Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Mayıs Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Mayıs Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Didem
27.05.2022 - 19:56

28 Mayıs Cumartesi günü burçları neler bekliyor? Peki, günlük burç yorumuna göre 28 Mayıs Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç. Bugün duygusal bir gün senin için. Güvendiğin ve her daim yanında olduğuna inandığın sevdiklerin ile bir araya gelerek içini dökmek isteyeceksin. Bugün sana olumsuz yaklaşan ve canını sıkan kişilerden uzak durman gerekiyor. Onların seni etkilemesine izin verme. Aşırı hassas olduğun için her türlü şeyden fazlaca etkilenebilirsin dikkat et. Uzun zamandır aranın bozuk olduğu dostunla barışabilirsin. Duygularımız bizi biz yapan şeyler, onları gösterirken sakın çekinme. Yarın yine görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, haftaya biraz sıkıntılı girmiştik. Bugün daha çok gözlem yaptığın ve yalnız kalarak sadece işlerine odaklandığın bir gün olacak. Gözlem yapmak iyidir. Yaşadığın sıkıntılı olayları sadece kendi açından değil, objektif olarak bakmak senin yararına olacak. Hayatınla ilgili yeni kararlar alırken en çok hislerinden yardım al. Kalbinin sesine güven. İlişkinde bugün sıkıntılar yaşayabilirsin. Ön yargılardan uzak dur, sevdiklerine karşı yumuşak davran. Seviliyorsun, yarın görüşene kadar hoşça kal.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, yapman gereken tonlarca iş var. Bazen bu iş yükü sana fazla geliyor. Tüm bunlardan kaçıp uzaklaşma isteğini anlıyorum. Fakat sen çok başarılısın bunu unutma. Tüm bu işlerin üstesinden doğru bir planlama ile gelirsin. Çalışma hayatında adaletsizliklere uğramak seni üzdü bunun farkındayım. Tüm bu adaletsizlikler son buluyor. Arkadaşların yaptıkları adaletsizce davranışlar için senden özür dileyebilir. Bugün çalışmak için verimli bir gün. Sen ilerleme kaydetmeye, güzel fikirlerini uygulamaya bak. Yarın tekrar görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç, hayatınla ilgili bazı gerçekler ile yüzleşmenin zor geldiğinin farkındayım. Bu yüzden duygusal bir gün geçireceksin. Bu duygusallığının yanında çevrene ve özellikle kendine kızgın olabilirsin. Lütfen bunu yapma. Çünkü kendine yüklenmek seni daha da kötü hissettirecek. İş arkadaşlarının negatif yorumları bugün seni olumsuz yönde etkileyebilir. Bunları bugünlük kulak arkası etmen de fayda var. Alacağın kararlarda ince eleyip sık dokumaya özen göster. Harekete geçmekten korkma. Sen her şeyin en iyisini yaparsın. Yarına kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Selam sevgili Aslan. Bugün enerjin çok yüksek. Sağlığına dikkat etmen beni çok sevindirdi. Aldığın besin takviyeleri işe yaramış anlaşılan. Atom karınca gibi çalışmak, her yere yetişme isteği içerisindesin. Aldığın kararları ailene ve çevrene anlatma konusunda cesur davranacaksın. İş ile alakalı ufak tefek pürüzlerin çıkacağı bir gün olabilir. Bu tür ufak tefek olumsuzluklar ile başa çıkmayı sen çok iyi bilirsin. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak. İş ve akademik hayatın yönünden zihnin açık. Bir süre sadece işlerine ve okuluna odaklanmak istiyorsun. Duygusal meselelerden yıpranmış hissedebilirsin. Biraz uzak kalmak sana iyi gelecek. Bir arkadaşın sıkıntıya düştüğü konu hakkında senden destek isteyebilir. Onun yanında olmak ve ona yardım etmek sana iyi gelecek. Kafa karışıklıkların olabilir. Bir süre bu sıkıntılarını çevrenle paylaşma. Kendi içinde iyice düşün.  Seviliyorsun, yarın görüşelim.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Merhaba sevgili Terazi. Bugün iş arkadaşların ya da okuldaki arkadaşların ile birlikte grup çalışmasına katılabilirsin. Çevrenin kalabalık olacağı, zihninin ise meşgul olacağı bir gün olacak. Fikirlerini söylemekten çekinmeyeceğin, yeni bakış açıları göreceğin ve kendine kişisel gelişimin açısından bir şeyler katacağın bir gün olacak. Hatta bugün öğreneceklerin hayatına yeni bir yön vermende sana yardımcı olabilir. Ne kadar güzel. Senin adına çok seviniyorum. Yarın tekrar görüşelim, çok öpüyorum.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Selam sevgili Akrep. Şu sıralar her şeyden bunalmış olabilirsin. İş hayatın ya da sosyal hayatın seni tatmin etmiyor. Hayatında farklı bir şeyler arıyor olabilirsin. Kendine vakit ayırman gereken bir gün olacak. Biraz dinlen. Ne yapmak istediğine karar ver. Bir kursa ya da ilgi alanına göre belirlediğin bir etkinliğe katılmak sana iyi gelebilir. Kişisel bakımın ile ilgili bir şeyler yap. Seni seviyorum, yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, yeni haftaya beraber merhaba dedik. Haftanın ikinci günü yine birlikteyiz. Bugün iletişim problemleri gündeminde olabilir. Bu yüzden her kiminle iletişim halindeysen olabildiğince yumuşak bir üslupla konuşmaya özen göster. Yanlış anlaşılmalar yüzünden başın epey bir ağrıyabilir. Sevgini göstermekten çekinme. Sevgi paylaştıkça çoğalır öyle değil mi? Her türlü önyargıdan uzak kal. Özellikle bugün enerjini yüksek tut. Seviliyorsun, yarına kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Hoş geldin sevgili Oğlak. Dün sana yalnız kalıp düşünmenin tadını çıkarmanı söylemiştim. Bugün sosyal hayatın ve iş hayatında sağlıklı iletişimler kuracağın, her şeyin yolunda olacağı bir gün seni bekliyor. Dinlenmek sana fazlasıyla iyi gelmiş. Zihnin oldukça açık, hayatına yeni bir yön vermek için harika planların var. Uygulamaya geçmekten korkma. Arkadaşların seni planlarına davet etmek için arayabilir. Yarın tekrar görüşelim, çok öptüm.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Planlı ve programlı çalışmak deyince de sen sevgili Kova. Fakat bu aralar işten biraz uzaklaşma isteğindesin. Hatırlarsan sana biraz kendine vakit ayırmalısın demiştim. İşten çok bunaldığında verimli olmak için ufak molalar vermek kafanı iyice toparlaman ve işlerine iyice odaklanmana yardım edecek. Yani her şey senin yararına. Kendini işe veremediğin için suçlu hissetmeyi bırak. Çünkü geri döndüğünde üstesinden gelecek ve çok daha başarılı olacaksın. Bana güven. Öpüldün, Yarın yine gel.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selam sevgili Balık. Nasılsın? Ben bugün seni çok iyi gördüm. Aldığın kararları bir bir uygulamaya geçirmekten çekinmiyorsun. Sağlam adımlar attığını görmek çok güzel. Duygusal ilişkilerinde de artık sevgini paylaşmaktan çekinmiyorsun. Duygularını açık açık paylaşman çevreni de çok mutlu ediyor. İş hayatında her şey yolunda görünüyor. Bir süredir gereksiz harcama yapmakta uzak durman senin yararına oldu. Böylece elin de rahatladı. Sen böyle devam et. Yarın yine görüşene dek kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın