Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 24 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 24 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
23.08.2023 - 18:12

24 Ağustos Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 24 Ağustos Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Aynı zamanda işin, finansal konuların ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Öğle itibariyle ise odak noktan değişiyor ve uzak tanıdıkların, ahbapların, seyahat, eğitim ve hukuki konular, senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, iş ve çalışma koşulların, sağlığın, evcil hayvanların ve sorumlulukların senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün sabah saatlerinde, özel ve sosyal ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle bir araya gelebilir veya haberleşebilirsin. Duygusal ve romantik etkiler var. Öğle itibariyle ise odak değişiyor ve finansal konular, sağlık konuları senin için öne çıkıyor. Bugün, Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün sabah saatlerinde, işin, günlük işlerin, kendi sağlığın ve aile bireylerinin sağlığı açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Bazı görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Gayrimenkul yatırım konuları ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Öğle itibarıyla ise odak noktan değişiyor ve ikili ilişkiler, diğer insanlar, senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, ev, aile ve gayrimenkul konuları senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün sabah saatlerinde partnerinle ya da çocuklarınla duygusal ilişkiler içerisinde olabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili görüşmeler yapabilir ya da partnerinle iletişim ve görüşmelerin yoğun olabilir. Günün ilk yarısı, özel hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle itibariyle ise odak noktan değişiyor ve işin, günlük işlerin, sağlığın, sorumlulukların ve evcil hayvanların senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, seyahat, eğitim, ticaret konuları ve yakın çevrenle iletişim senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün sabah saatlerinde aile bireyleriyle finansal ilişkilerin ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenle sağlık ya da finans işleri ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocuklar, eğlenceli aktiviteler senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, maddi konular, kazançlar ve sağlık konuları senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün sabah saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla, kardeşlerinle, akrabalarınla iletişim ve görüşmelerin yoğun olabilir. Özel ve sosyal hayatın açısından destekleyici bir zaman dilimi olacaktır. Öğle itibariyle ise odak değişiyor ve ev, aile, gayrimenkul konuları öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, dış görünüşün, ilişkilerin, beden sağlığın ve bireysel ihtiyaçların, senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sabah saatlerinde sağlığın, işin ve maddi kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Maddi konularla ilgili, kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve yakın çevrenle ilişkilerin, kardeşlerin, dostların, seyahat ve ticaret konuları senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay iç dünyan, sağlığın ve geri plandaki konular senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sabah saatlerinde aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili konularda hayalperest yaklaşımlar sergileyebilirsin. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla, akrabalarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. İletişimin yoğun olabileceği bir zaman dilimi. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve maddi konular, gelirler, kazançlar senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların, görüşmelerin senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Sabah saatlerinde, kendi sağlığınla, aile bireylerinin sağlığıyla veya gayrimenkul yatırım konuları ile ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Öğle itibariyle ise odak değişiyor ve beden sağlığın, dış görünüşün, kişisel ihtiyaçların, senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, işin, kariyerin, sorumlulukların senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün sabah saatlerinde sosyal çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla, akrabalarınla veya ticari görüşmeler yapabilirsin. İletişimin yoğun olabileceği bir zaman dilimi. Eğitim ya da seyahat konuları ile ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle ise odak değişiyor ve sağlık konuları, ruhsal konular ve iç dünyan senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, seyahat, eğitim, yayıncılık, yurtdışı bağlantılı işler ve hukuki konular senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün sabah saatlerinde finansal konularla ya da sağlık konuları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle ise odak değişiyor ve sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşlarınla görüşmelerin, iletişimin senin için öne çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, sağlık ve finans konuları senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün sabah saatlerinde seyahat edebilir veya uzun zamandır görüşmediğin, uzakta yaşayan bazı tanıdıklarınla bir araya gelebilirsin. Ticari ya da sosyal görüşmelerin olabilir. Öğle itibariyle ise odak noktan değişiyor ve iş, kariyer, sorumluluklar senin için ön plana çıkıyor. Bugün Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, diğer insanlarla ilişkiler senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bigbirader

Sevgili aslan diye başlamış; sağlık demiş, finans demiş.. Yahu aslan diyorsunuz aslan!.. Biraz da başka mevzulara girin:)

Enes Altan

he ya akşama kadar eşek gibi çalışcam hala bana çoluk çocuk sağlık diyor

CHAD

Burçlara inanmıyorum Burculara inanıyorum. Burcular dm.