıkları yaşaman mümkün. Aile içi ilişkiler, emlak ve kariyer konuları ile ilgili bazı pürüzler de yaşayabilirsin. Kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, unutkanlıklar söz konusu olabilir. Bir yandan da sosyal çevrenden destek görebilir, onlarla olan iletişiminden veya yapacağın ticari anlaşmalardan fayda sağlayabilirsin. Psikolojik ve fiziksel sağlığına, sakarlıklara, bağışıklık sistemine bu birkaç gün dikkat etmeni öneririm. Dolunayın sana dinginlik getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunay'ı seni gelirlerin, kazançların ve finansal alanından etkileyecek. Maddi konularla ilgili bazı pürüzler, mücadele gerektiren durumlar ve hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Para giriş çıkışların hız kazanabilir. Bazı Boğalar için para kayıpları, bazıları için ise kazanç artışı şeklinde gelişmeler görülebilir. Geçmişten gelen borçlar veya alacaklar gündem olabilir. Bunun yanında öz değer algın, arkadaşlarınla ilişkinde öz değerinle ilgili bazı sorgulamaların da olabilir. İlişkilerinde yanılgılar, hayal kırıklıkları yaşaman mümkün. Yakın çevrenle ilişkilerinde dönen bazı entrikalar önüne gelebilir veyahut bir yakınına, bir dostuna karşı kızgınlık besleyebilirsin. Aynı zamanda psikolojik, fiziksel ve mental sağlığına da bu birkaç gün dikkat etmeni öneririm. Dolunayın sana bol kazanç getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ikili ilişkilerini, evliliğini, partnerinle ve iş birliği yaptığın diğer insanlarla ilişkilerini etkileyecek gibi görünüyor. Evliliğinde ya da ikili ilişkilerinde kızgınlıkların açığa çıkabilir. Fikir ayrılıkları, çatışma ve münakaşa yaşanabilir. Bu durumlar bazıları için özel ilişkilerinde, bazıları için ise iş ortaklıklarında yaşanabilir. Alınganlıklar, küslükler, hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Öz değerini sorguladığın günlerden geçiyor olabilirsin. İş girişimlerinde de belirsizlikler, kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aynı zamanda gizli saklı ve riskli her türlü işten uzak durmanı öneririm. Baş ağrılarına, kas ağrılarına, bağışıklık sistemi problemlerine, sakarlıklara ve yaralanmalara açık etkiler var, bu birkaç gün dikkat derim. Bunların yanında eğitim, hukuksal konular, yayıncılık, seyahat konularıyla ilgili destekleyici etkiler var. Uzakta yaşayan yakınlarından da fayda ve destek görmen mümkün. Dolunayın sana uzlaşma ve huzur getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı seni daha çok psikoloji, iş ve sağlık alanından etkiliyor. Geri planda, kendi içinde ve iç dünyanda bazı mücadelelerin olabilir. İçsel kızgınlıkların, sakladığın bazı düşüncelerin ve yüzleşme isteğin yoğun olabilir. Evliliğinde veya ikili ilişkilerinde önemli yüzleşmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Bağışıklık sistemi problemlerine, migren ataklarına, sakarlıklara ve cerrahi işlemlere de müsait etkilerin var. Yayıncılıkla, seyahatle, hukuksal konularla, eğitim ve yurtdışıyla ilgili bazı karmaşalar, belirsizlikler ve kafa karışıklıkların olabilir. Aynı zamanda uzak şehirlerdeki yakınlarınla ilgili de hayal kırıklığı, kırgınlık yaşaman mümkün. İkili ilişkilerinde açığa çıkan şeyler de olabilir. Bunların yanında ortak gelirlerinde artış, para girişlerinin yoğunlaşması, miras ve nafaka gibi gündemlerinin olması da mümkün. Bugünlerde geçmişten gelen alacaklarını tahsil edebilirsin. Dolunayın sana sağlık ve netlik getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı, seni aşk ve sosyal hayat alanından etkiliyor. Öncelikle sosyal hayatın, arkadaşlarınla ilişkin, iletişimin hız kazanabilir. Bir taraftan da partnerinle veya sosyal çevrenden bir arkadaşınla ilişkinde yoğun mücadele, kavga, münakaşa ve fikir ayrılıkları yaşanabilir. Geri plandaki, kendi içinde yaşadığın korkular ve kaygılar tetiklenebilir, kıskançlığa dönüşebilir. Bu durum da psikolojik sağlığın açısından seni bir miktar zorlayabilir ve kaybetme korkunu tetikleyebilir. Bunların yanında para konularıyla ilgili belirsizlikler, karmaşalar da zihnini meşgul edebilir. Bazı Aslanlar için de sosyal çevrelerinden birisi ile kalıcı ilişki kurma fırsatları gündemde olabilir. Ya da sorunlu ilişkilerini yoluna koyma ve sağlamlaştırma adına destekleri olabilir. Arkandan dönen bazı işlerin, gizli saklı konuların ortaya çıkması da mümkün. Psikolojik ve fiziksel sağlığına, öfke, kıskançlık ve hırs gibi duygulara dikkat etmeni öneririm. Dolunayın sana umut ve neşe getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı seni kariyer, iş, ev ve aile alanından etkiliyor. İşle ilgili konuların, gündemlerin hız kazanabilir. Öncelikle bu birkaç gün boyunca genel olarak bir gerginliğin, zihinsel yoğunluğun söz konusu olabilir. Aynı zamanda iş ilişkilerinde veya aile içi ilişkilerde ev, emlak konularıyla ilgili bazı mücadelelerinin olması da mümkün. Bunun yanında evliliğinde, ilişkinde süregelen bazı belirsizlikler, karmaşalar ve kararsızlıkların seni meşgul edebilir, zihnini yorabilir. Sosyal ilişkilerinde ve aşk hayatında kıskançlık, kaybetme korkusu, hırs gibi duygular açığa çıkabilir. Sakarlıklara da dikkat etmen gereken birkaç gün seni bekliyor. Dolunayın sana dinginlik ve huzur getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı seni yayıncılık, hukuksal konular, iletişim, seyahat, eğitim, iletişim, ticaret, yakın çevre ve ilişkiler alanından etkiliyor. İletişiminin, bilgi akışının, sosyal hayatının hızlı ve yoğun olduğu birkaç gün söz konusu olabilir. Aynı zamanda sağlığınla, işinle ilgili bazı belirsizliklerinin ve kafa karışıklıklarının olması da mümkün. Günlük işlerini düzenlemekte, organize etmekte zorlanabilirsin, koşturmacan yoğun olabilir. Bunun yanında aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler de var. Uzaklarda yaşayan birinin veya yakın çevren aracılığıyla biriyle tanışman, haberleşmen mümkün. İşinle, sorumluluklarınla ilgili bazı isyanların da olabilir. Bugünlerde trafiğe, elektronik eşyalarına ve solunum yollarına dikkat etmende fayda var. Dolunayın sana aşk ve tutku getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı seni psikolojin, sağlığın ve finans alanından etkiliyor. Bankalarla, ödemelerle, vergilerle, ortak gelirlerle, maddi konularla ilgili bazı streslerin olabilir. Aynı zamanda sağlığına ilgili de gündemlerin olabilir. Baş ağrıları, migren atakları gibi problemlere müsait etkiler var, dikkat etmeni öneririm. Ayrıca bazı korkularının, kaygılarının, hırslarının açığa çıkması ve yüzleşmeler yaşaman mümkün. Uzaklarda yaşayan bir kadınla ilgili hırslı yaklaşımların, düşüncelerin, kaybetme korkun, öfken ve isyan duygun olabilir. Aşk hayatınla ilgili kararsızlıkların, kafa karışıklıkların, kaotik durumlar da söz konusu görünüyor. Bunun yanında evle, gayrimenkul konuları ile ilgili veya aileden gelecek parayla ilgili destekleyici etkilerin de var. Para girişlerin yoğun olabilir. Dolunayın sana kazanç getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı seni ikili ilişkiler, ortaklıklar, evliliğin ve iş birliği yaptığın kişilerle ilgili etkiliyor. İkili ilişkilerin hız kazanabilir. Yeni tanışmalar, yeni karşılaşmalar, konuşmalar, görüşmeler söz konusu olabilir. Hem yakın çevrenle diyaloğun hem de özel ilişkilerin gündemini meşgul edebilir. Yakın dostlarından ve kardeşlerinden destek ve fayda görebilirsin. Kalıcı dostluklar kurabilir ya da yeni ticari anlaşmalar yapabilirsin. Ticaret, iletişim, eğitim ve seyahat konuları açısından destekleyici etkilerin var. Fakat aile içi ilişkilerde bazı karmaşık durumlar, evle ve evliliğinle ilgili kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Bunların yanında bu dönem içerisinde bastırdığın bazı kızgınlıkların, korkuların, kaygıların ve kıskançlıkların yüzeye çıkabilir ve bazı yüzleşmeler yaşayabilirsin. Gizli saklı bazı şeyler de ortaya çıkabilir. Ayrıca aile büyükleriyle ilgili bir gündem ya da senin sağlığınla ilgili bir konu da öne çıkabilir. Para ve finans konularını bugünlerde ciddiye al, riske girme ve partnerinle münakaşalardan kaçın derim. Dolunayın sana huzur getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı seni sağlığın, işin, sorumlulukların ve günlük işlerinden etkiliyor. Öncelikle bu birkaç gün günlük koşturmacan, iş yoğunluğun artmış olabilir. Günlük hayatına hız gelmiş olabilir. Bunun dışında, psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmen gereken birkaç gün seni bekliyor diyebilirim. Baş ağrıları, kas ağrıları, migren gibi problemlere ve solunum yolları rahatsızlıklarına müsait bir etki var. Birlikte çalıştığın kişilerle ilişkilerinde de bir miktar mücadele etmen gerekebilir, zorlanabilirsin. Diğer bir taraftan ise yaptığın işlerden kazanç elde etmen mümkün, para girişlerin olabilir. Yakın çevrenle ilişkilerinde, eğitim, iletişim, ticaret ve seyahat konularında bazı karmaşık durumlar, kafa karışıklıkların söz konusu olabilir. Trafiğe de dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde, evliliğinde bazı kızgınlıkların ve ve kaygıların açığa çıkabilir. Bu nedenle yüzleşmeler yaşayabilirsin. Dolunayın sana sağlık ve şifa getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı seni aşk hayatın, çocuklarınla olan ilişkin, sosyal çevren ve sosyal hayatından etkiliyor. Partnerinle, arkadaşlarınla veya çocuklarınla ilişkinde gerginlikler olabilir. Aynı zamanda aşk hayatındaki kararsızlıkların da kafa karışıklıklarına neden olabilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir ya da eski birlikteliklerinle ilgili bazı konuları düşünmeye başlayabilirsin. Kalıcı bir hobi edinebilir, kendini mutlu edecek şeylere yönelebilirsin. Öz değerine sahip çıkman gereken günlerden geçiyorsun. Günlük işlerin, koşturmacaların, angaryaların seni bugünlerde bunaltabilir, gerebilir ama sakin kalmalı ve hem mental hem de fiziksel sağlığına dikkat etmelisin. Dolunayın sana neşe getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan İkizler Dolunayı seni ev, yuva, aile ve gayrimenkul alanından etkiliyor. Senin için aile bireyleriyle, evinle, kariyerinle ilgili hızlı ve mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Evle ilgili tadilat işlerin veya aile bireyleriyle, çocuğunla ilgili gündemlerin olabilir. İş ilişkilerinde fikir ayrılıkları yaşaman da mümkün. Aile bireylerinin sağlığı veya senin sağlığınla ilgili de bazı gelişmeler yaşanabilir. Evinle, gayrimenkul ile ilgili bazı kafa karışıklıkların veya belirsizlikler seni zihinsel olarak yorabilir. Bunların yanında aşk hayatınla, partnerinle ilişkinde ve çocuğunla ilgili bazı korkuların, kaygıların, kızgınlıkların açığa çıkabilir. Sosyal ilişkilerinde veya aşk ilişkilerinde gizli saklı konuların da ortaya çıkması mümkün. Dolunayın sana başarı getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın