Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Kasım Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Kasım Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
21.11.2022 - 18:45

22 Kasım Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 22 Kasım Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında sağlık ve finansal konular, bankalar, ödemeler, vergiler, miras, nafaka konuları yer alıyor. Akşam saatleri seni fiziksel ya da psikolojik olarak bir miktar zorlayabilir. Geçmiş borçlar önüne gelebilir ya da geçmişte yaptığın finansal seçimlerle ilgili kafa yorabilirsin. Rüyaların ve sezgilerinin güçlü olacağı bir gece seni bekliyor. Gece saatlerinde beklenmedik durumlara açık etkiler var. Hesapta olmayan para çıkışları veya sürpriz rahatsızlıklar olabilir, tedbirli olmakta fayda var. Güneş’in bugün Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem daha umutlu, daha neşeli olabilirsin. Seyahatlerin artabilir ve uzakta yaşayan tanıdıklarınla görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında ikili ilişkilerin, eşin, evliliğin, ortaklıkların yer alıyor. Akşam saatlerinde geçmiş ilişkilerin aklına düşebilir, eski partnerlerinden haber alabilirsin ya da partnerinle eski konuları tekrar gündemimizde değerlendirebilirsiniz. Gece saatlerinde bazı gerginlikler yaşanabilir, ani çıkışlarla ve agresif yaklaşımlarla karşılaşabilirsin. Güneş’in bugün Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem finansal konular, ödemeler, krediler, vergiler, alacakların, miras ve sağlık konuları senin için öne çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında işin, çalışma koşulların, sorumlulukların ve sağlığın yer alıyor. Akşam saatlerinde psikolojik veya fiziksel olarak sağlığına dikkat etmeni öneririm. Kaygı ve takıntıların artabilir. Geçmişteki bir sorun nüksedebilir. Gece saatlerinde ise ani gelişen durumlara açık bir etki var. İşle ilgili bir konuyu da kafana takman mümkün. Bugün Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların  öne çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında aşk hayatın, partnerinle ilişkin ve çocukların yer alıyor. Akşam saatlerinde partnerinle bazı geçmiş konular tekrar gündemimize taşınabilir, gerginlikler yaşanabilir. Ani çıkışlarla, agresif yaklaşımlarla karşılaşman mümkün. Bazı Yengeçler ise geçmiş ilişkilerine kafa yorabilir ya da eski birlikteliklerinden haber alabilir. Bu zaman diliminde aşkla veya çocuklarla ilgili kaygı artabilir, iyi yönetmek gerek. Bugün Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem sorumlulukların, iş hayatın ve sağlık konuların öne çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle geçmişteki bazı konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz. Para ile ilgili konular gündeminize taşınabilir. İlerleyen saatlerde bazı agresif çıkışlar ya yaşanabilir. Günün ikinci yarısı evle ilgili konularda ve aile bireyleriyle ilişkilerinde biraz daha özenli olman iyi olur. Bugün Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem senin için keyifli olacaktır. Aşk hayatın ve çocuklarınla ilişkilerin öne çıkacak. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kardeşler, yakın çevre, dostlar, iletişim, ticaret, seyahat ve eğitim yer alıyor. Akşam saatlerinde zihnin geçmişle, geçmiş konularla meşgul olabilir. Eskiyi düşünebilir, bazı konulara takılı kalabilirsin. Yakın çevrenle iletişiminde manipülatif tavırlar sergilememeye, sert çıkışlar yapmamaya ve takıntı yapıp uykularını kaçırmamaya dikkat edersen iyi olur. Solunum yolu rahatsızlıklarına da dikkat etmeni öneririm. Bugün Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem evin ve ailen senin için öne çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında maddi konuların, gelirlerin, kazançların ve öz değer algın yer alıyor. Akşam saatlerinde parayla ilgili bazı şeyleri kafana takabilirsin ya da geçmiş borçların bir miktar kafanı yorabilir. Beklenmedik para çıkışları da olabilir. Aynı zamanda psikolojik veya fiziksel sağlığına da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Öz değerin üzerine de bazı sorgulamaların olabilir. Bunun dışında, Güneş’in bugün Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem seyahatlerin, yakın çevren, dostların ve eğitim konuları öne çıkacaktır senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün kendine ve ilişkilerine odaklı olacağın bir gün. Akşam saatlerinde ilişkinle, evliliğinde ilgili bazı pürüzler çıkabilir. Geçmişteki bazı konular tekrar gündeme taşınabilir. Gerginlikler, tartışmalar olabilir ve tepkisel davranışlarla karşılaşabilirsin. Sağlığına da biraz özen göstermen gereken bir gün zira akşam saatlerinde enerjin düşebilir. Bugün Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem maddi konular, kazançların senin için ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında psikolojik ve fiziksel sağlığın, iç dünyan ve maneviyatın yer alıyor. Akşam saatlerinde bazı kaygıların açığa çıkabilir. Kafana bir şeyleri takabilir, psikolojik olarak zorlanabilirsin. Aynı zamanda sağlığına da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi olacaktır. Bugün Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem motivasyonun, enerjin artacaktır. Senin için parlama zamanı sevgili Yay. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın yer alıyor. Akşam saatlerinde eski arkadaşlarından, eski tanıdıklarından haber alabilirsin. Bazı arkadaşlarınla ilgili birtakım sorunlar yaşaman mümkün. Geçmişi, eski arkadaşlarını, eski ilişkilerini çokça düşünebilirsin. Çocuğuna karşı veya partnerine karşı da gergin tavırlar sergilemen mümkün. Bugün Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem biraz daha içe dönük olabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında kariyerin ve işin yer alıyor. Akşam saatlerinde enerjin biraz düşebilir ve eski konular, eski borçlar, geçmiş ilişkiler gündemine taşınabilir. Evle, ailenle ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Aile bireyleriyle aranda bazı gerginlikler olabilir. Agresif davranışlara, ani tepkilere dikkat edersen iyi olur. Güneş’in bugün Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem sosyal hayatın hareketlenecektir. Arkadaşların, sosyal çevren ön plana çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında eğitim, yurtdışı, ticaret ve uzaklarda yaşayan tanıdıkların yer alıyor. Akşam saatlerinde, sezgilerin ve rüyaların güçlenecektir. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarından haber alabilirsin. Ticari işlerinle ilgili bir konuyu kafana fazlaca takman mümkün. Çocuğunun eğitimi ile ilgili bir konuda da kafana takılan bir şeyler olabilir. Yakın çevrenden birileri ile ilgili sürpriz bir haber alabilirsin. Güneş’in bugün Yay burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem kariyerin, işin ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Bankaya kredi borcum yok vergi borcum yok o kadar yüklü borcum yok sen neden bahsediyorsun 5 gündür şu olabilir miraskonusu ben evli boşanmş deyilim nafaka ö... Devamını Gör