Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Mayıs Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Mayıs Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.05.2023 - 18:35

31 Mayıs Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 31 Mayıs Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla kurduğun ilişkiler ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde, enerjin bir miktar düşük olabilir veyahut bedeninle ilgili hassasiyetlerin olabilir fakat bu durum uzun sürmeyecektir. Akşam saatlerinde de aile bireyleriyle bir araya gelebilir, haberleşebilir ya da ticari görüşmeler yapabilirsin. Bazı Koçlar için, aile bireyleriyle alakalı stresler de söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için sağlığın, işin, sorumlulukların, günlük işlerin ve evcil hayvanların ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin ya da enerji düşüklüğün olabilir fakat çok sürmeyecektir. Üşengeçlik yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle, akrabalarınla, yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla bir araya gelebilirsin. Bazı Boğalar için, yakınlarıyla fikir ayrılıkları yaşaması da söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde, sosyal hayatın ya da sosyal çevrendeki bazı kişilerle alakalı birtakım streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ya da aşk hayatındaki öz değer algınla ilgili birtakım sorgulamaların olabilir. Eğlence hayatına harcamaların ya da çocuğunun masrafları da söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için evin ve ailen ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde de işinle, kariyerinle ya da sağlığınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Yapman gereken işlere üşenebilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle, maddi konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Veyahut ailenle, aile gibi gördüğün insanlarla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için kardeşlerin, yakın çevrendeki kişiler, akrabaların, yakın dostların, iletişimin, ticari işlerin ve eğitim konuların ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde seyahatle, ticari işlerinle, iletişim ya da ulaşımla ilgili birtakım streslerin olabilir. Bir yakınının sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle, yakın dostlarınla, geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ilgili bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Yakınlarınla bir araya gelebilir, para ve ilişkiler hakkında bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için maddi konuların, gelirlerin, kazançların, sağlığın ve öz değer algın ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde de maddi konularla, ödemelerinle ya da sağlığınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla, ailenle bir araya gelebilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilir veyahut sosyal ilişkilerinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için kendi ihtiyaçların, isteklerin, bedenin, dış görünüşün ve ilişkilerin ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde fiziksel enerjinle, sağlığınla, ikili ilişkilerinle, görüşmelerinle alakalı birtakım hassasiyetlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor, görüşmelerin artıyor. İş görüşmelerin ya da sosyal görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için sağlığın, geri planda yürüttüğün işler ve iç dünyan ön planda olacaktır. İçe dönük olduğun bir gün söz konusu senin için. Sabah saatlerinde sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin ya da günlük işlerinle ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise uzun zamandır görmediğin ya da uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin ve iç dünyanda bazı sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların ve görüşmelerin ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde de aşk hayatınla ya da sosyal çevrendeki bazı kişilerle ilgili birtakım streslerin ve gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularla, yatırımlarınla, ödemelerinle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Harcamaların ve para çıkışların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için işin, kariyerin ve sorumlulukların ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde de aile bireyleriyle, evinle ilgili birtakım streslerin ve gündemlerin olabilir. Ailenle ya da evinle ilgili sorumlulukların sende stres yaratabilir. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerinle ilgili bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. İnsanlarla ilişkilerinde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için uzakta yaşayan tanıdıkların, uzun zamandır görüşmediğin yakınların, eğitimin, seyahatlerin, yayıncılık ve hukuki konuların ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde de iletişimle, ulaşımla veyahut akrabalarınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Akşam saatlerinde ise uzakta yaşayan ya da uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla, iş arkadaşlarınla bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. İlişkilerinde anlaşmazlıklar yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için finansal konuların, ödemelerin, alacakların, yatırımların, miras konuların ve sağlığın ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde de maddi konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise çocuklarınla ya da partnerinle görüşebilir, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Çocuklarınla, partnerinle maddi konularla ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın