Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Temmuz Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Temmuz Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
26.07.2023 - 18:50

27 Temmuz Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 27 Temmuz Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için finansal konular, psikolojik ve fiziksel sağlığın ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, partnerinle olan ilişkin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım stresler yaşayabilirsin. İlişkinde kıskançlıklar gündeme gelebilir. Gün genelinde, partnerinle geçmişteki bir konuyu tekrar görüşebilir veya çocuklarınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise çocuğunun sağlığı ya da çocuğunun masrafları ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Yakın dostlarınla görüşüp eğlenmen veya partnerinle bazı kararlar alman da mümkün. Rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlar ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım gerginlikler ya da evle ilgili stresler gündeme gelebilir. Gün genelinde ve akşam saatlerinde ise ailenle, akrabalarınla, kardeşlerinle, çocuklarınla bazı görüşmeler yapabilirsin. Geçmişteki konular tekrar gündeme gelebilir. Aynı zamanda sosyal çevrendeki kişilerden, arkadaşlarından yardım ve destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için iş, sağlık, günlük işler, sorumluluklar ve evcil hayvanlar ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, solunum yolları hassasiyetin ya da yakın çevrenle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, şaşırtıcı haberler alabilirsin. Kardeşlerinle, dostlarınla, akrabalarınla ilgili birtakım stresler olabilir. İletişim araçlarına ve ulaşıma, ulaşım araçlarına da dikkat etmende fayda var. Gün genelinde, yakınlarınla bir araya gelebilirsin. İletişimin yoğun olabileceği bir gün senin için. Akşam ve gece saatlerinde de günlük işlerini kolayca halledebilir, sanatsal etkinliklere katılabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin eski dostlarınla karşılaşman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için aşk hayatın, eğlence hayatın ve çocukların ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde sosyal ilişkilerinle, aşk hayatınla ve ilişkilerindeki öz değer algınla ilgili birtakım sorgulamaların olabilir. Aynı zamanda maddi konularla ya da çocuklarının sağlığı ile ilgili de bazı streslerin olabilir. Gün genelinde, yakınlarının sağlığı ile ilgili gündemlerin, ticari görüşmelerin, yakın dostlarınla iletişimin ve görüşmelerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise aşk hayatında duygusal yaklaşımların, uzakta yaşayan tanıdıklarından destek ve yardımların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için ev ve aile ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, evinle ve aile üyelerinle ilgili birtakım stresler yaşayabilirsin. Gün boyunca kardeşlerinle, çocuklarınla, dostlarınla ya da partnerinle yoğun ve aktif iletişimler içinde olabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise eşinle ya da aile bireyleriyle haberleşebilirsin. Aile bireylerinin sağlığı ve parasal işler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailene karşı duygusal ve duyarlı yaklaşımlar sergileyebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için iletişim, haberleşme, yakın çevrendeki kişiler, dostlar, seyahat, eğitim ve ticari işler ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ticari işlerinle, yakın dostlarınla, kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım stresler olabilir. Yakın çevrenden bir kadınla ilgili şaşırtıcı şeyler duyabilirsin. Gün genelinde de dedikodular, arkadan konuşmalar, eski konuların tekrar açılması gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınla bir araya gelebilir, onlardan destek görebilirsin. Daha duygusal olabileceğin bir zaman dilimi. Aynı zamanda aşk hayatın açısından da destekleyici bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için maddi konular, gelirler, kazançlar ve özdeğer algın ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde sosyal çevrendeki bir kadınla ilgili ani ve şaşırtıcı gelişmelerin olabilir. Sosyal hayatınla ilgili de birtakım stresler olabilir. Maddi konularla ilgili dikkatli adım atmanı öneririm. Gün genelinde sosyal hayatın ve görüşmelerin yoğun olabilir. Arkadaşlarınla, dostlarınla, çevrendeki kişilerle geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir veya eski tanıdıklarınla karşılaşmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığın, işin ve maddi kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenden destek görebilirsin. Aynı zamanda sosyal hayatın ve görüşmelerin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için dış görünüşün, beden sağlığın, ilişkilerin ve kişisel ihtiyaçların ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, ikili ilişkilerinle ya da işinle ilgili birtakım streslerin olabilir. Sakarlıklara ve sağlığına dikkat etmende fayda var. Gün genelinde de arkadaşlarınla, partnerinle ya da birlikte çalıştığın insanlarla iletişimin, konuşmaların yoğun olabilir. Eski konular tekrar gündemine gelebilir veya eski tanıdıklarınla karşılaşmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle ilişkide duygusal hassasiyetlerin olabilir. Partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Aynı zamanda yakın dostlarınla da görüşmen mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için sağlık, gizli saklı ve geri plandaki konular öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, uzakta yaşayan tanıdıklarınla ve psikolojik ile fiziksel sağlığınla ilgili geri plandaki bazı konularla ilgili streslerin olabilir. Bir kadınla ilgili dedikodular ve entrikalar gündemine gelebilir. Gün genelinde de akrabalarınla, dostlarınla ve uzaktaki tanıdıklarınla iletişimin yoğun olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise aile bireyleriyle ilişkilerinde duygusal yaklaşımların ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili güzel gelişmelerin olabilir. Maddi konularda destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin ve görüşmelerin ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde finansal konular, ödemelerin, alacakların veya yakınlarının sağlığı ile ilgili birtakım streslerin olabilir. Entrikalar gündeme gelebilir. Gün genelinde ticari konularla, finansal konularla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde ise akrabalarınla, dostlarınla görüşebilir, onların desteğini alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için iş, kariyer ve sorumluluklar ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, partnerinle ya da iş birliği yaptığın kişilerle olan ilişkilerinde birtakım stresler olabilir. Entrikalar ya da kıskançlıklar gündeme gelebilir. Gün genelinde partnerinle olan görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Geçmişteki konular tekrar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise işin, maddi kazançların, psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İlişkilerinde kendini değerli hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için uzakta yaşayan ve uzun zamandır görüşmediğin yakınlar, seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuki konular ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde sağlığınla, işinle, günlük işlerinle, birlikte çalıştığın kişilerle ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili birtakım streslerin olabilir. Bir kadınla alakalı entrikalar gündeme gelebilir. Gün genelinde de kardeşlerinle ve yakınlarınla görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise uzaktaki tanıdıklarına karşı duygusal olabilir, yardım ve destek verebilirsin. Sosyal hayatın, görüşmelerin aktif olacaktır. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın