Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Kasım Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Kasım Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
26.11.2022 - 18:37

27 Kasım Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 27 Kasım Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde güne biraz telaşlı ve hareketli başlayabilirsin. İletişim trafiğin yoğun olabilir. Yakın çevrenle iletişimin, seyahatlerin ve eğitiminle ile ilgili gündemlerin veya ufak tefek streslerin olabilir. Öğle saatlerinde psikolojik veya fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkiler var. Yaratıcılığının yüksek olacağı bir zaman dilimi. Günün devamında biraz gergin olabilirsin. Kızgınlıkların, gerginliklerin açığa çıkabilir. Baskı ve manipülasyona açık etkiler var. Fakat günü yine iyimser ve iyi etkilerle tamamlıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde güne biraz telaşlı başlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise arkadaşlarınla, sosyal çevrenle bir araya gelebilirsin. Günün devamında da iletişim, ulaşım ve yakın çevren, kardeşlerin, akrabaların, dostlarınla ilgili birtakım kızgınlıkların açığa çıkabilir; üzerinde baskı hissedebilirsin. Kontrolcülüğe ve manipülasyona dikkat etmeni öneririm. Günün kapanışında ise iyimser ve neşeli etkiler var. Arkadaşlarından destek ve fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün güne biraz telaşlı ve stresli başlayabilirsin. Baş veya kas ağrıları yaşaman da mümkün. Öğle saatlerinde daha iyi, daha yaratıcı ve daha yardımsever etkiler söz konusu. Akşamüstü ve devamında ise bazı kaygıların, korkuların açığa çıkabilir. Sağlığın, psikolojin veya maddi konuların açısından biraz gergin etkiler söz konusu. Endişe ve evhama kapılmamaya, kızgınlıklarını kontrol edebilmeye dikkat edersen iyi olur. Entrikalara ve manipülasyona açık bir zaman dilimi. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise gerginlik yerini iyimserliğe ve rahatlığa bırakıyor. Günü güzel kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde ikili ilişkilerinle alakalı birtakım stresler yaşaman mümkün. İletişim problemleri veya fikir ayrılıkları olabilir. Öğle saatlerinde uzakta yaşayan yakınlarından destek görebilirsin, haber alabilirsin. Günün devamında ise ikili ilişkilerinde ve evliliğinde bazı gerginlikler, güç savaşları, baskı, öfke ve manipülasyona açık etkiler var. Dikkat edersen iyi olur. Günün finalinde ise uzaktaki dostlarınla, yakınlarınla görüşüp kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde günlük işlerinle, arkadaşlarınla veya sağlığınla ilgili bazı streslerin veya endişelerin olabilir. Öğle saatlerinde sağlığın veya psikolojin açısından daha iyimser etkiler söz konusu. Sezgilerinin ve maneviyatının yüksek olacağı bir zaman dilimi. Günün devamında ise psikolojik olarak bir miktar zorlayıcı etkiler olabilir. Bazı entrikalara maruz kalabilirsin. Arkandan çevrilen işler canını sıkabilir. Ya da sadece korkuların, kızgınlıkların açığa çıkabilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Günün finalinde ise kendini çok daha iyi hissedeceksin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde güne aşk hayatın, partnerin veya çocuklarınla ilgili bazı telaşlarla başlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise ikili ilişkilerin ve aşk hayatın açısından destekleyici etkiler var. Partnerinin ya da eşinin desteğini görebilirsin, birlikte sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Akşamüstü ve devamında ise baskı ve manipülasyona açık etkiler var. Çocuğunla veya partnerinle iletişiminde biraz kontrollü olmanı öneririm. Kızgınlık, baskı ve isyan hissetmen mümkün. Gün, iyimser ve güzel etkilerle son buluyor. Akşamın ilerleyen saatlerine iyimserlik ve koruma etkisi hakim. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde evle, ailenle ilgili bazı telaşların olabilir. Güne hızlı başlayabilirsin. Öğle saatlerinde sağlığınla ve işinle ilgili güzel etkiler var. Akşamüstü ve devamında ailenle ilgili veya evle ilgili bazı gerginliklerin olabilir. Aile büyükleriyle anlaşmazlıklar veya iletişiminde bazı pürüzler yaşaman mümkün. Aynı zamanda üzerinde işinle ilgili veya ailenle ilgili baskı hissedebilirsin. Günün sonunda ise sağlığın ve günlük işlerin açısından iyimser etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde iletişimle, solunum yollarınla ilgili veya sadece mental olarak bazı pürüzler ve stresler yaşaman mümkün. Yakın çevremden birinin sağlık gündemi de olabilir.  Öğle saatlerinde partnerinle ilişkin açısından veya çocuğunla ilişkin açısından güzel etkiler devrede olacak. Partnerinle sanatsal aktivitelerde bulunabilirsin. Akşamüstü ve devamında ise iletişimde manipülatif yaklaşımlara, baskıcı tutumlara ve öfkeli çıkışlara dikkat etmeni öneririm. Günü keyifli ve iyimser etkilerle kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde partnerinle veya eşinle ilişkinde ufak tefek streslerin olabilir. Yanlış anlaşılmalara açık bir zaman dilimi. Öğle saatlerinde ailenle maddi konularla ilgili görüşebilirsin ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili güzel haberler alabilirsin. Akşamüstü ve devamında ise finansal konularla, psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili bazı kaygıların açığa çıkabilir. Para giriş çıkışların olabilir. Günün sonunda da ailenle veya gayrimenkul konuları ile ilgili güzel etkilerin var. Evle ilgili gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde günlük işlerini planlamakta biraz zorlanabilirsin. Öğle saatlerinde de yakın çevrenle, dostlarınla ya da kardeşlerinle görüşebilirsin. Akşamüstü ve devamında ise ikili ilişkilerinde kontrolcü ve baskıcı yaklaşımlardan uzak durmanı öneririm. Karamsarlık, endişe ve kaygıdan uzak durursan iyi olur. Günün sonunda ise yakın çevrene iletişimin artabilir, dostlarınla görüşebilir ve konuşabilirsin. İyimser ve keyifli etkilerle günü kapatabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde partnerinle ilişkinde, iletişiminde bazı uyumsuzluklar ve stresler olabilir. Öğle saatlerinde de finansal konularla, kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler var. Aynı zamanda öz değer algının da güçlenebileceği bir zaman dilimi. Akşamüstü ve devamında ise psikolojik olarak gerginlik ve kızgınlık yaşaman, kaygılarının açığa çıkması mümkün. Aynı zamanda sağlığına da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Günün sonunda ise kendini iyi ve değerli hissedebileceğin etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde arkadaşlarınla, evinle, ailenle ilgili bazı streslerin ve telaşların olabilir. Öğle saatlerinde ise sosyal çevrenden birilerine, arkadaşlarına bazı yardım ve desteklerde bulunabilirsin. Bir arkadaşından haber de alman mümkün. Akşamüstü ve devamında da partnerinle veya çocuğunla ilişkinde bazı gerilimler, kızgınlıklar olabilir. Partnerinden baskı görmen, ilişkinde şüphe ve kıskançlık yaşaman mümkün. Günün sonunda sosyal hayatınla ilgili güzel etkiler var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
5
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın