Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Haziran Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Haziran Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Didem
28.06.2022 - 20:53

29 Haziran  Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 29 Haziran  Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Sevgili Koç, bugün ruh dengesiz bir ruh halinde olabilirsin. Sağlığına çok dikkat et, yoğun tempolu bir günün ardından baş ağrısı problemi yaşayabilir veya aşırı yorgun hissedebilirsin. Kendine zaman ayırmayı ve ufak molalar vermeyi unutma. Yarın tekrar görüşürüz, öptüm.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, bugün kendinle baş başa kalmak isteyecek, biraz iç sesini dinleyeceksin. Geleceğinle ilgili düşünmen ve planlarını tekrar tekrar masaya yatırman gayet normal. Radikal değişiklikler için biraz daha sabırlı ol. Yarın görüşürüz. Sevgiler.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, bugün sosyal çevrenle vakit geçirebilir birbirinize danışmak istediğiniz konular hakkında konuşabilirsiniz. Ancak ufak bir gerginlik yaşanabilir dikkatli olmalısın. Yeni insanlarla tanışabilir ve onları kendine hayran bırakabilirsin. Yarına kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Bugün geleceğine yön verecek kararların mesela eğitim almak veya yurt dışına gitmek gibi konular gündemine gelebilir. Bu yönden şanslı bir zaman diliminde olduğunu söylemekten mutluluk duyuyorum. Kariyer anlamında ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin.  Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Bugün iş hayatında yoğun bir gün seni bekliyor. Ekip arkadaşların arasında yaşanacak bir tartışma seni de etkileyebilir. Lütfen bu konudan uzak durmaya gayret göster. İkili ilişkilerinde ise dengeyi sağlamalısın. Denge sağlıklı bir ilişkinin yapı taşıdır. Yarın görüşene dek kendine çok iyi bak, öpüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Merhaba sevgili Başak, bugün yurt dışı konuları tekrar gündemine gelebilir. Uzak bir akrabandan veya bir dostundan haber alabilirsin. Ailenle birlikte olmak sana iyi gelecek, aklını karıştıran konularda onların desteğini almak ve fikirlerini duymak karar vermende etkili olacak. Yarına kadar kendine çok iyi bak, öptüm.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Bugün ilişkinde bazı problemler yaşanabilir hatta bu problemler içinden çıkılamayacak bir hal alabilir. Lütfen dikkatli ol ve ağzından çıkan kelimelere bugün bilhassa dikkat et. Kariyer anlamında sürprizlerle dolu bir dönem seni bekliyor. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak. Sevgiler.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Bugün yakın bir arkadaşına bir konu hakkında destek olabilir, sana danıştığı konularda fikirlerini belirtebilirsin. Aynı zamanda iş hayatın veya eğitim hayatında yoğun ve tempolu bir döneme gireceğinin sinyallerini bugün alacaksın. Başarılı bir dönem seni bekliyor. Yarın görüşene dek kendine iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Aşk hayatında renkli bir dönem seni bekliyor sevgili Yay. Aynı zamanda ikili ilişkilerinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bugün daha çok hobilerinle ilgilenmek ve kişisel bakımlarına zaman ayırmak isteyeceksin. Epeydir yoğun geçen tempondan bir nebze uzaklaşmak sana iyi gelecek. Seviliyorsun. Yarın yine gel, öpüyorum.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Bugün sağlığın açısından zor bir gün geçirebilirsin. Kronik bir rahatsızlığın nüksedebilir. Bunun dışında aile içinde sorunlar çıkabilir. En iyisi kendine zaman ayırmalı ve dinlenmelisin. Kariyerin açısında güzel fırsatlarla dolu bir dönem seni bekliyor. Yarın yine görüşürüz. Hoşça kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Bugün iş hayatında veya yakın çevrende iletişim sıkıntıları yaşanabilir. Bir sözleşme veya anlaşma yapmak için çok uygun bir dönemde değilsin. Buna dikkat etmelisin. Seyahat ve toplantılar anlamında yoğun bir dönem seni bekliyor. Yarına kadar kendine çok iyi bak, öptüm.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Maddi kaynaklarınla ve bu kaynaklarını nasıl değerlendireceğinle ilgili planlamalar yapacaksın. Bu sıralar borçlanmamaya dikkat edersen kazançlı bir dönem seni bekliyor. İkili ilişkiler ve ailenle ilişkilerin ise gayet güzel ilerliyor. Kendine çok iyi bak. Öpüyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
11
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın