Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
27.08.2022 - 18:32

28 Ağustos Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 28 Ağustos Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, güne sağlık, finansal ve iş ile ilgili konularla alakalı destekleyici etkilerle başlıyorsun. Öğleden sonra beklemediğin sürpriz paralar gelebilir ya da işinle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Gün genelinde ise hem aşk hayatında hem de çocuklarınla ilişkinde bazı engeller, gecikmeler, pürüzler yaşayabilirsin. Hayattan keyif alamıyormuş gibi hissedebilirsin. Sorunlu giden bir ilişkin varsa yol ayrımları yaşanabilir. Özellikle akşam saatleri biraz içsel huzursuzluk olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün eşin, partnerin veya çocukların gündeminde başlayabilirsin. Öğleden sonra partnerin veya çocuklarınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Gün genelinde ise aile içi ilişkilerde ve ailevi konularda bazı engeller, sorunlar olabilir. Değersizlik hissi ve keyifsizlik hissedilebilirsin. Özellikle akşam saatleri daha vurgulu biçimde huzursuzluk, tatsızlık hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, güne odağında evin ve ailenle başlıyorsun. Öğleden sonra gizli saklı bazı şeyler öğrenebilir, sürpriz haberler alabilir, ani farkındalıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde ise yakın çevrenle iletişimin, seyahat veya eğitim konularında bazı gecikmeler, engeller ve pürüzlerle karşılaşabilirsin. Yakın çevrene karşı biraz mesafeli olabilirsin. Elektronik aletlerine ve trafikte dikkat etmende ise fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, güne odağında seyahat, iletişim ve yakın çevrenle başlıyorsun. Öğleden sonra partnerinden veya bir arkadaşından sürpriz bir haber alabilirsin, ani durumlar gelişebilir. Gün genelinde ise para, sağlık ve öz değer algınla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin. Beklediğin paralar gecikebilir, bankalarla ilgili bazı pürüzler olabilir. Psikolojik olarak ise kendini değersiz hissedebilir, depresif bir ruh haline bürünebilirsin. Özellikle akşam saatlerini keyif alabileceğin bir şeyler yaparak geçirmeye çalış. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün gündeminde parasal konular ve öz değer algın var. Sabah saatlerinde işten veya ailenden maddi, manevi destek görebilirsin. Öğleden sonra ise beklenmedik sürpriz paralar gelebilir. Bugün, gün genelinde ise evliliğin ve ikili ilişkilerinde engel, mesafe, soğuma, uzaklaşma, isteksizlik, keyifsizlik söz konusu olabilir. Özellikle akşam saatleri huzursuzluk, tatsızlık ve iştahsızlık hissedebilirsin. Bugün insan ilişkilerini pek de zorlama, kendine odaklan derim. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün güne seyahat planlarınla veya iletişimin hızlı bir şekilde başlayabilirsin. Öğleden sonra uzaklardaki bir yakınından veya yurtdışıyla alakalı sürpriz bir haber alabilirsin. Gün genelinde ise parasal kaygıların, endişelerin yoğun olabilir. İlişkilerinle alakalı sakladığın bazı durumlar veya kaygılar ortaya çıkabilir. İşinle veya sağlığınla alakalı pürüzler yaşanabilir. Özellikle akşam saatleri hem fiziksel sağlığına hem de psikolojik sağlığına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Öğleden sonra parayla veya sağlığına ilgili sürpriz, güzel gelişmeler yaşanabilir. Beklemediğin paralar gelebilir bugün içerisinde. Gün genelinde ise aşk ve sosyal ilişkilerinle ilgili ya da çocuklarınla ilgili bazı sorunlar, engeller söz konusu olabilir. Sorunlu giden ilişkilerin sonlanabilir ya da çevrendeki insanlardan uzaklaştığını hissedip içine kapanabilirsin. Kendini yalnız da hissedebilirsin. Özellikle akşam saatleri hayattan keyif almak biraz zor olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal çevren ve arkadaşların var. Öğleden sonra evliliğin veya ilişkinle alakalı sürpriz haberlere açık ol. Gün genelinde ise ailenle ilişkin, işle ilgili sorumlulukların seni psikolojik olarak yorabilir. Bir aile büyüğünle ilgilenmen gerekebilir. Bunların yanı sıra akşam saatlerinde genel olarak bir değersizlik ve keyifsizlik hissi hakim olabilir. Bu akşam diğer insanları bırakıp kendine odaklanmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay,  güne odağında iş, kariyer ve sorumluluklarınla başlıyorsun. Öğleden sonra günlük koşuşturmacan biraz artabilir ve bazı sürpriz gelişmeler olabilir. Gün genelinde ise seyahat planlarınla ilgili ya da yakın çevren ve dostlarınla iletişiminle ilgili bazı pürüzlerle, engellerle karşılaşabilirsin. Zihinsel olarak yorgun hissedebilir, bazı insanlarla bağlarını koparabilirsin. Özellikle akşam saatlerinde üzerinde huzursuzluk, keyifsizlik hissetmen normal. Kafanı dağıtacak aktivitelere yönelmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında yolculuklar, eğitim, hukuksal konular, yurtdışı ve yabancılar var. Sabah saatlerinde güne keyifli başlayabilirsin. Öğleden sonra ise partnerinden veya çocuklarından sürpriz haberler alabilirsin. Gün genelinde ise finansal konularla ve sağlığınla alakalı bazı gecikmeler, pürüzler yaşayabilirsin. Beklediğin paralar varsa engellerle karşılaşabilirsin. Ayrıca kalp, eklem ve kemiklerine de bugün dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında finansal konular ve sağlık yer alıyor. Öğleden sonra ailenden sürpriz haberler alabilirsin ya da ailenden finansal destek görebilirsin. Gün genelinde ise eşinle, partnerinle ve diğer ikili ilişkilerinde biraz mesafe ve soğukluk yaşanması mümkün görünüyor. Kendini, evliliğinde veya partnerinle ilişkinde biraz değersiz hissedebilirsin. Depresif ruh hali içine girebilirsin, canın hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Özellikle akşam saatlerinde ise biraz yalnız kalıp kendini dinlemen, belki meditasyon yapman sana iyi gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, beraberliğin var. Sabah güne seyahat planlarıyla, bazı haberlerle veya iletişimin yoğun biçimde başlayabilirsin. Öğleden sonra yakın çevrenden sürpriz, güzel bir haber alabilirsin. Gün genelinde ise sağlığın, işin, ilişkilerin ve finansal konularınla alakalı bazı gecikmeler, kaygılar, engeller ve endişeler yaşaman mümkün görünüyor. Özellikle akşam saatlerinde birlikteliğine, ilişkinle alakalı huzursuzluğun, kaygıların artabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
3
2
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

O süpriz parayada ihtiyacmda vardı bide o işle ilgili durumada yani her 2 si de mevcut