Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
06.08.2024 - 18:01

İlişkileri enine boyuna düşündüğümüz, duygusal anlamda yoğun bir güne başlıyoruz! Maddi konularda çokça risk almadan, sezgiler ve hislerle hareket ettiğimiz anların tadını da çıkarmalıyız. Bugün her şey iç içe biraz kaos biraz aşk... 

Peki, 7 Ağustos Çarşamba günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 7 Ağustos Çarşamba günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün en çok kişisel hedeflerini önemsemelisin. Hem iş hem de özel hayatında kendini önceliklendirmeli, düzenini sağlamalısın. Bu arada kendine zaman ayırmalı ve hayatında huzurlu bir atmosfer yaratmaya odaklanmasın. Bu sayede üzerindeki gereksiz yüklerden kurtulabilirsin. Kendine ihtiyacın olan konfor alanını inşa edebilirsin. 

Tabii bu arada özel hayatında ihmal etmemelisin. Partnerinle birlikte sana iyi gelen aktiviteler yapabilir, birlikte güzel zaman geçirmeye öncelik verebilirsiniz. Bu sırada partlerine bağlılığını gösterecek romantik adımlar da atabilirsin. 

Gelelim iş hayatına! İş hayatında ise verdiğin sözleri tutmak bugün her zamankinden çok daha önemli olacak. Başarılarından söz edilecek, toplantılar ve eğitimlerle dolu yoğun bir gün seni bekliyor. Bugün iş arkadaşlarının ve üstlerini de desteğini alarak beklenmedik ilerlemeler ve terfiler elde edebilirsin. Bize soracak olursan, bugün yeteneklerini sergilemekten ve kendi göstermekten kaçınmamalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün kendi değerlerine her zamankinden çok daha bağlı olacaksın. Özellikle inançların ve hedeflerin uğruna hayatında pek çok şey değiştirmeye razı olacak, gerekirse hiç tereddüt etmeden sınırları zorlayacaksın. Görünen o ki hayatını, ideallerine ve hedeflerine göre şekillendirmenin bir yolunu bulmaya hazırsın. 

Haliyle bu durum ilişkilerine de yansıyacak. Partnerin ile arandaki güven ve bağlılık, ortak değerleriniz üzerinden yeniden şekillenecek. Tam da bu yüzden, bugünlerde ilişkinizin temellerini oluşturan ortak ilgi alanlarına yönelebilirsiniz. Bu sayede hem partnerin hem de sen kendini ilişkiye ait hissedebilirsin. 

Gelelim iş hayatına! İş hayatında ise adalet ve eşitlik duygun ön plana çıkacak. Bu dönemde büyük bir hassasiyetle doğru bildiğini savunacak, yanlışlara karşı duygusal yaklaşımlar sergileyeceksin. Tabii bu durumda savunduğun kişinin doğruluğundan kimseye şüphe etmeyecek. Haklının yanında yer alarak bazı davalarda tanıklık etme ihtimalinde bir hali yüksek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün takım çalışmalarına ve iş birliklerine odaklanmalısın. İş hayatında üstleneceğin görevlerde, korkusuzca zor olanı tercih edebilirsin. Zira bugün başarıya ulaşacağına da emin olmalısın. Bireysel büyüme yerine, takım çalışmasıyla etrafındakilerin de haklarını almasını sağlayabilirsin. Gerçek anlamda bir lider rolü üstlenerek, kariyerinde kendi pozisyonunu yaratabilirsin. 

Gelelim aşk hayatına. Bu dönemde partnerine karşı eskisinden çok daha fazla anlayışlı olabilirsin. Sorunları konuşmak isteyebilir, çözüme ulaşmak için ise partnerine karşı empati gösterebilirsin. Aranızdaki sorunların çözülmesinin yanı sıra, anlayışlı ve ilgili tavrın ilişkine renk de katabilir. 

Tüm bunların yanında kendine de vakit ayırsan iyi olur. Çünkü bu aralar dinlenmeye ve sağlığına önem vermeye de ihtiyacın var. Belki de rutin kontroller ve tahliller için doktora gitmenin zamanı gelmiştir. Bu sıralar sağlıklı yaşam için beslenme alışkanlıklarına da önem vermelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugünden itibaren rutinleri kırmalı ve düzeni değiştirmelisin. Hayatında tek düze ve sıradan ne varsa değişmesinin zamanı geldi. Bu dönemde, içten gelen bir cesaret ile hayatına heyecan katacak adımlar atabilirsin. Böylece isteklerini ve arzularını keşfedebilirsin... Şimdi ne istediğini bilerek hayatını yeniden şekillendirmenin tam zamanı. 

Değişimi ilk olarak nereden başlayacağını tahmin etmek zor olsa da duyguların ağır basacağı aşikar. Özellikle bekar Yengeç burçları bu dönemde kendilerini yeni bir aşk arayışında bulabilirler. Mevcut ilişkideki monotonluğu kırmak da gündeminde yer alabilir. Mesela, partnerinle birlikte bugüne kadar denemediğin heyecan verici aktivitelere yönelebilirsin. 

Gelelim iş hayatına! Hayal ettiğin kariyer için harekete geçebilirsin. Hiçbir engel tanımayarak iş hayatında köklü bir değişim için harekete geçebilirsin. İstifa etmek, kendi işini kurmak ya da yeniden başlamak seçeneklerin arasında yer alabilir. Şimdiden söyleyelim, uzun vadeli hedefler doğrultusunda yeni bir iş kurmak için retro pek de doğru bir zaman değil. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün resmen geçmiş ile gelecek arasındaki ince çizgide yürüyorsun. Yarım kalan işlere odaklanarak geçmişi canlandırmaya hazırlanıyorsun. Tam da bu noktada özellikle de iş hayatında geriye dönük projelere odaklanabilirsin. Belki de günümüz teknolojisini, daha önce yarım bıraktığın işleri tamamlamak için kullanmayı hedefliyorsun. Ağustos ayı boyunca devam edecek retroda alınabilecek en doğru kararlardan birinin bu olduğunu söylemeliyiz. Zira bu dönemde yeni başlangıçlar yerine eskiyi revize etmek sana çok daha fazla yarar sağlayacaktır. 

Geçmiş ile geleceği sentezlemek aynı zamanda başarının da habercisi olacak. Bu projeyi hayata geçirmeden önce fikrini başkalarıyla paylaşmak konusunda dikkatli olmanı tavsiye etmek zorundayız. Etkisi düşündüğünden çok daha büyük olacak bu projenin peşinden koşanlar da çok olacak. 

Biraz da aşktan söz edelim! Duygusal anama destek beklediğin bir süreçtesin. Bu yüzden partnerinin desteği senin için her zamankinden çok daha önemli olacak. Bu konu hakkında ona biraz tüyo versen iyi olur. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün duygusal ihtiyaçlar hayatının ilk önce diye olacak. Resmen hormonların tavan yapacak, romantizm ve sevginin peşine düşeceksin... Tam da bu noktada sevdiklerinle birlikte zaman geçirmek ve onların ilgisini üzerinde hissetmek senin için her zamankinden çok daha önemli olacak. Haliyle bu durumda en büyük görev partnerine düşecek. Onun sevgi dolu yaklaşımı ise tutkularını ve heyecanını ortaya çıkacak. Tahir bu konuda, önce partnerinin, beklentilerinden haberdar olması gerekiyor. 

Gelelim iş hayatına! Görünen o ki bugün iş hayatında da duyguların ve sezgilerinle hareket edeceksin. Önemli kararlar verirken profesyonelliğinin önüne geçebilecek hislerin seni yanıltmayacak. Ancak bunun Büyük bir risk olduğunu da unutmamalısın. 

Bütün bunların yanında hiç aklında yokken elde edeceğin başarılardan da söz etmeliyiz. Profesyonel hayatına kattığın duygular, yaşayacağın bazı farkındalıkların ve mücadelelerin habercisi olacak. Bu mücadelenin sonunda elde ettiğin başarı ise yalnız da seni değil iş arkadaşlarını da etkileyecek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün yeniliklere açık olmalısın. Zira bir anda ortaya çıkan yaratıcı fikirlerin ve sanatsal bakış açın ile hayatına renk katacaksın. Tam da bu yüzden tüm enerjini topla ve hareketli bir güne hazır ol. 

Özellikle katılacağın toplantılarda ve görev aldığın projelerde fikirlerin ile dikkat çekeceksin. Yaptığın işi bir adım öteye götürecek, sana Büyük başarılar getirecek önerilerde bulunacaksın. Böylesi yaratıcı ve yenilikçi fikirlerle dolu olduğunu bugün, eğitim ve seminerlere de katılabilirsin. Kendini geliştirme fırsatı elde edebilir, öğrendiğin bilgilerin kalıcı olacağı verimli bir sürece dahil olabilirsin. Bilgine, tecrübene ve başarana başarı katmak üzeresin! 

Bakış açının ve vizyonun genişlediği bugün, ikili ilişkilerde de önemli bir yere sahip olacaksın. Sevdiklerinle kurduğun bağları güçlendirme fırsatı bulacak ve ilişkilerindeki sorunları kolayca çözeceksin. Haliyle aşk hayatında da güzel bir döneme başlıyorsun. Park neden aranda eskisinden daha güçlü bir bağ oluşurken, ilişkinizdeki dinamiklerde değişecek. Görünen o ki bolca romantizm de seninle olacak. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün ikna kabiliyetin ve iletişim becerilerinle ön plana çıkacaksın. Etrafındaki insanları kolayca etkileyebilen halinle dikkat çekeceksin. Açıkçası bugün resmen göz kamaştıracaksın. Haliyle bu durum sosyal bağlarını güçlendirecek ve iş hayatında da ortaklık ilişkilerinde etkili olacak. Nasıl mı? Gelin birlikte öğrenelim...

Öncelikle sosyal hayatını ele alalım. Bu aralar özellikle aileni ikna etmek istediğin bir mesele varsa dikkatle gündeme getirmelisin. Öz kaynakların paylaşımı ya da aile işinin yönetimi gibi konuları bir kez daha konuşmak isteyebilirsin. Bunun yanı sıra partnerinle de konuşacakların olacak. Belki de birlikte yüklü bir borcun altına girmek ya da ev almak gibi kararlar alabilirsiniz. Birlikte uzun süre istişare ederek alacağınız bu karar, ilişkinizin dinamiklerini de değiştirecektir. Bugünden itibaren partnerinle aranda, sarsılmaz bir bağ oluşabilir. 

Gelelim iş hayatına! Bir süredir odaklanmak istediğin bir iş ya da ortaklarını ikna etmen gereken bir süreç varsa, bugün yeniden masaya yatırmalısın. Yatırımcı arayışı içerisindeysen, bu konuda üzerine görüşmeleri de bugün yapabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün ailenin ve arkadaşlarının desteğini üzerinde hissedeceksin. Hukuki süreçlerin ya da davaların görüleceği anlarda yanında önemli bir destek grubu bulacaksın. Özellikle uzun süredir sonlanmasını beklediğin yasal süreçlerle ilgili sona yaklaştığını bilmelisin. Anlaşılan yanındaki pek çok kişi ile birlikte bugün keyifli biri kutlama da yapacaksın. Bunun için hazırlıklı olmalı, hatta belki de son kez sükunetini ve sabrını. korumalısın. 

Yasal olarak elde ettiğin başarılarının ardından, eline bir toplu bir para geçebilir. Biten hukuki süreçler aile düzenini değiştirebilir, fakat bu durum sana düşündüğünden çok daha iyi gelebilir. Bazı ilişkilerin bittiği, bazı ilişkilerin ise yeniden başladığı özel bir gün seni bekliyor. Günün sonunda kendini sosyal anlamda çok şanslı hissedeceksin. Tüm bunların yanında, bugün uzun süre sonra başını yastığa rahatça koyacaksın. 

Gelelim iş hayatına! Bugün ikinci yarısından itibaren kariyerinde de değişiklikler meydana gelebilir. Görünen o ki bugün yenilik, yeniliği getirebilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün güçlü duygularına kapılarak sadakatin ve sabrınla sınanabilirsin. Zira bu sıralar her zamankinden çok daha duygusal olacaksın. Haliyle bu durumda sezgilerin ve duyguların, ilişkilerini yönetebilir. Tabii bu durumda ilişkilerinde bağlılığın güçlenebilir, fakat bir yandan da kuruntuların ve beklentilerin de artabilir. Haliyle bu durumda partnerine olan güvenini de gözden geçirebilirsin. Aklın ve duyguların bu denli karışıkken aşk hayatında dikkatli olmalısın. 

Aksi takdirde, büyük hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. İlişkinde hiçbir sorun yokken, ayrılıklardan söz etmeye başlayabilirsin. Ya da sorunları görmezden gelerek dönülmesi zor kararlar alabilirsin... Bize soracak olursan bugün, aşk hayatına dair alacağın tüm kararlarda temkinli ve sakin olmalısın. 

Gelelim, iş hayatına! Daima profesyonelliğe öncelik veren Oğlak burçları için bazı günler duygular iş hayatına karışabilir. Bugün de onlardan biri... Bu sebeple özellikle iş hayatında riskli finansal kararlar almamalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün kendine yeni yollar arayabilirsin. Kendini özgür hissetmek isteyebilir, sınırları zorlamaya odaklanabilirsin. Tam da bu noktada kendine bilinmeze doğru bir yol çizmek isteyebilirsin. Anlık bir karar ile tek yönlü bir bilet almaya ne dersin? 

Tam da bu noktada yurt dışı planları yapabilirsin. Şimdiden söyleyelim, bu aralar yer değiştirmek sana iyi gelecektir. Belki bu yolculukta yanında olmasını istediğin kişi de sana uyum sağlayacaktır. Onunla birlikte yaşayacağın bu heyecan, bazı duyguların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Görün o ki yolun sonunda bir de aşk var... 

Tüm bunların yanında iş hayatında da bazı değişiklikler yapman gerekebilir. Belki üzerindeki sorumlulukları azaltmak, kendine yeni alanlar açmak veya konfor alanını genişletmek senin için her zamankinden çok daha önemli olabilir. Ancak retronun hâlâ devam ettiğini unutmamalı ve köklü değişiklikler yaparak iş hayatına alt üst etmeyi göze almamalısın. Bunun yerine ufak tefek değişiklikler ile iş hayatında üzerindeki baskıyı azaltabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün sevdiklerine olan bağlılığını göstermenin tam zamanı. Sevgiyle güçlenmek ve derin yaralarını sarmak için bu şansı iyi değerlendirmelisin. Aile bağlarını güçlendirmeye, partnerinle arandaki bağı iyileştirmeye odaklanmalısın. Bunun için bir an önce harekete geçersen iyi edersin. Tabii bu durumda kendine olan bağlılığını da gözden geçirmelisin. Kendi değerini bilmeli, sevdiklerini hayatının merkezine koyarken kendini incitmemelisin. Öz güvenini yüksek tutmalı ve iyiliğini önemsemelisin. 

Böylece tüm sevdiklerinle birlikte her zamankinden daha güçlü hissedeceksin! Hayata daha sıkı bağlanacak, sevildiğini de hissederek hayattan zevk alacaksın. 

Tüm bunların yanında iş hayatını ise ikinci plana atabilirsin. Biraz kendine ve ailene vakit ayırarak gününü güzelleştirebilirsin. Birlikte kaliteli zaman geçirerek, duygularınızı paylaşarak ve aile olmaya odaklanarak her anı değerlendirmelisiniz. Göreceksin, bu sayede huzur da başarı da seni bulacak. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın