Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Ocak Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Ocak Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
27.01.2023 - 18:05

28 Ocak Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 28 Ocak Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında maddi konular, gelirlerin ve öz değer algın yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde, insanlarla olan ilişkilerinde kendini değerli hissedebilirsin veyahut maddi anlamda bazı kazançların olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketlenebilir. Fakat sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ilgili bazı streslerin olabilir. İnsanlarla ilişkilerinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Para harcama eğilimin de fazla olabilir. Bu sebeple gereksiz harcamalara dikkat etmende fayda var. Gece saatleri ise sürpriz gelişmeleri açık bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında diğer insanlarla olan ilişkilerin, kariyerin ve statün yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde bir arkadaşından veyahut sosyal çevrenden bir haber ya da mesaj alabilirsin. Akşam saatlerinde ise kariyerinle, sağlığınla, ikili ilişkilerinle ilgili veyahut evliliğinle ilgili birtakım streslerin olabilir. Senin için hareketli bir zaman dilimi olabilir. Akşam saatleri ise sürprizleri açık bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında geri planda yürüttüğünü işler ve sağlığın yer alıyor. Sabah erken saatlerde kariyerinle, işinle ilgili bir gelişme olabilir. Akşam saatlerinde ise yayıncılık ile ilgili ya da hukuki konularla ilgili birtakım streslerin olabilir. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarının sağlığıyla ilgili de bazı haberler alabilirsin. Kendi sağlığın açısından da bir miktar tedbirli olmanda fayda var. Gece saatleri ise sürprizlere açık bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde uzak şehirlerdeki yakınlarınla haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrenle, maddi konularınla veyahut sağlığınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Finansal konularla ilgili bazı görüşmeler, konuşmalar yapabilirsin. Kendi sağlığın veyahut bir arkadaşının sağlığı ile ilgili de gündemlerin olabilir. Gece saatleri ise sosyal çevrendeki insanlarla, arkadaşlarınla ilgili birtakım sürprizlere açık bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, kariyerin, statün ve diğer insanlarla olan ilişkilerin yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde maddi konularla ilgili birtakım fırsatların olabilir. Akşam saatlerinde ise diğer insanlarla ilişkilerinde, evliliğinde, birlikteliğinde birtakım streslerin, mücadele gerektiren durumların olabilir. İletişiminin de yoğun olabileceği bir gün. Önem verdiğin kişilerle görüşebilirsin fakat ilişkilerinde uyumu yakalaman biraz güç olabilir. Gece saatlerinde ise birtakım sürprizlerle karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında seyahat, yurt dışı, yayıncılık, ticaret ve hukuki konular yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde partnerinle iyi ilişkiler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda, uzaktaki tanıdıklarından bir haber de alabilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığınla, işinle veyahut iletişiminle ilgili birtakım streslerin olabilir. İşinle ilgili önemli görüşmeler yapabilir ya da bir tanıdığının sağlığı ile ilgilenebilirsin. Kendi sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün. Gece saatlerinde ise sürpriz bir haber alabilir veyahut ani seyahat programı yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde maddi konularla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Bir yakınının sağlığı ile ilgili de bir haber alabilirsin. Akşam saatlerinde ise çocuklarınla ilişkinde ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım streslerin olabilir. Aynı zamanda sosyal hayatın, eğlence hayatın ve aşk hayatınla ilgili de bazı hareketlilikler söz konusu olabilir. Sosyal çevrenle ya da partnerinle  birtakım sorunlar yaşayabilirsin. Gece saatleri ise beklenmedik gelişmelere açık bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında evliliğin, birlikteliğin ve diğer insanlarla olan ilişkilerin yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde partnerinle görüşebilir, haberleşebilir ve iyi ilişkiler içinde olabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle görüşebilir, bir araya gelebilirsin fakat birtakım stresler, anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Gayrimenkul ile ilgili görüşmeler de yapman mümkün. Gece saatlerinde ise partnerinle ilişkinde tepkisel yaklaşımlar, beklenmedik durumlar ve gerginlikler söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında işin, sağlığın, sorumlulukların ve evcil hayvanların yer alıyor. Sabah saatlerinde aile bireyleri ile ilişkilerin, ev ve gayrimenkul konuların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Aile ilişkilerini onarabilirsin. Akşam saatlerinde ise solunum yolları ile ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda iletişimle, seyahatle, ticari işlerinle ve eğitimle ilgili birtakım streslerin olabilir. Yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili de bir gündemin olabilir. Gece saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Tepkisel yaklaşımlara dikkat etmende fayda var. İletişiminin yoğun olacağı bir gün seni bekliyor olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında çocukların ve aşk hayatın yer alıyor. Sabah saatlerinde çocuğunla, partnerinle ve yakın çevrenle iletişimin uyumlu ve güzel olacaktır. Yakın çevrenden bir haber alabilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konularla, çocuğunun masraflarıyla veyahut çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı streslerin olabilir. Aynı zamanda partnerinle ilişkinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Yalnız bir Oğlaksan, yeni biriyle de tanışman da mümkün. Gece saatleri ise sürpriz programlar yapabilir, beklenmedik karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde aile bireyleriyle uyumlu ilişkileri içinde olabilirsin ve var olan sorunları onarabilirsin. Aynı zamanda kazançlarınla ve maddi konularla ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenden maddi destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise evinle, aile hayatınla ilgili kadersel etkiler devrede olacak. Bir miktar stresli etkiler olsa da önemli kararlar verebilirsin. Gece saatleri ise ani kararlara, ani tepkilere ve sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında da egosal ve tepkisel yaklaşımlara dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında yakın çevre, iletişim, seyahat, ticaret ve eğitim yer alıyor. Güne, erken saatlerde ve iletişim odaklı başlayabilirsin. Aynı zamanda bir haber alabilir ve uyumlu ilişkiler içinde alabilirsin. Akşam saatlerinde ise kendi sağlığın ya da yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili veyahut geri planda yürüttün işlerinle ilgili birtakım gelişmelerin olabilir. Solunum yolları hassasiyetlerine dikkat etmen gereken bir gündesin. Aynı zamanda yakın çevrenle iletişiminde, kardeşlerinle ilgili konularda veyahut ticari işlerinde bazı streslerin olabilir. Gece saatlerinde ise sürpriz bir haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın