Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Aralık Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Aralık Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
04.12.2022 - 20:58

5 Aralık Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 5 Aralık Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında gelirlerin, kazançların, psikolojik veya fiziksel sağlığın ve öz değer algın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde finansal hareketliliklerin veya sağlığına ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda öz değer algın güçlenebilir. Akşam saatlerinde ise beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık etkiler var. Tepkisel yaklaşımlara, ani çıkışlara, gerginliklere dikkat etmende fayda var. Gün genelinde de duyguların ve mantığın arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, Ay bugün burcunda ilerlerken enerjinin ve motivasyonunun arttığını hissedebilirsin. Gün içinde bedeninle ve dış görünüşünle ilgilenebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde diğer insanlarla olan ilişkilerinle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise ani, beklenmedik durumlara açık etkiler var. Ani kararlar ve tepkiler verebilirsin. Düşünmeden, fevri hareket etmemeye çalışmanı ve sakarlıklara dikkat etmeni öneririm. Gün genelinde de isteklerin ve maddi imkanların ya da sağlığın arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sağlığın, iç dünyan, geri plandaki konuların yer alıyor. Öğleden sonra senin veya yakınlarının sağlığı ile ilgili gelişmeler olabilir ya da diğer insanlarla ilişkilerinde veya partnerinle ilişkinde bazı entrikalar, gizli işler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise içten içe gerilebilirsin, öfke patlamaları yaşayabilirsin. Aynı zamanda sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde senin veya bir arkadaşının sağlığı ile ilgili bir gündemin olabilir. Yapman gereken işler ve sosyal hayat arasında ikilem yaşaman da mümkün. Gerek haberleşme araçlarıyla gerekse yüz yüze sosyalleşeceğin bir gün senin için. Akşam saatlerinde sürpriz bir haber alabilir ya da arkadaşlarınla ani bir plan yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, kariyerin ve aşk hayatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde partnerinle ilgili bir stres, huzursuzluk yaşayabilirsin. Yahut işin, sorumlulukların ve aşk hayatın arasında ikilem yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz, beklenmedik durumlara açık etkiler var. Ani ve hızlı gelişen durumlar söz konusu olabilir. Tepkisel yaklaşımlara, ani çıkışlara, gerginliklere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında seyahat, eğitim, hukuksal konular, yurtdışı ve uzaklardaki yakınların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde seyahat, yurtdışı veya eğitim ile ilgili bir gündemin olabilir. Aile bireylerinin eğitimi veya aile içi hukuksal konular ile ilgili streslerin, huzursuzlukların olabilir. Aynı zamanda seyahat ve ev arasında ikilem yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise ani ve hızlı kararlar vermen ya da beklenmedik gelişmelerin olması mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın ve finansal konular yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde bankalar, ödemeler veya sağlığınla ilgili bir gündemin olabilir. Para giriş çıkışların olabilir. Aynı zamanda yakın bir dostunla, kardeşinle, akrabanla ilgili bir sağlık gündemin, huzursuzluğun veya kriz durumu söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise beklenmedik durumlara açık etkiler var. Sürpriz bir haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, partnerin ve ortaklıkların yer alıyor. Diğer insanlarla ilişkilerinin öne çıktığı bir gün senin için. Öğleden sonraki saatlerde evliliğinde veya ilişkinde maddi konularla ilgili bir stresin, huzursuzluğun olabilir. Yahut ilişkinde öz değerini sorgulayacağın durumlar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise ilişkilerinde ani ve hızlı gündemlerin olabilir. Beklenmedik durumlara açık etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında işin, sorumlulukların, sağlığın ve günlük işlerin yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde iş yükün artabilir, ekstra sorumluluklar üstlenebilirsin ya da sağlığında ilgili bir huzursuzluğun olabilir. Aynı zamanda yapmak istediklerin ve sorumlulukların arasında ikilem yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise hızlı bir gelişme, beklenmedik bir durum yaşanabilir. Tepkisel yaklaşımlara ve gerginliklere müsait etkiler var, farkında olman en iyisi. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ilişkinle alakalı iç dünyanda bir huzursuzluğun, stresin olabilir. Ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili bir konu da söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla veya çocuğunla ilgili hızlı, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik, ani durumlara açık etkiler var. Hızlı bir başlangıç veya gerginlik söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında evin, ailen ve emlak konuların yer alıyor. Evinle ilgili konular, aile bireyleriyle ilişkilerin ve gayrimenkul konuların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde evle ilgili işlerin ve sosyal hayatın arasında ikilem yaşayabilirsin. Aynı zamanda arkadaşlarınla, sosyal çevrenle ilgili de bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise evinle ilgili veya aile bireyleriyle olan ilişkilerinle ilgili bazı beklenmedik durumlar, gerginlikler olabilir. Tepkisel yaklaşımlara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında iletişim, kardeşler, yakın dostlar, ticaret, eğitim ve seyahat yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde yakın çevrenden biriyle ilgili veya işinle, patronunla alakalı bir huzursuzluğun, stresin olabilir. İletişimde ve iletişim aletlerinde de zorlayıcı durumlar yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise beklenmedik, sürpriz bir haber alman mümkün. İletişim, eğitim, seyahat ve ticari işlerde hızlı gelişmeler veya ani kararlar söz konusu olabilir fakat agresif yaklaşımlara, gergin söylemlere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın