Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Ocak Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Ocak Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
26.01.2023 - 20:40

27 Ocak Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 27 Ocak Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için sağlığın, dış görünüşün ve genel motivasyonun önem kazanıyor. Gün genelinde solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin, iş görüşmelerin, diğer insanlarla iletişimin açısından bir miktar gergin etkilerin olabilir. Kariyerinle, birlikte çalıştığın insanlarla ilgili eleştirel olabilirsin. Söylemlerinle başkalarını kırmamaya dikkat etmende fayda var. Sağlığın açısından da tedbiri elden bırakmamanda fayda var. Günün ikinci yarısında da sosyal hayatın hareketlenebilir. Senden yaşça büyük insanlarla veya aile büyüklerinde görüşebilirsin. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem ilişkilerinle ilgili iç dünyanda şifalanmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için sağlık konuların önem kazanıyor. Gün genelinde kardeşlerinin, uzaklarda yaşayan tanıdıklarının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Senin için de bağırsaklar veyahut solunum yolları ile ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında işinle ilgili bir konuda görüşmeler yapabilirsin. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem sosyal hayatın hareketlenecektir. Sosyal çevrenden fayda görebilir, yeni insanlar tanıyabilir ve arkadaşlarınla yardımsever ilişkiler içerisinde bulunabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların ön plana çıkıyor. Gün genelinde bir tanıdığının sağlığı ile ilgili bir gündemin olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrendeki kişilerle iletişiminde yanlış anlaşılmalara ve sözlerinle karşı tarafa yaralamamaya dikkat etmende fayda var. Karamsar ve eleştirel olabileceğin bir gün. Finansal konularla, ödemelerinle ilgili kafa karışıklıklarına ve karamsar düşüncelere kapılmaya da müsait etkiler var. Farkında olursan iyi yönetebilirsin. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem iş ilişkilerin, kariyerin ve kazançların senin için önem kazanıyor. Gelirlerinde artış olabileceği, sosyal ilişkilerinde daha göz önünde olacağın, ilişkilerinden fayda sağlayabileceğin bir dönem olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün çevren tarafından göz önünde olacağın bir gün. Gün genelinde partnerinle ve diğer insanlarla iletişiminde yanlış anlaşılmalar, eleştiri ve kırıcı söylemler olabilir. Bazı konularda cesaretinin kırılması ve solunum yolları hassasiyetleri de yaşaman mümkün. Günün ikinci yarısında ise sağlığınla veyahut finansal konularla ilgili yaşça büyük kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki dönem seyahatlerin artabilir, uzak şehirlerdeki tanıdıklarınla görüşebilir ve yardımsever ilişkiler içinde olabilirsin. Yayıncılıktan ve hukuksal konulardan da kazanç sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için seyahat, yayıncılık ve uzaklarda yaşayan tanıdıklar önem kazanıyor. Gün genelinde iş ilişkilerinde ve iş görüşmelerinde bir miktar stresli etkiler söz konusu olabilir. İş başvuruları ve önemli görüşmeler için uygun bir gün değil. İletişimde kırıcı ve eleştirel olmama konusunda hassasiyet göstermeni öneririm. Zihinsel olarak karamsarlığa kapılmaya eğilimli de olabilirsin. Günün için ikinci yarısında ise birtakım görüşmelerin olabilir. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki dönem finansal konularla ilgili birtakım desteklerin olabilir. Ödemeler, vergiler, borçlar ve alacaklar konusunda fırsatların olacaktır. Aynı zamanda bir taraftan duygusal, bir taraftan da tutku dolu ilişkilere çekilebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için sağlığın ve finansal konuların öne çıkıyor. Gün genelinde çocuğunun sağlığıyla, işin ve finansal konularla ilgili veyahut partnerinle ilişkinde bir şeyleri kafana takabilir, karamsarlığa kapılabilirsin. Kendi sağlığınla ilgili de hassasiyetlerin olabilir. Günün ikinci yarısında önemli iş görüşmeleri yapabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de doktor kontrollerini yaptırabilirsin. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem ikili ilişkilerin, aşk hayatın ve evliliğin senin için ön plana çıkıyor. Yalnız bir Başaksan yeni ilişki fırsatları önüne gelebilir. Diğer insanlarla ilişkilerinde, yardımsever ve duygusal etkiler yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için diğer insanlarla ilişkilerin ve aşk hayatın önem kazanıyor. Gün genelinde aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda aile bireyleriyle iletişiminde gergin etkiler söz konusu. Söylemlerinde kırıcı, eleştirel olmamaya ve evinle, ailenle ilgili karamsarlıklara kapılmamaya dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda partnerinle iletişiminde de bunlara dikkat edersen iyi olur. Günün ikinci yarısında ise kendinden yaşça büyük biriyle bir araya gelebilirsin. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile önümüzdeki dönem iş hayatın, iş ilişkilerin ve kazançların senin için öne çıkacaktır. Yeni iş fırsatları karşına çıkabilir veyahut işten gelen kazançlarında artış olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için sağlığın, işin ve sorumlulukların öne çıkıyor. Gün genelinde solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerine dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda bugün ticari işlerinle, yakın çevrenle iletişiminle ve eğitiminle ilgili bir miktar stresli etkiler barındırıyor. Karamsarlığa kapılmaya ve insanlarla iletişiminde eleştirel olmaya eğilim gösterebilirsin. İş görüşmeleri ve ticari iş girişimleri için uygun bir gün değil. Günün ikinci yarısında ise aile büyükleriyle birtakım görüşmeler, konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile önümüzdeki dönem aşk hayatın, çocuklarınla ilişkilerin, sosyal hayatın ve eğlence hayatın senin için ön plana çıkacak. Yalnız bir Akrepsen de yeni aşk ilişkileri karşına çıkabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenle görüşmelerin, aktivitelerin ve eğlence hayatın da yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Gün genelinde partnerinle ya da çocuğunla iletişiminde yanlış anlaşılmalar, eleştiriler ve kırıcı söylemler söz konusu olabilir. Aynı zamanda, çocuğunun masrafları ya da sağlığı sebebiyle karamsarlıklara kapılman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise yakın çevrenden, saygı duyduğun birisiyle görüşebilirsin. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki dönem aile içi ilişkilerin, evin, yuvan ve ailenin parası senin için ön plana çıkıyor. Aile içi ilişkilerini onarabilir, evin ve yuvanla ilgilenebilir, gayrimenkul yatırımı yapabilir veyahut ailenden maddi destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için evin ve ailen ön plana çıkıyor. Gün genelinde ailenden birilerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda aile bireyleriyle iletişiminde eleştirel, kırıcı ve yargılayıcı olmamaya dikkat etmende fayda var. Ev içi sakarlıklar konusunda da tedbirli olmanı öneririm. Günün ikinci yarısında ise senden yaşça olgun biriyle veyahut bir aile büyüğü ile maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki dönem kardeşlerinle, yakın çevrenle, dostlarınla, akrabalarınla iletişimin artacaktır. İlişkilerinde duygusal ve yardımsever etkiler olacak. Aynı zamanda ticari işlerinden kazanç elde etmen de mümkün olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için kardeşlerin, yakın çevren, iletişimin ve ticaret girişimlerin öne çıkıyor. Gün genelinde yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir. Aynı zamanda, insanlarla iletişim kurmakta ve uzlaşmakta zorlanabilirsin. Karamsarlıkların ve kaygıların artabilir. Yakın çevrenle iletişiminde kırıcı olmamaya dikkat etmende fayda var. Sen de bugün sağlığına ve özellikle solunum yolları hassasiyetlerine dikkat edersen iyi olur. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki dönem maddi konularla, gelir ve kazançlarınla ilgili fırsatların olacaktır. Gelirlerinde artış ve para girişlerin olabilir. Özdeğer algını da kuvvetlendirebileceğin bir dönem senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için maddi konuların, gelirlerin ve öz değer algın ön plana çıkıyor. Gün genelinde sosyal çevrenle, yakınlarınla ilişkinde öz değer algını sorgulayabileceğin durumlar yaşanabilir. Söylemlerinde kırıcı ve eleştirel olmamaya dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda, bir arkadaşının sağlığı ile ilgili bir gündemin de olabilir. Maddi konularla ilgili de birtakım streslerin, karamsarlıkların olabilir. Sosyal çevrendeki kişilerle, maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin fakat güzel sonuç alabileceğin bir gün değil o yüzden ertelemeni tavsiye ederim. Bugün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem senin için maddi konularla ilgili şanslı ve destekleyici bir zaman dilimi olacaktır. Gerek işinle ilgili gerekse ilişkilerinle ilgili güzel fırsatların olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın