Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
05.08.2022 - 18:51

6 Ağustos Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 6 Ağustos Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde biraz gergin uyanabilirsin. Para veya sağlığınla ilgili bir endişe, kaygı ile güne başlayabilirsin. Fakat sabahın ilerleyen saatlerinde bu etkiden kurtulduğunu söyleyebilirim. Günün devamında hem kariyer ve finansal anlamda hem de aile ilişkilerin ve sosyal ilişkilerin bazında destekleyici ve güzel etkiler söz konusu. Akşamüstü saatlerinde ise Ay boşlukta olacağından, finansal anlamda bir başlangıç yapmamaya dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde kendini biraz gergin veya hasta hissetmen mümkün fakat sabahın ilerleyen saatlerinde bu etki dağılıyor, endişe etmene gerek yok. Günün devamında ise ikili ilişkiler, arkadaşlıklar, sosyal çevre ile iletişiminin artacağı keyifli etkiler devrede olacak. Günü sosyalleşerek geçirebilirsin. Bugün vereceğin önemli kararları ise 20.00 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabahın erken saatlerinde ruhsal veya fiziksel olarak kendini iyi hissetmeyebilirsin, kötü rüyalar görmüş olabilirsin. Fakat günün devamında enerji değişiyor ve rahatlıyorsun, güzel etkiler devrede. İş, kariyer ve para konularında da güzel destekler alıyorsun. Akşamüstü saatlerini biraz daha kendine ayırmanda fayda var. Saatler 20.00'den sonrayı gösterdiğinde ise odağın değişiyor ve evliliğin, ilişkilerin önem kazanıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabahın erken saatlerinde çocuğunla veya işinle alakalı birtakım endişe ve kaygılarla uyanmış olabilirsin. Günün başlangıcı her ne kadar bu şekilde olmuş olsa da kısa süreli bir etki, merak etme. Günün devamında ise; gerek aşk, gerek estetik/bakım, gerekse sanatsal faaliyetler açısından son derece keyifli değerlendirebilirsin. Partnerinle keyifli zaman geçirebilirsin. Aynı zamanda bugün yaratıcılık seviyen son derece yüksek görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün sabah saatlerinde bazı stresli ve kaygılı anlar yaşayabilirsin. Evliliğinde, ilişkinde yaşanan gerginliklere rağmen günün devamında daha keyifli etkiler mevcut. Ailenin parası, krediler, borçlar, miras veya gayrimenkulle alakalı bazı güzel gelişmeler yaşanabilir. Bir sağlık problemin varsa iyileşme görülebilir. Korkularından ve kaygılarından arınabileceğin bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabahın erken saatlerinde kendini fiziksel veya ruhsal olarak iyi hissetmeyerek uyanmış olabilmenin yanında rüyalarının etkisinde de kalmış olabilirsin. Günün devamında ise sosyal hayat, iletişim, ilişkiler açısından hareketli ve keyifli bir gün seni bekliyor. Dostlarınla bir araya gelip sosyalleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabahın erken saatlerinde biraz keyifsiz olabilirsin fakat günün devamında iş, kariyer ve para konusunda son derece şanslı etkiler mevcut görünüyor. Akşam saatlerinde, ailendeki güçlü birinden parasal destek görebilirsin. Son günlerde rüyaların artmış olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sabahın erken saatlerinde ailenle veya eşinle, evinle alakalı bir stres yaşaman mümkün görünüyor. Günün devamında ise aşk ve sosyal ilişkilerin anlamında destekleniyorsun. Uzaklardaki sevgilinle güzel diyaloglar ve hayaller kurabilirsin ya da partnerinle seyahat planlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, gece yoğun rüyalar görmüş ve onların etkisinde uyanmış olabilirsin. Bugün sabah saatlerinde iletişimine, diyaloglarına biraz özen göstersen iyi olabilir. Günün devamında ise aile içinde para ile alakalı güzel gelişmeler yaşanabilir. Veyahut evle ilgili bir yatırım, gayrimenkulle alakalı bazı güzel gelişmeler olabilir. Akşamın ilerleyen saatleri senin için daha keyifli olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah erken saatlerde biraz gergin hissedebilirsin. Çocuklarınla alakalı veya çocukların masraflarıyla alakalı bir takım stresli durumlar içerisinde bulunabilirsin. Fakat günün devamında ikili ilişkiler, dostlarınla iletişim, sosyalleşme açısından güzel etkiler var. Bugün mümkün olduğu kadar sosyalleşerek geçirmeni öneririm. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise biraz yalnız kalma isteğin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabahın erken saatlerinde biraz tepkisel ve agresif olsan da günün devamında iş, kariyer ve para anlamında şanslı ve keyifli etkiler söz konusu görünüyor. Yeni bir işe başlayabilirsin veya terfi alabilirsin, gelirinde artış olabilir. Akşam saatlerinde ise arkadaş gruplarınla sosyalleşmek sana iyi gelecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah erken saatlerde bazı kaygı ve endişelerinin etkisinde uyanmış olabilirsin. Yoğun rüyalar görmüş olabilirsin ancak merak etme ilerleyen saatlerde durum değişiyor. Odağına aşk, ilişkiler, çocukların ve seyahat planları yerleşiyor. Sevgilinle keyifli vakit geçirebilirsin, kendini mutlu hissedebilirsin. Sanatsal faaliyetler için de son derece destekleyici etkiler var. Yaratıcılığın yüksek olacağı bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın