Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
04.08.2022 - 18:59

5 Ağustos Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 5 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün öğle saatlerinde, ilişkinde bazı çatışmalar gündeme gelebilir. Aynı zamanda finansal anlamda da alacak verecek konularıyla alakalı bazı stresler yaşaman mümkün görünüyor. Gün genelinde ise aile içinde, hane içinde parayla alakalı biraz huzursuzluklar olabilir. Diğer taraftan özellikle bugün akşam saatleri yediğine, içtiğine dikkat edersen iyi olur zira gece boyunca mide hassasiyetlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin gündeminde evliliğinin yanı sıra ikili ilişkilerin ve ortaklıkların var, insanlarla olan ilişkilerin önem kazanıyor. Öğle saatlerinde ailendeki otorite figürleriyle birtakım sürtüşmeler yaşayabilirsin. Genel olarak gün genelinde her türlü ikili ilişkiyle, iletişimle ve diyalogla alakalı stresli etkiler var. Karamsarlığa ve kaygıya kapılmak yerine bu durumun farkında olup iyi yönetirsen karlı çıkabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün gündeminde iş ve sağlık konuları yer alıyor. İş yerindeyken patronlarınla veya iş arkadaşlarınla diyaloglarda biraz gerilim, sürtüşme olabilir. Özellikle öğle saatlerinde bu konuda dikkatli olmalısın. Öte yandan sağlığını da önemsemen gereken bir gündesin, ihmal etme lütfen. Gün genelinde iş ve parayla alakalı ufak tefek huzursuzluklar olabilir, yarına kalmayacağı için büyütmene gerek yok. Bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün gündeminde aşk hayatın, çocukların ve parasal konular var. Çocuğunun masraflarıyla alakalı kafanı kurcalayan durumlar olabilir. Bu finansal durumun yanı sıra partnerinle de yaşayacağın sürtüşmeler özgüvenini zedeleyebilir. İlişkilerle ilgili yaşayacağın huzursuzluklar ve sorgulamalar gece saatlerinde seni biraz uykusuz bırakabilir. Harcamalarına dikkat etmen gereken bir gün olduğunu da hatırlatırım. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün içerisinde ev, yuva, aile konuları gündeminde olacaktır. Hayatındaki otorite figürleriyle, örneğin baba, eş, patron gibi kişilerle gün içinde ufak tefek sürtüşmeler yaşaman mümkün görünüyor. Diğer taraftan ilişkilerle, aşk hayatınla ilgili bazı sorgulamaların ve kendi içinde yaşadığın huzursuzlukların da olabilir. Biraz zaman ver kendine sevgili Aslan. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün gündeminde ticaret, kardeşler, yakın dostlar ve seyahat planların var. İletişimin yoğun olacağı ve telefonunun susmayacağı bir gün seni bekliyor. Diğer taraftan gün içerisinde işinle, eşinle, babanla veya patronunla ilgili kafana taktığın durumlar, çevrendeki insanlarla bazı sürtüşmelerin olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde geçmişi düşünüp karamsarlaşabilirsin. Bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün gündeminde para ve finansal konular yer alıyor. Gün içinde para ile ilgili bazı stres ve sürtüşme durumları yaşaman mümkün görünüyor. Bir taraftan da aşk ve ilişkilerle ilgili seni huzursuz eden durumlar olabilir sevgili Terazi. Son zamanlarda keyfi harcamaların artmış ve bu durum da seni huzursuz ediyor olabilir. Para ve ilişkilerle alakalı temkinli olman gereken bir gün seni bekliyor. Psikolojik sağlığına dikkat et. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin gündeminde ikili ilişkilerin var. Kendi isteklerin ve ihtiyaçlarınla birlikte partnerinin de istek ve ihtiyaçları arasında bir denge kurmaya çalışacağın bir gün geçirebilirsin. Öğle saatleri işle ilgili birtakım stres durumları olabilir fakat ilerleyen saatlerde çözülecektir. Akademik konularla ilgili bazı konular veya aileden birilerinin sağlık problemi seni bugün huzursuz edebilir sevgili Akrep. Bugün fiziksel aktiviteler sana iyi gelecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün biraz kendi içine döneceğin, belki kendi başına kalma ihtiyacının artacağı bir gün olabilir. Bir taraftan sağlık gündemlerin de söz konusu olacak gibi görünüyor. Özellikle gece saatleri olmak üzere bugün sağlığına biraz dikkat etmen gerekiyor. Arka planda aşkla ilgili bazı konuları kafana takabilirsin, takıntı haline getirmemeye özen göster. Kardeşlerinle miras, yatırım veya para konularında birtakım huzursuzluklar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün aşk hayatın, sosyal çevren ve arkadaşlıkların gündeminde. Bugün aynı zamanda aileden birilerinin sağlık problemlerini düşünmen gerekebilir. Diğer yandan da ilişkilerinde parayla ilgili bazı huzursuzluklar yaşanması olası görünüyor. Aşk hayatında, birlikte olduğun kişiyle çatışmamaya özen göstermen gereken bir gün olduğunu hatırlatırım. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gündeminde işin, kariyerin ve partnerin var. Öğle saatlerinde biraz sürtüşme ve stres durumu yaşaman olası fakat ilerleyen saatlerde bu gergin enerji rahatlıyor, merak etme. İş ve çalışma koşullarınla ilgili bazı endişelerin ve huzursuzlukların olabilir fakat gereksiz kaygı da yapıyor olabilirsin. Ev ve iş arasında denge kurman ve sinirlerine biraz hakim olman gereken bir gün sevgili Kova. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün boyunca gündeminde yabancılar, yurt dışı ve uluslararası ticaret var. Öğle saatleri iş yerinde biraz stres ve çatışma durumu yaşaman mümkün fakat ilerleyen saatlerde rahatlıyor. Bugün iletişimine, üslubuna ve kafana taktığın konulara dikkat etmen gereken bir gün. Özellikle gece saatleri tepkisel yaklaşımların ve davranışların olabilir. Diğer taraftan da aşk ve ilişkinle ilgili korkuların, kaygıların, huzursuzlukların olabilir. Bol bol rüya göreceğin bir gece seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
5
5
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın