Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Eylül Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Eylül Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
22.09.2022 - 10:26

22 Eylül Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 22 Eylül Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde partnerinle veya çocuklarınla ilgili bazı streslerin olsa da özgüvenin ve cesaretin yerinde olacak. Güne hızlı ve iletişim odaklı başlayacaksın. Sevgilinle, kardeşlerinle veya yakın çevrenle iletişimin yoğun olabilir, seyahat edebilir ve ticari girişimlerde bulunabilirsin. Öğle ve sonrası saatlerde ise hem sosyal ve ikili ilişkilerde hem de parasal konularla alakalı bazı engellerle karşılaşabilirsin. Partnerine veya çocuklarına karşı tepkisel yaklaşımlar ve çıkışlardan da kaçınmalısın. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde ailen, evin veya çocuğunla ilgili bazı streslerin olabilir. Güne biraz hareketli ve telaşlı başlayabilirsin. Ailen, çocuğun veya ev için bazı harcamaların olabilir ya da ailenden para desteği gelebilir. Öğle saatleri ve sonrasında bazı engellerle ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. Biraz stresli bir zaman dilimi olabilir. İşle ilgili sorumlulukların ağır gelebilir. Aynı zamanda aile içi ilişkilerinde tepkisel yaklaşımlara, ani çıkışlara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabahın erken saatleri boyunca zihnen biraz gergin olabilirsin ya da rüyalarının etkisinde kalmış olabilirsin. Güne hızlı ve telaşlı bir başlangıç yapabilirsin. İletişim trafiğin yoğun olabilir. Kardeşlerinle ya da yakınlarınla konuşabilir, görüşebilirsin. Öğle saatleri ve sonrasında ise bazı gecikmeler yaşanabilir. Diğer taraftan da uzaklardaki tanıdıklarından haber alabilirsin. Ani sağlık problemlerine, özellikle tansiyona dikkat etmelisin. Ayrıca yakın çevrenle iletişiminde ani çıkışlar yapmamaya özen gösterirsen iyi olur. Gün genelinde, ailenden birinin sağlık durumuyla ilgili bir tamamlanma ve sonuç alma olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabahın ilk saatlerinde aşk hayatın, finansal konuların veya çocuğunla ilgili bazı kaygıların söz konusu olabilir. Öz değerini sorgulayacağın durumlar yaşanabilir. Öğle ve sonrasında ise finansal konularda engeller, sorumlulukların yüzünden isyan duygusu yaşayabilirsin. Aynı zamanda bir arkadaşınla aranda ani çıkışlar, gerginlikler olabilir. Öğle saatleri boyunca mental ve fiziksel sağlığına da dikkat etmen gerekiyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, güne iletişim odaklı başlayabilirsin. Sabah saatlerinde arkadaşlarınla, sosyal çevrenle görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Öğle saatleri ve sonrasında ise ilişkilerle veya evliliğinle ilgili bazı şikayetlerin, streslerin olabilir. Birlikteliğinin verdiği sorumluluktan özgürleşme isteğin yoğun olabilir. Bazı konularda engellerin, gecikmelerin de söz konusu olabilir. Öğleden sonra ise ani çıkışlara, tepkisel yaklaşımlara ve beklenmedik durumlara açık bir zaman dilimi, farkında olursan iyi olur. Finans konularıyla alakalı bir tamamlanma yaşayabilir, sonuç alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, gördüğün rüyaların etkisinde uyanabilirsin bugün. Biraz içe dönük olabileceğin saatler seni bekliyor. Sağlığın da ön planda olabilir. Sabah saatleri boyunca işle ilgili girişimler açısından verimli etkiler var. Spor yapmak için veya bir konuda harekete geçmek için kullanabilirsin. Öğle saatlerinde işinle ilgili, sorumluluklarınla veya sağlığına ilgili durumlardan şikayetçi olabilirsin. Özgürlük ve değişim isteğin yoğun olabilir. Biraz gerginliğin, stresin, tepkisel yaklaşımların, ani çıkışların olabilir. Genel olarak psikolojine ve sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabahın erken saatlerinde parasal konularla veya sağlığınla ilgili bazı kaygıların olabilir. Aynı zamanda hukuksal konular, eğitim veya seyahatle ilgili girişimlerin de olabilir. Öğle saatleri ve sonrasında ise sosyal ilişkilerine karşı, aşk ilişkine veya çocuğuna karşı sorumlulukların seni biraz zorlayabilir ve isyan etme noktasına gelebilirsin. Bununla birlikte, sosyal çevrenden biriyle aranda gerginlik olabilir ya da beklenmedik masrafların çıkabilir. Gün genelinde de sağlığına ilgili bir konuda tamamlanma ve sonuç alma etkisi var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabahın erken saatlerinde kariyerin, ilişkin ve evliliğinle alakalı bir takım huzursuzlukların olabilir. Aynı zamanda bankalar, krediler, finans konularıyla alakalı bazı girişimlerin söz konusu olabilir. İşin için kredi çekebilir ya da işten beklediğin paralar gelebilir. Öğle saatlerinde evliliğinle, ilişkinle alakalı bazı isyanların, gerginliklerin olabilir. Özgürleşme isteğin yoğun olabilir. Fevri çıkışlara, tepkisel yaklaşımlara, öfke patlamaları da dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabahın erken saatlerinde yoğun rüyaların etkisiyle güne başlamış olabilirsin. Fiziksel olarak ya da ruhsal olarak kendini çok iyi hissetmeyebilirsin. Aynı zamanda, sabah saatlerinde ikili ilişkiler ve evliliğinle alakalı bir konuda harekete geçebilirsin. Seyahat ve iletişim konuların hareketli olabilir. Öğle saatlerinde ise işin veya sağlığınla ilgili bir konuda isyan edebilirsin, gerilebilirsin. Tepkisel ve fevri çıkışlara dikkat etmelisin. Yakın çevrenden biriyle, kardeşin veya bir dostunla da sorun yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabahın erken saatlerinde kendini biraz huzursuz hissedebilirsin fakat gün o kadar hızlı ve hareketli başlayacak ki çok sürmeyecektir. Öğle saatlerinde ise partnerinle veya çocuğunla ilgili bazı şikayetlerin, streslerin olabilir. Çocuğunun masrafları biraz ağır geliyor, bu da sende isyan duygusu ve stres yaratıyor olabilir. Özgürleşmek isteyebilirsin. Finansal konularla alakalı veya sağlıkla alakalı kafa yoracağın bir gün söz konusu görünüyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında ilişkin ve evliliğin var. Sabah saatlerinde güne huzursuz başlamış olabilirsin. Aynı zamanda sabah saatlerinde çocuğunla ilgili bazı hareketlilikler ve gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise evliliğin ve ailenle alakalı bazı stres ve gerilimler söz konusu olabilir. İsyan duygun ve özgürleşme isteğin yoğun olabilir. Tartışma ve beklenmedik çıkışlar yaşanabilir. Ani tepkilerle karşılaşabilirsin, farkında olursan iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatleri senin için hareketli başlayabilir. Evle ilgili girişimlerde bulunabilirsin ya da ailenle iletişimin yoğun olabilir. Sağlığının ve işinin odağında olacağı bir gün. Öğle saatlerinde yakın çevrenden biri ile tartışabilir, bozulabilirsin. İşinle ya da sağlığınla ilgili bir konuda da şikayetlerin ve stresin olabilir. Yakın çevrenden biri ile ya da iş arkadaşlarınla tartışmamaya, ani çıkışlar yapmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Malesef çocuğum yok😁😆😆😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂 ve patnerim de aah olsaydı keşkeee😂😂😂😂😆😆😆 ama bi konuştuğum görüştüğüm kadn var ama dahavpatnerim olmadı ne yazıkki 😂😂😂😂😆😆... Devamını Gör

Turan Çalikli

Malesef çocuğum yok😁😆😆😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂 ve patnerim de aah olsaydı keşkeee😂😂😂😂😆😆😆 ama bi konuştuğum görüştüğüm kadn var ama dahavpatnerim olmadı ne yazıkki 😂😂😂😂😆😆... Devamını Gör

Turan Çalikli

Unutmadan sevgilim de yook nede patnerimde😢💔😭😭💔💔💔💔😢😢😢