Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Ocak Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Ocak Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
28.01.2023 - 21:35

29 Ocak Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 29 Ocak Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün sosyal hayatının ve iletişiminin oldukça hareketli olabileceği bir gün. Yakın çevrenle, dostlarınla, kardeşlerinle bir araya gelebilirsin. Aynı zamanda, sağlığınla veyahut maddi konularla ilgili bazı önemli görüşmeler yapabilirsin. Sosyal çevrenle, kardeşlerin veya arkadaşlarınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde sürpriz haberler alabilirsin ya da ani para girişlerin olabilir. Kariyerin ve kazançlarınla ilgili hızlı gelişmelerin olabileceği, önemli haberler alabileceğin bir gün. Aynı zamanda, sağlığınla ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Halihazırda bir sağlık sorunun varsa hızlı bir gelişme gösterebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün ve yarın kariyerin, kazançların ve maddi konularınla ilgili bazı görüşmeler yapıp, harekete geçebilirsin. Aynı zamanda, sağlığınla ilgili konularda da destekleyici etkiler altında olacaksın. Görüşmelerinin, konuşmalarının, iletişiminin yoğun olabileceği hareketli bir gün senin için. Yalnız Boğalar için kadersel karşılaşmalar da söz konusu olabilir. Birlikteliği olan Boğalar için ise ikili ilişkilerinde birtakım stresler söz konusu olabilir. Gün genelinde uzaklarda yaşayan tanıdıklarından sürpriz haberler alabilirsin. Aynı zamanda, sürpriz seyahat planları da yapman söz konusu olabilir. Yayıncılıkla ve hukuksal konularla ilgili beklediğin bazı haberleri de alman mümkün. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise sosyal çevrenden yardım ve destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için geri planda yürüttüğün işlerinin önem kazanacağı bir gün. Yayıncılıkla, hukuki konularla, seyahatle ya da eğitimle ilgili gelişmelerinin olabileceği bir gün. Sağlığınla ya da uzaktaki bir tanıdığınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde, geri planda yürüttüğün işlerle ya da finansal konularla ilgili ve aynı zamanda, gizli kapaklı yürüttüğün işlerle ilgili birtakım hızlı gelişmeler olabilir. Anlaşmalar yapabilir ve uzlaşma sağlayabilirsin. Gizli kapaklı görüşmelerin, konuşmaların ve kararların olabilir. Bunların yanında, psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili de bazı olumlu gelişmelerin olabilir. Gece saatlerinde ise kendini huzurlu, iyi ve rahatlamış hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün sağlığınla, maddi konularla, miras ve nafaka konularıyla ilgili harekete geçebilir, görüşmeler yapabilirsin. Sosyal hayatın, aşk hayatın ve ikili ilişkilerinle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde sosyal çevrenden kişilerle, partnerinle, arkadaşlarınla görüşebilir ve sürpriz haberler alabilirsin. Yalnız bir Yengeç isen, sosyal çevren aracılığıyla yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Gece saatlerinde ise uzaklarda yaşayan tanıdıklarından destek ve yardım görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün ikili ilişkilerinle, evliliğin ve birlikteliğinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sosyal hayatının hareketli olabileceği bir gün. Arkadaşlarınla ya da ailenle bir araya gelebilirsin. Aynı zamanda özel ilişkilerin ile ilgili kadersel gelişmeler yaşanabilir. Gün genelinde sağlığınla ya da işinle, kariyerinle ilgili bazı önemli haberler alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Bugün ve yarın da uzun zamandır beklediğin haberler, görüşmeler, sözleşmeler ve anlaşmalar için destekleyici etkilerin var. Ayrıca, yakınlarının sağlığı ile ilgili veyahut senin sağlığınla ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde psikolojik olarak kendini huzurlu ve iyi hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün yakın çevrenle, sağlığınla, ticari işlerinle, hukuksal konularınla ve iletişiminle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Kariyerinle ve sorumluluklarınla ilgili harekete geçebilir, birtakım görüşmeler yapabilirsin. Spora başlamak ve sağlığınla ilgili yeni kararlar almak için de uygun bir gün. Enerjik ve hareketli bu günü değerlendirmeni öneririm. Gün genelinde çocuğunla, çocuğunun eğitimiyle veyahut aşk hayatınla ilgili bazı hızlı gelişmeler olabilir. Yalnız bir Başaksan yeni tanışmalar, ani karşılaşmalar ve hızlı başlangıçlar yaşaman mümkün. Aynı zamanda çocuklarının eğitimi ile ilgili de uzlaşmaya varabilir ve yeni kararlar alabilirsin. Partnerinle iletişimin ve aşk hayatın açısından da destekleyici etkilerin olduğu bir gün. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise partnerinden destek ve yardım görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün, aşk hayatınla, çocuklarınla, sağlığınla ve finansal konularla ilgili birtakım kadersel gelişmeler yaşanabilir. Yalnız bir Terazi isen, sosyal mecralar aracılığıyla yeni tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsin. Aynı zamanda bugün ve yarın, seyahat planları yapabilir ya da hukuksal konularla ilgili birtakım girişimlerde bulunabilirsin. Gün genelinde aile bireylerinin sağlığı, ailenin parası, biraz nafaka ve gayrimenkul konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir, hızlı kararlar ve haberler alabilirsin. Bugün ve yarın, ailenle görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili iyicil etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün ailenle ilgili, aile bireylerinin sağlığı veyahut gayrimenkul konularınla ilgili bir takım girişimlerde bulunabilirsin. Miras, nafaka gibi gündemlerin de olabilir. Aynı zamanda evliliğin ve ikili ilişkilerinle ilgili de kadersel gelişmeler yaşanabilir. Gün genelinde evliliğin, birlikteliğin ve yakın çevrenle iletişiminde hızlı kararlar alabilir ve uzlaşma sağlayabilirsin. İletişiminin görüşmelerinin yoğun olabileceği bir gün. Bununla birlikte, partnerinden sürpriz haberler alabilirsin. Beklenmedik haberler, mesajlar, karşılaşmalar ve görüşmeler açısından destekleyici bir gün. Ani bir kararla seyahate de çıkabilirsin. Gece saatlerinde ise partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün seyahatle, eğitimle ve iletişimle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Yakın çevrenle, partnerinle iletişimin de yoğun olabilir. Yalnız bir Yay isen yakın çevren aracılığıyla yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. İkili ilişkilerin, evliliğin ve birlikteliğin ile ilgili konularda bazı girişimlerin olabilir. Ticari işlerin, sözleşmelerin, anlaşmaların açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde işinle ve maddi konularla ilgili birtakım sürpriz haberler alabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinin ve yakın çevrenin sağlığı ile ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün ve yarın, maddi konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve güzel sonuçlar alabilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise ailenden manevi destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün sosyal ilişkilerin ve özel ilişkilerinle, öz değer algınla, maddi konularınla, çocuklarının sağlığıyla veyahut çocuklarının masrafları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. İşinle, parayla ya da sağlıkla ilgili bir konuda girişimlerde bulunabilir ve harekete geçebilirsin. Spora başlayabilir, sağlığınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Bugün ve yarın, para girişlerinin de olabileceği günler. Gün genelinde çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı kararların, sürpriz haberlerin ya da fark ettiğin şeyler olabilir. Yalnız Oğlaklar için ise ani karşılaşmalar, sürpriz mesajlar, haberler ve yeni hızlı başlangıçlar olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise yakın çevrenden güzel haberler ve destekler alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün aşk hayatının ya da çocuklarınla ilişkinin hareketli olabileceği bir gün. Çocuklarınla ilgili bir konuda harekete geçebilir, girişimlerde bulunabilirsin. Aynı zamanda, yeni tanışmalar ve karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Evin, ailen ve evliliğinle ilgili de bazı kadersel gelişmeler yaşanabilir. Gün genelinde geri plandaki konularınla ilgili ya da psikolojinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda aile bireyleriyle de senin veya onların sağlığı ile ilgili görüşmeler yapıp kararlar alabilirsin. Sürpriz haberler ve hızlı kararlar a alabileceğin bir gün. Ev veya gayrimenkul konuları ile ilgili de anlaşmalar, sözleşmeler yapabilir ve karar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün ailenle, aile bireylerinin sağlığıyla, gayrimenkul konularıyla ve evinle ilgili bir konuda girişimlerde bulunabilir, harekete geçebilirsin. Geri planda yürüttüğün bazı işlerinden güzel sonuçlar alabilirsin. Aynı zamanda ticari işlerin açısından da birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde yakın çevrenle ve sosyal çevrenle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Sürpriz haberler alabilir, hızlı kararlar verebilirsin. Seyahatle, ticari işlerinle ve yakın çevrenle ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni haberler, yeni kararlar gündeminde olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise yakın çevrene yardım ve destekte bulunabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın