Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Mart Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Mart Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
21.03.2023 - 18:12

22 Mart Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 22 Mart Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, günün ilk saatlerinde yakın çevrenle iletişimin, haberleşmen aktif olabilir. Aynı zamanda aşk hayatınla ilgili de yoğun duygular içinde olabilirsin. Akşam saatlerinde de sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin, hassasiyetlerin ve enerji düşüklüğün söz konusu olabilir. Yine de iyimser, neşeli ve umutlu olabilirsin. Eğitimle alakalı da bazı gündemlerin olabilir. Ayrıca, bugün itibariyle kariyer, iş ve sorumluluklar alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın, geri plandaki konuların ve iç dünyan yer alıyor. Güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Aynı zamanda yakınlarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir veyahut yakın çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlık konuları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Enerjin bir miktar içe dönük olsa da neşeli ve iyimser hissedebilirsin. Ayrıca bugün itibariyle eğitim, yayıncılık, seyahat, hukuki konular ve yurt dışı alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal çevren ve arkadaşların yer alıyor. Sabah saatlerinde sosyal çevrenle iletişimin, haberleşmen, konuşmaların yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise bazı tanıdıklarının, arkadaşlarının sağlıkları ile ilgili gündemlerin olabilir. Sosyal çevrenden, arkadaşlarından destek ve fayda görebileceğin, yardımlaşabileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Ayrıca, bugün itibariyle sağlık ve finans konuları alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde iş görüşmeleri yapabilirsin. Yakın çevrenle, kardeşlerinle ilgili bir gündemin de söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise cesaret eksikliği ya da enerji düşüklüğü yaşayabilirsin fakat bu durum uzun sürmeyecektir. İlerleyen saatlerde daha iyimser, neşeli ve şanslı etkiler altında olacaksın. Ayrıca, bugün itibariyle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve özel hayat alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında eğitim, seyahat, yayıncılık, uzakta yaşayan tanıdıklar ve hukuki konular yer alıyor. Sabah saatlerinde kardeşlerinle ya da yakın çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Seyahat ya da eğitimle ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlık konularıyla, iyileşme süreciyle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda şanslı, iyimser ve umutlu hissedebileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Bugün itibariyle de iş, sağlık ve evcil hayvanlar alanından yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında finansal konular ve sağlık konuları yer alıyor. Yoğun rüyalarla güne başlamış olabilirsin. Sabah saatlerinde maddi konularla ilgili veya kendi sağlığınınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Güzel haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise para giriş çıkışların olabilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığın ile ilgili hassasiyetlerinin olması da mümkün. Bugün itibariyle de aşk hayatı ve çocuk alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve işbirlikleri yer alıyor. Sabah saatlerinde iletişimin, yakın çevrenle ve kardeşlerinle ilişkilerin yoğun bir şekilde güne başlayabilirsin. Akşam saatlerinde ise insanlarla ilişkilerinde cesaret eksikliği ve çekimserlik yaşayabilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde de ikili ilişkiler açısından destekleyici ve şanslı etkileri altında olacaksın. Bugün itibariyle de ev, gayrimenkul ve aile alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde iş görüşmelerin, ticari işlerin yoğun olabilir. Aynı zamanda kardeşinin, çocuğunun ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatleri boyunca sağlığınla ilgili hassasiyetlere ve sakarlıklara açık etkiler var. Gece saatlerinde ise daha iyimser, neşeli ve umutlu hissedebilirsin. Bugün itibariyle de ticaret, iletişim, eğitim ve yakın çevrenle ilgili 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde partnerinle iletişimin, çocuğunun eğitimiyle ilgili görüşmelerin ya da kardeşlerinle haberleşmen yoğun olabilir. Akşam saatlerinde de özel hayatında birtakım kırgınlıklar yaşanabilir. Partnerinin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Gece saatlerinde ise eğlenceli aktivitelerde bulunabilir, hayattan daha çok keyif alabilirsin. Bugün itibariyle de maddi konular ve öz değer algın alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde ailenle iletişimin, görüşmelerin ve kardeşlerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Çocuğunun eğitimiyle ilgili de bazı konuşmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde, yakın çevrenin sağlığı ya da gayrimenkul konularınla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Gece saatlerinde ise kendini evinde çok iyi hissedeceksin. Bugün itibariyle de kendinle ve hayatının gidişatıyla ilgili 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında iletişim, ticaret, yakın çevre, seyahat ve eğitim yer alıyor. Sabah saatlerinde zihnin, düşüncelerin, iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Eğitim ya da ticari işlerinle alakalı görüşmeler yapabilir, haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise yorgun hissedebilir, solunum yollarıyla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsin. Gece saatleri de mental olarak kendini iyi hissedebileceğin, yakın çevrenle iletişiminin yoğun olabileceği bir zaman dilimi olacaktır. Bugün itibariyle de psikolojik ve fiziksel sağlık, bilinçaltın, iç dünyan, geri planda yürüttüğün işlerin ve gizli düşmanlıklar alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında maddi konular, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Sabah saatlerinde iş görüşmelerin, parasal konularla ilgili gündemlerin ve ticari işlerin yoğun olabilir. Aynı zamanda yakın çevrenden birilerinin, çocuğunun ya da kardeşlerinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ya da sağlıkla ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Bugün itibariyle de sosyal çevre, arkadaşlar ve sosyal hayat alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın