Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 25 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 25 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
24.08.2023 - 18:01

25 Ağustos Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 25 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odak noktan, uzun zamandır görmediğin tanıdıkların, eğitim, seyahat, yayıncılık ve hukuki konular olacaktır. Öğle saatlerinde, uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilir ya da haberleşebilirsin. Partnerinle seyahat etmen de mümkün. Akşam saatlerinde ise, partnerinle ilişkini ya da çocuklarınla ilişkini onarabileceğin veya onların sağlığı açısından güzel etkiler var. Gün genelinde, işinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili sağlam girişimler ve başlangıçlar yapabilirsin. Kararlılık ve irade gösterebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odak noktan iş, finans ve sağlık konuları olacaktır. Öğle saatlerinde aile bireyleriyle sağlık veya finans konuları ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir, bir araya gelebilirsin. Ailenle sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise, psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde, aşk hayatınla ilgili, çocuklarının eğitimi ile ilgili ya da sahne ve yayıncılık konuları ile ilgili bazı girişimlerin ve başlangıçların olabilir. Kararlılık gösterebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odak noktanız, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlar olacaktır. Öğle saatlerinde, partnerinizle bir araya gelebilir veya yakın dostlarınızla, kardeşlerinizle, akrabalarınızla görüşüp, haberleşebilirsiniz. Gün genelinde, sağlığınızla ilgili, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili, gayrimenkul yatırım konuları ile ilgili veya miras, nafaka konuları ile ilgili birtakım girişimler ve başlangıçlar olabilir. Sevgiyle kalın.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odak noktan işin, sağlığın, sorumlulukların, günlük işlerin ve evcil hayvanların olacaktır. Öğle saatlerinde, işin, maddi kazançların ve yakınlarının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatleri ise, psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde, ticari işlerinle ilgili, sözleşmeler, anlaşmalar ve ticari ortaklıklarla ilgili birtakım girişimlerin ve başlangıçların olabilir. Eşine, partnerine söylemek istediklerini söyleyebilmen açısından destekleyici etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odak noktan, aşk hayatın ve çocukların olacak. Öğle saatlerinde, partnerinle ya da sosyal çevrenden kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Partnerinle ya da çocuklarınla sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise, çocuklarının sağlığı ya da eğitimi ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde, işin, maddi kazançların veya sağlığınla ilgili bazı girişimlerin, başlangıçların olabilir, kararlı bir şekilde harekete geçebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odak noktan evin, ailen ve gayrimenkul konuları olacaktır. Öğle saatlerinde eşinle, partnerinle ya da aile üyeleri ile bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Gayrimenkul konuları ile ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde ise, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili bazı girişimler ve başlangıçlar yapabilirsin. Yeni bir hobiye de başlaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odak noktan, yakın dostların, akrabaların, kardeşlerin, haberleşme, seyahat, eğitim ve ticari işler olacaktır. Öğle saatlerinde, yakın dostlarınla, akrabalarınla ya da sosyal çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Yakınlarından destek görebilirsin. Gün genelinde, ailenle ilgili, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili ya da gayrimenkul konularıyla ilgili birtakım girişimlerin olabilir, harekete geçebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odak noktan, maddi kazançlar, finansal işler ve sağlık konuları olacaktır. Öğle saatlerinde, iş görüşmeleri ya da maddi konularla ilgili bazı görüşmeler olabilir. Yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı gündemler olabilir. Aynı zamanda ilişkilerinde sevgi bağını ve öz değer algını güçlendirebileceğin bir zaman dilimi senin için. Akşam saatlerinde ise, sağlık konuları açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde, ticari işlerinle, sosyal hayatınla, iletişimle ilgili birtakım girişimler, görüşmeler ve başlangıçlar olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odak noktan dış görünüşün, beden sağlığın ve bireysel ihtiyaçların olacaktır. Öğle saatlerinde uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla haberleşebilir, bir araya gelebilirsin. Gün genelinde sağlığınla veya işin, kariyerin ve maddi kazançlarınla ilgili birtakım girişimlerin, başlangıçların olabilir, harekete geçebilirsin. Kararlı olabilir, gerekli iradeyi gösterebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odak noktan sağlık konuları, ruhsal konular ve geri planda yürüttüğün işler olacaktır. Öğle saatlerinde yakınlarının sağlığı ya da finansal konular, miras, nafaka konuları ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Bazı ilişkilerini kendi içinde şifalandırabilirsin. Akşam saatlerinde ise, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde kendinle, dış görünüşünle, sağlığınla, eğitimle, seyahatle ya da hukuki konularla ilgili bazı girişimlerin olabilir, harekete geçebilirsin. Kararlı davranabilir, irade gösterebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odak noktan, sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların ve görüşmelerin olacaktır. Öğle saatlerinde, eşinle, partnerinle, arkadaşlarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgi paylaşımı yoğun olabilir. Yeni karşılaşmalar açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde, psikolojik ya da fiziksel sağlığınla ilgili birtakım girişimlerin, başlangıçların ve görüşmelerin olabilir. Miras, nafaka konuları ya da finans konuları ile ilgili de harekete geçebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odak noktan, işin, kariyerin, sorumlulukların ve toplum önündeki görünürlüğün olacaktır. Öğle saatlerinde, sosyal ya da özel ilişkilerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Arkadaşlarınla ya da partnerinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. İş görüşmeleri açısından da değerlendirebileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Gün genelinde, sosyal ya da özel ilişkilerinle ilgili birtakım girişimlerin, başlangıçların ya da görüşmelerin olabilir, harekete geçebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın