Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Temmuz Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Temmuz Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Didem
01.07.2022 - 21:10

2 Temmuz Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 2 Temmuz  Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç, Bugün hafta sonunun keyfini çıkaracak yakın arkadaşların veya sevdiğin kişiler ile birlikte olacaksın. Maddiyatla ilgili konulara dikkat.. Günün verdiği mutlulukla fazla borca girebilirsin. Kariyerinden uzak bir gün geçirmen verimini de etkileyecek. Yarına kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, bugün iş ile ilgili konularda kafanın karışık olacağı ve ne yapmaya karar vermekte zorlanacağın bir gün olabilir. Bu kafa karışıklığı kaynaklı çevrendeki insanlara da ters ve yanlış tutumlar sergileyebilirsin. Aman dikkat! Bence hafta sonunun tadını çıkarmalı ve işlerden biraz uzak kalmalısın.  Yarın tekrar görüşelim, öpüyorum.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, bugün beklemediğin maalesef negatif haberler alabilirsin. Uzun süredir gitmeyi düşündüğün ve planlar yaptığın planların ve seyahatlerinde aksamalar yaşanabilir. Hemen karalar bağlama. Bugün ikili ilişkilerinde güzel etkileşimler yaşanabilir. Hafta sonunun tadını çıkarmayı unutma. Yarına kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç, selamlar.. Bugün nasılsın? Çok iyi olmanı diliyorum. Seni uyarmam gereken birkaç ufak konu var. Sevdiklerine yardımcı olmak isterken kendini zor duruma sokabilirsin. Bu konuda dikkatli ol ve ani borçlara girmemeye çalış. Hafta sonunun tadını kendine vakit ayırarak ve hobilerinle ilgilenerek çıkarman kafanı toparlaman açısından çok yardımcı olacak. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Bugün geçmiş ile ilgili konular tekrar gündemine gelebilir. Evlilik kararı veya tam tersi ayrılık kararı ya da dostluk ilişkilerinle ilgili kararlar alman gerekebilir. Hafta sonunun tadını ailenle birlikte zaman geçirmek isteyebilirsin. Bu her iki tarafa da ilaç gibi gelecek.  Kendine çok iyi bak, yarın görüşelim öpüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak... Sağlık problemlerine dikkat etmeni bu ay defalarca kez söylemiştim. Bugün tekrar hatırlatıyorum. Bugün iş ve kariyerle ilgili ani haberler alabilirsin veya sevdiğin bir dostun seni arayıp sürpriz bir haber verebilir. Geçmiş ile ilgili konular ve kişiler tekrar gündemine gelebilir. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Merhaba sevgili Terazi. Bugün varsa çocuklarınla ilgili problemler veya halletmen gereken meseleler olabilir. Ailenle ve sevdiklerinle ve onların sorunlarıyla daha fazla ilgileneceğin yoğun bir hafta sonu geçireceksin. Harcamalar ve borç konularına dikkat etmelisin. Tüm bunların ardından soluklanmayı ve kendine zaman ayırmayı unutma. Ufak bir kahve molası bile çok iyi gelecektir. Yarın görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Selam sevgili Akrep, aile ve yakın çevre ile ilgili can sıkıcı haberler alabilirisin veya karşılıklı tartışmalar yaşanabilir. Ancak bu sorunlar çok da ciddi değil hemen çözülebilecek olaylar değil. Hafta sonu bu kasvetli havadan uzaklaşıp yürüyüşe çıkabilir, meditasyon yapabilir veya hobilerinle ilgilenebilirsin. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, bugün yakın çevren ve varsa kardeşlerinle görüşebilirsin. Ancak aranızda iletişim sıkıntıları ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bu yüzden sözlerine biraz daha dikkat etmelisin. Fevri davranışlardan ve gereksiz harcamalardan bugün uzak dur. Yarın tekrar görüşelim. Öptüm

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Hoş geldin sevgili Oğlak. Bugün planlarını gözden geçireceksin. Yeni başlangıçlar için sabırsızlanıyorsun. Elinde avcunda ne varsa bu konularda yatırım yapmak istiyorsun. Şu sıralar maddi kaynaklarını harcarken dikkatli olmalısın. Hafta sonunun tadını daha çok kendine ve sevdiklerine ayırarak çıkar. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova. Bugün aile ve sevdiğin kişiyle yanlış iletişim kaynaklı sorunlar yaşanabilir. Lütfen dikkatli davran ve ağzından çıkan kelimelere çok dikkat et. Hafta sonunun ilk günü işlerine yönelmen ve yeni haftanın planlarını yapman çok doğru olur. Yarın görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selam sevgili Balık, bugün kendinle yalnız kalmak isteyecek ve hayatını sorgulayacaksın. Hafta sonu hobilerine yönelmen ve kendi kişisel bakımlarına zaman ayırman çok daha doğru olacak ve sana iyi gelecek. Sağlığına çok dikkat et.  Yarın görüşene kadar, kendine çok iyi bak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın