Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Aralık Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Aralık Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
06.12.2022 - 18:22

7 Aralık Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 7 Aralık Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında yakın çevren, dostların, kardeşlerin, kararların, iletişimin, eğitimin ve ticaret girişimlerin var. Hızlı, yoğun bir iletişim ve bilgi akışın olabilir bu iki gün. Yakınlarında görüşüp programlar yapabilirsin. Aynı zamanda bugün Merkür’ün de Oğlak burcuna geçmesiyle senin için kariyerin, işin, sorumlulukların önümüzdeki dönem ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında maddi konular, kazançların, gelirlerin, para akışın ve öz değer algın olacaktır. Para ile ilgili bazı kararlar almaya, parayı yönetmeye çalışabilirsin. Para giriş çıkışların da söz konusu olabilir. Aynı zamanda öz değerin üzerine düşüneceğin, yakın çevren içindeki değerini sorgulayacağın bir gün olabilir senin için. Bunların yanında bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle senin için önümüzdeki dönem uzaklar, seyahat, eğitim ve yurtdışı konuları öne çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında ikili ilişkilerin ve iş birliklerin yer alıyor. Kendinle ilgili, ilişkilerinle, ortaklıklarınla, evliliğinle ilgili yoğun gündemlerin veya kafanı meşgul eden konular olabilir. Aynı zamanda bir sağlık gündemin varsa onunla ilgili de kararların olabilir. Aynı zamanda bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber senin için önümüzdeki dönem ortak gelirler, finansal konular, miras ve nafaka gibi gündemler ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında psikolojik veya fiziksel sağlığın, iç dünyan, gizli saklı konuların ve maneviyatın yer alıyor. Bu birkaç gün beden sağlığına, mental sağlığına ve çevrendeki insanlara dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem senin için ikili ilişkilerin, evliliğin, partnerin ve ortaklıkların ön plana çıkacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların, sosyal grupların ve aşk hayatın yer alıyor. İletişiminin, görüşmelerinin, konuşmalarının yoğun olabileceği bir gün senin için. Aynı zamanda bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber önümüzdeki dönem senin için işin, sağlığın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Kalıcı ve sağlam kararlar alabileceğin bir dönem başlıyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün sakarlıklara ve solunum yolu rahatsızlıklarına dikkat etmeni öneririm. Kariyerin, işin ve yaşamınla ilgili kararlarının ve gündemlerinin de yoğun olabileceği bir gün. Aynı zamanda bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem senin için aşk hayatın ve çocukların önem kazanacak. Aklın aşk hayatınla ve çocuklarının gündemleriyle meşgul olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında seyahat, hukuksal konular, eğitim, yurtdışı, yayıncılık ve uzaklarda yaşayan yakınların yer alıyor. Yakın çevrenle iletişiminin ve bilgi akışının hızlı olabileceği birkaç gün olacaktır. Ayrıca trafikte dikkatli olursan da iyi olur. Aynı zamanda bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem senin için ailen, evin, kardeşlerin ve gayrimenkul konuları öne çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında ortak gelirlerin, psikolojik ve fiziksel sağlığın, finansal konuların, ödemelerin, kredilerin ve alacaklar yer alıyor. Bu birkaç gün boyunca gizli saklı konular veya bastırdığın duygular açığa çıkabilir. Gelir gider dengesi üzerinde de kafa yorabilirsin. Aynı zamanda bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber önümüzdeki dönem yakın çevren, dostların, kardeşlerin, seyahat ve ticaret konuların ön plana çıkacaktır. Sağlam ve kalıcı kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve iş birliği yaptığın kişiler yer alıyor. İlişkilerin ve evliliğin ile ilgili kafanın meşgul olduğu ve iletişiminin hareketlendiği bir dönem olabilir. Aynı zamanda kendinle, bedeninle ilgili de bazı kararlar vermek isteyebilirsin. Ayrıca bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber önümüzdeki dönem gelirlerin, kazançların, maddi konuların ve öz değer algın önem kazanacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında sağlığın, işin, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Bu birkaç gün koşturmacan yoğun olabilir. Günlük işlerini düzenlemekte, planlamakta zorlanabilirsin. Aynı zamanda bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber önümüzdeki dönem ilişkilerinle, yaşamınla, kendinle ve bedeninle ilgili kararları ön plana alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisini güçlü bir şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında aşk hayatın, çocukların, partnerin ve eğlence hayatın yer alıyor. Bu önümüzdeki bir kaç gün aşk hayatında ilgili hareketli gündemlerin ve bazı önemli kararların olabilir. Sosyal hayatının da hareketlenebileceği bir gün. Aynı zamanda bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem senin için geri plandaki düşüncelerin, iç dünyan, bilinçaltın, mental ve fiziksel sağlığın önem kazanacaktır. Rüyalarında da artış olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, yarın gerçekleşecek Dolunay'ın etkisini güçlü şekilde hissedeceğini söyleyebilirim. Bugün odağında evin, yuvan, ailen, çocukların ve aile bireyleriyle ilişkilerin yer alıyor. Evinle, aile bireylerinle ilgili bazı kararların veya hareketli gündemlerin olabilir. Evinle ilgili tadilat konularının da olması mümkün. Ayrıca bugün Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem senin için sosyal hayatın ve arkadaşlarınla ilişkilerin ön plana çıkacak. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın