Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Ekim Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Ekim Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.10.2022 - 18:06

31 Ekim Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 31 Ekim Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde yoğun rüyaların etkisinde güne başlayabilirsin. Ayrıca erken saatlerde sağlık kontrollerin de olabilir. Günün ilk yarısı işle, ticaretle, kardeşlerinle veya sağlıkla alakalı streslerin olabilir. İşle ilgili bazı krizler canını sıkabilir. Duygusal olarak üzerinde baskı hissedebilirsin, kafana bir konuyu takabilirsin. Bugün başlayacak olan Mars retrosu; yakın çevre, iletişim, seyahat, ticaret ve eğitim konularında bazı şeylerin tekrar üstünden geçmeni gerektirebilir, birtakım konuları yeniden önüne getirebilir. İletişim diline bu önümüzdeki üç ay dikkat etmen gerekebilir. Günün ikinci yarısı ise daha güzel bir akış var. Daha iyimser ve umutlu hissedebilirsin. İç dünyanda huzuru sağlayabilirsin. 19.00 itibarıyla sosyal hayatın hareketlenebilir ve arkadaşların, sosyal çevren öne çıkabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde, yoğun rüyaların etkisiyle güne başlayabilirsin. Aynı zamanda arkadaşlarından haber de alabilirsin. Öğle saatlerinde biraz stresli etkiler var. Seyahatle ilgili bir konuyu veya uzaklardaki yakınlarınla ilgili bir konuyu kafana takabilirsin. Öfkeni yönetmekte zorlanabilirsin. Bugün başlayan Mars retrosu, önümüzdeki üç ay boyunca kazançların, gelirlerin ve finans alanında etkili olacak. Geçmişte alamadığın alacaklarını alabilirsin, aynı zamanda geçmiş borçların da tekrar önüne gelebilir. Günün ikinci yarısı ise daha yumuşak ve güzel etkiler var. Sosyal çevrenden destek görebilirsin, kendini iyi hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise işin ve  kariyerin öne çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde işle, sağlıkla ve parayla ilgili güzel etkiler var. Girişimlerin güzel sonuç verebilir. Fakat öğle saatlerinde stres etkileri hakim. Sağlığınla, bankalarla, ödemelerle ve ortak paralarla alakalı bazı stresli durumlar olabilir. Bugün burcunda başlayan Mars retrosu, önümüzdeki üç ay boyunca seni birinci dereceden etkiliyor olacak. Öfke kontrolü, sakarlık, iletişim ve elektronik aletlerin açısından önemli olacak. Günün ikinci yarısı ise yumuşak ve güzel etkiler var. İşin, finans konuların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altındasın. Akşam saatleri ise gündeminde seyahat, yurtdışı konuları ve uzaklardaki yakınların olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde uzaktaki tanıdıklarından haber alabilirsin ya da seyahat hayalleri kurabilirsin. Öğle saatleri de biraz stresli etkiler barındırıyor. İlişkinde, evliliğinde tutkuyu ve bağlılığı güçlendirebileceği gibi bir taraftan da baskıyı, kıskançlığı, takıntı ve şüpheyi, beraberinde öfkeyi tetikleyebilir. Günün ilk yarısı ikili ilişkilerine dikkat edersen iyi olur. Bugün başlayan Mars retro hareketi, seni sağlık ve psikolojik alandan etkileyecek. Boğaz, solunum yolları, kas ve baş ağrılarına, bağışıklığına bu önümüzdeki üç ay dikkat etmeni öneririm. Öfkeni de bastırmak yerine açığa çıkarmalısın. Günün ikinci yarısı ise güzel, iyimser ve şanslı etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabahın erken saatlerinde yoğun rüyaların etkisinde uyanabilirsin. Biraz uyuşuk hissedebilir, rehavete kapılabilirsin. Öğle saatlerinde ise iş yerinde biraz stres yaşayabilirsin. Üzerinde baskı hissedebilir, kafana bir şey takabilirsin. Bir arkadaşınla ilgili kızgınlıkların da olabilir. Bugün başlayan Mars retrosu, seni sosyal çevre, arkadaşların ve arkadaş grupların alanından etkiliyor. Dedikodudan uzak durmanı ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkat etmeni öneririm. Günün ikinci yarısı ise güzel ve yumuşak bir akış var. Daha iyimser ve neşeli hissedebilirsin. 19.00 itibarıyla angaryalardan kurtuluyorsun ve odağın partnerin, eşin oluyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde partnerinle veya eşinle güzel iletişim içinde güne başlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise partnerinle ilişkinde, bir taraftan tutku ve bağlılığın artarken bir taraftan şüphe ve kıskançlık duyabilirsin, baskıcı ve manipülatif  tavırlara dikkat etmeni öneririm. Takıntı yapmamaya ve öfkene hakim olmaya çalışırsan iyi olur. Bugün başlayacak olan Mars retrosu, seni kariyer ve iş alanından etkileyecek. Bu önümüzdeki üç ay sakarlıklara dikkat etmeni öneririm. Günün ikinci yarısı ise yumuşak ve güzel etkiler var. Partnerinle, eşinle güzel vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah güne iyi ve yumuşak etkilerle başlıyorsun. Sağlığınla ilgili iyi etkiler altında olacaksın. Öğle saatlerinde gayrimenkulle, ailenle, uzaktaki akrabalarınla veya yakınlarınla ilgili bazı streslerin olabilir. Ailenin baskısını üzerinde hissedebilirsin. Öfkeni iyi yönetmeni öneririm. Bugün başlayacak olan Mars retrosu, seni seyahat, hukuksal konular ve eğitim alanından etkiliyor. Günün ikinci yarısı ise sağlık ve iş konularında şanslı etkilere sahipsin. Akşam saatlerinde de odağına aşk hayatın ve çocukların yerleşiyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, günün sabah saatlerinde iyimser ve yaratıcı etkiler altında olacaksın, değerlendirebilirsin. Aynı zamanda, partnerinle iletişimin de kolay ve yumuşak akabilir. Fakat öğle saatlerinde biraz takıntıya, öfkeye, baskıya ve manipülatif yaklaşımlara açık etkiler var. Bugün başlayacak Mars retrosu, seni ortak paralar, bankalar, krediler, miras, nafaka ve hem psikolojik hem de fiziksel sağlık alanından etkiliyor. Kaygılarını, streslerini iyi yönetmen gerekebilir. Aynı zamanda da gizli saklı yürüttüğün şeyler ortaya çıkabilir. Günün ikinci yarısı ise iletişim, yaratıcılık, aşk hayatı ve sanatsal aktiviteler açısından güzel etkilere sahip, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı güzel gelişmeler olabilir. Ailenden finansal destek de görebilirsin. Öğle saatlerinde de ilişkinde veya evliliğinde yanlış anlaşılmalar, takıntı yapabileceğin durumlar söz konusu olabilir. Manipülatif tavırlarla karşılaşabilirsin. Şüphe, kıskançlık gibi duygular veya para ile ilgili krizler yaşanabilir. Bugün başlayacak Mars retrosu, seni ikili ilişkiler ve evlilik alanından etkileyecek. İlişkilerinde yanlış anlaşılmalar ve öfke kontrolü önemli olacaktır. Günün devamında ise güzel ve yumuşak etkiler yer alıyor. Kendini daha iyi hissedebilir, ailenin desteğini görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, yakın çevrenden güzel haberlerle güne başlayabilirsin. Fakat öğle saatlerinde sağlığın, işin, ya da iş arkadaşlarınla bazı anlaşmazlıklar, stresler yaşaman mümkün. Bir şeyi kafana fazlaca takabilirsin.  Bugün başlayacak olan Mars retrosu, sana sağlık, iş ilişkileri, günlük rutinlerin ve çalışma hayatı alanından etki edecek. Önümüzdeki üç ay, sağlığına ve iş ilişkilerine dikkat etmende fayda var. Günün devamında ise rahat ve iyimser bir akış var. Kardeşlerinden ve yakın çevrenden fayda ve destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabahın erken saatlerinde, yoğun rüyaların etkisiyle başlayabilirsin güne. Öğle saatlerinde, çocuğunun sağlığı ile ilgili veya aşk hayatında ilgili bazı streslerin ve kaygıların olabilir. Kafana bir şeyleri takabilir, öfkelenebilirsin. Bugün başlayacak olan Mars retrosu, aşk hayatın ve çocuklarınla ilişkilerin açısından önemli olacak. Önümüzdeki üç ay, partnerinle ve çocuklarınla ilişkilerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmen gerekebilir. Akşam saatleri ise daha rahat bir akış olacak. 19.00 itibariyle enerjin ve motivasyonun artıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde biraz duygusal ve hassas olabilirsin. Bir arkadaşınla yardımlaşman mümkün. Birinden destek görebilir ya da destek vermek isteyebilirsin. Öğle saatlerinde ise sosyal çevrenden birisi ile alakalı bir şeyleri kafana takabilirsin, üzerinde baskı hissedebilirsin. Evle, ailenle, gayrimenkulle alakalı da streslerin olabilir. Bugün başlayacak olan Mars retrosu, sana ev, yuva, aile ve emlak alanından etki edecek. Bu konularda bazı yavaşlama ve gecikmeler söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısı ise rahat bir akış ve şanslı etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın