Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Aralık Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Aralık Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
05.12.2022 - 18:19

6 Aralık Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 6 Aralık Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde gördüğün rüyaların etkisiyle güne başlayabilirsin. Psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili de olumlu etkiler var. Gün içinde hem sağlığınla ilgili hem kariyerin ve maddi kazançlarınla ilgili hem de öz değer algınla ilgili güzel destekleyici etkiler altında olacaksın. Kendini daha güçlü ve değerli hissetmen mümkün. Ayrıca hane içinden bir kadından da destek veya fayda görebilirsin. Gün genelinde iletişim, seyahat, eğitim ve ticaret ile ilgili konularda bazı pürüzler çıkabilir. Temkinli olmanda fayda var. Aynı zamanda yargılayıcı tavırlara ve ön yargıya da dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde arkadaşlarından bir haberle veya mesajla güne başlayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde parasal konularla ilgili ufak tefek huzursuzlukların olabilir. Gün içinde kendini daha güçlü ve iyi hissedebileceğin desteklerin olacak. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarından ve yakın çevrendeki bir kadından fayda görebilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyalleşmen mümkün. Fakat gün genelinde, özellikle sosyal çevren ve arkadaşlarınla iletişimde yargılayıcı olmamaya, abartılı konuşmalar ve tepkiler vermemeye ve ön yargılı davranmamaya dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğleden sonra ise evliliğin veya ilişkinle ilgili geri planda bazı kaygıların, streslerin olabilir. Gün içinde ortak gelirlerle, finansal konularla ve sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Psikolojik açıdan güçleneceğin ve destek görebileceğin bir gün. Gün genelinde ise partnerinle ilişkinde veya iş ilişkilerinde, ortaklıklarında yargılayıcı olmamaya dikkat etmen en mantıklısı. Önyargı, abartı ve iletişim problemlerine açık bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde arkadaşlarından, sosyal çevrenden destek görebilirsin. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla haberleşebilirsin. Öğleden sonra ise sosyalleşmek ve sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Ya da iş arkadaşlarınla ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde ikili ilişkilerin, evliliğin ve sosyal ilişkilerin açısından destekleyici etkilerin var. Uzakta yaşayan yakınlarından ve partnerinden destek görebilirsin. Fakat iletişimde, ticarette ve eğitimle ilgili konularda yargılayıcı olmamaya dikkat etmende fayda var. Ticaretle ilgili işlerde de bazı pürüzler çıkabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde hem psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından hem de işin ve finansal konuların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğleden sonraki saatlerde ise ilişkin ve aşk hayatınla ilgili bazı huzursuzlukların, streslerin olabilir. Aynı zamanda sorumluluklarınla aşk hayatın ve eğlence hayatın arasında ikilem yaşaman da mümkün. Gün içinde işinle ve kariyerinle ilgili şanslı etkiler var. Fakat özellikle partnerinle ve çocuklarınla iletişiminde yargılayıcı olmamaya ve sorunları büyütmemeye özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatleri boyunca seyahat, eğitim, ticaret, ilişkiler ve ortaklıklar açısından şanslı etkiler var. Partnerinle veya eşinle ilişkini iyileştirebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise aile bireyleriyle ilişkilerinde veya çocuğunun eğitiminde bazı streslerin olabilir. Aile içi hukuksal konularla ilgili de bazı huzursuzlukların olabilir. Gün içinde aşk hayatın ve partnerinle ilişkin açısından destekleyici etkiler var. Sosyal çevrenden bir kadından destek ve fayda görebilirsin. Gün genelinde ikili ilişkilerin ve aşk hayatın açısından güzel ve iyileştirici etkiler var fakat yargılayıcı olmamaya ve iletişime dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde sağlığın ve finansal konular açısından güzel etkiler altında olacaksın. Öğleden sonraki saatlerde ise kafana bir şeyleri takabilir, ticari ilişkilerinde alakalı stresler yaşayabilirsin. Solunum yolları ile ilgili problemlere de dikkat etmende fayda var. Gün içinde ailenden maddi destek görebilirsin ya da miras konuları ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Gayrimenkul yatırımı konusunda veya sağlığınla ilgili de destekleyici etkilerin var. Gün genelinde işin ve sağlığın açısından şanslı etkiler altında olacaksın. Kariyerinle ilgili de bir kadından fayda ve destek görebilirsin. Bir yandan da iletişim konusunda sert etkiler var. Yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde partnerinle olan ilişkin açısından güzel etkiler altında olacaksın. Güne onun desteği ile başlayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularla ilgili ya da öz değer algın ile alakalı bazı huzursuzlukların olabilir. Duyguların ve mantığın arasında ikilem yaşaman da mümkün. Gün içinde ticari işler, imzalar ve ortaklıklar açısından destekleyici etkilerin var. Fakat gün genelinde partnerinle veya çocuğunla iletişiminde yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Partnerin için, çocuğun için ya da eğlence hayatın için fazla para harcamaya eğilimin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde evle ilgili işlerini halledebilir ya da aile bireyleriyle görüşebilirsin. Senin veya aile bireylerinin sağlığı açısından da olumlu etkiler var. Öğleden sonraki saatlerde ise sorumlulukların ve yapmak istediklerin arasında ikilem yaşayabilirsin. Sosyal ilişkilerinle alakalı da bazı huzursuzlukların olabilir. Gün içinde işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler var. Akşam saatlerinde ise ailenden destek ve fayda görebilirsin. Fakat gün genelinde aile bireyleriyle olan iletişiminde yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde çocuğunun eğitimi ile ilgili güzel haberler alabilirsin ya da partnerinden bir mesajla güne başlayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde çocuğunla, parayla veya ilişkilerinle ilgili geri planda bazı huzursuzlukların olabilecek gibi görünüyor. Ancak gün içinde ilişkiler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ufak bir tavsiye; dedikoduya, ön yargıya ve yargılayıcı söylemlere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde evinle, ailenle ve aile bireylerinin sağlığı ile ilgili olumlu etkiler altında olacaksın. Öğleden sonraki saatlerde ise sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ilişkilerinde bazı streslerin veya huzursuzlukların olabilir. Sosyalleşmek ve evde kalmak arasında ikilem de yaşayabilirsin. Gün içinde ise senin veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili destekleyici etkiler var. Fakat arkadaşlarınla iletişiminde yargılayıcı söylemlere, abartılara ve ön yargılara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde güne yoğun bir iletişimle, dolu dolu haberler alarak başlayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise işinle veya parasal konularla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Sosyal hayatın ve sorumlulukların arasında da ikilem yaşayabilirsin. Gün içinde sosyal çevrene iletişimin, sosyal hayatın ve aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın fakat yargılayıcı söylemlere, ticari işlerinde çıkabilecek aksaklıklara, iletişim ve elektronik aletlerde yaşanabilecek sorunlara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın