Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Mayıs Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Mayıs Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
28.05.2023 - 18:42

29 Mayıs Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 29 Mayıs Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, öğle saatlerinde sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin, kaygıların ve görüşmelerin olabilir. Duygusal hassasiyetlerin de gündeminde olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla ilişkilerin senin için ön plana çıkıyor. Arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin ve keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, öğle saatlerinde arkadaşlarınla ya da partnerinle ilişkinde duygusal hassasiyetlerin olabilir. Bir yakınının ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, sorumlulukların, sağlığın, günlük işlerin senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de kariyerin ve işinle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, öğle saatlerinde ailenle ilişkilerinde duygusal hassasiyetlerin veyahut dalgınlıkların, unutkanlıkların, alınganlıkların olabilir. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili netleşmeyen durumlar da söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, eğlence hayatın, çocukların senin için ön plana çıkıyor. Partnerinle seyahat organize edebilir, çocuğunun eğitimiyle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda uzakta yaşayan bazı tanıdıklarınla bir araya gelip, keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, öğle saatlerinde unutkanlıklar, dalgınlıklar ve eğitimle, seyahatle, ticari işlerle ilgili belirsizlikler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve evin ve ailen senin için ön plana çıkıyor. Aile bireylerinin sağlığıyla  ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Ailendeki güçlü kişilerle bazı görüşmeler yapıp, onların desteğini alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, öğle saatlerinde sağlığınla, maddi konularınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Gereksiz harcamalar yapma eğilimin ve para çıkışların da olabilir. Sağlığınla ilgili hassasiyetlerin olması da mümkün. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve yakın çevrendeki kişiler, iletişim, seyahat ve eğitim konuları senin için ön plana çıkıyor. Kardeşlerinle, akrabalarınla, dostlarınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, öğle saatlerinde partnerinle ya da diğer insanlarla ilişkilerinde duygusal hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda alınganlıklara, bedensel hassasiyetlere, dalgınlıklara ve unutkanlıklara da müsait etkiler var. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve maddi konular, gelirlerin, kazançların, sağlığın senin için ön plana çıkıyor. İşin ve kazançlarınla ilgili veyahut sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Güçlü kişilerden destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, öğle saatlerinde sağlığınla ilgili hassasiyetler, dalgınlıklar, konsantrasyon güçlüğü ve unutkanlıklar yaşaman mümkün. Günlük işlerini düzenlemekte güçlük çekebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve kendi ihtiyaçların, isteklerin, dış görünüşün senin için ön plana çıkıyor. Aşk hayatın, hayattan keyif alma biçimin ve çocuklarınla ilişkin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, öğle saatlerinde sosyal ilişkilerinde ya da özel ilişkilerinde birtakım belirsizlikler, duygusal hassasiyetler ve yanılgılar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve iç dünyan, geri plandaki konuların, psikolojik ve fiziksel sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Ailenle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, öğle saatlerinde aile bireyleriyle ilişkilerin ve kariyerinle ilgili birtakım belirsizlikler, duygusal hassasiyetler yaşayabilirsin. Unutkanlıklara, dalgınlıklara ve bedensel hassasiyetlere de açık etkilerin var. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sosyal hayatın, arkadaş grupların ve görüşmelerin senin için ön plana çıkıyor. Yakın çevrendeki kişilerle, akrabalarınla bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, öğle saatlerinde iletişimle, ulaşımla, ticari işlerinle ya da konsantrasyonla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Unutkanlıklara, dalgınlıklara ve yanılgılara açık etkilerin var. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, kariyerin, sorumlulukların senin için ön plana çıkıyor. Sağlığın, işin ve maddi kazançlarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Güçlü kişilerden destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, öğle saatlerinde maddi konularla ya da sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Gereksiz para harcama eğilimin, para çıkışların ya da sağlığınla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve uzakta yaşayan yakınlar, uzun zamandır görmediğin tanıdıklar, seyahat, eğitim, yayıncılık, hukuki konular ve ticaret senin için ön plana çıkıyor. Uzakta yaşayan bazı tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Güçlü kişilerle de görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, öğle saatlerinde bedensel hassasiyetlerin, ilişkilerinde duygusal durumların, dalgınlıkların ve unutkanlıkların olabilir. Yediklerine, içtiklerine ve alınganlıklara dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve finansal konular, sağlık durumları senin için ön plana çıkıyor. Sağlığınla ilgili ya da geri planda yürüttüğün finansal işlerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir, bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın