Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Şubat Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Şubat Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
01.02.2023 - 20:22

2 Şubat Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 2 Şubat Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için aile ilişkilerin, gayrimenkul ile ilgili konuların ve maddi konular ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde, aile bireyleriyle ilişkilerinde yargılayıcı olmamaya ve abartılı duygusal tepkilere dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise ailenle geri planda yürüttüğün maddi işlerle ilgili ya da gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım gelişmeler ve çözümlenmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise eşinle ilişkinde ya da aile bireyleriyle yaptığın iş birliklerinde birtakım streslerin olabilir. Gün genelinde de ilişkilerle ilgili, geri planda bazı çözümlenmeler ve şifalanmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için yakın çevre ilişkilerin, görüşmelerin, konuşmaların ve ikili ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili ya da bir yakınının sağlığı ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Solunum yolları hassasiyetlerine de dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Günün devamında ise sosyal çevrenle iletişimin, görüşmelerin hareketleniyor. Çevrendeki kişilerden birtakım haberler alabilirsin. Yalnız bir Boğa isen, sosyal çevren aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsin. Sosyal ve ikili ilişkiler açısından destekleyici bir gün senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için maddi konuların, kazançların, gelirlerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında işinle, kazançlarınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Günün devamında ise işin, ilişkilerin, kazançların ve maddi konularınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni iş birlikleri, ortaklıklar ve kariyerinle ilgili yeni fırsatlar, bağlantılar karşına çıkabilir. Günün ilk yarısı bir miktar stresli olsa da gün genelinde işin, kariyerin ve kazançların açısından verimli etkiler mevcut. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için ailen, yakınların, çocukların ve aşk hayatın ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde bir miktar stresli etkiler olsa da günün devamında yayıncılık, seyahat, aşk hayatı, çocuklarının eğitimi, sosyal hayatın, aile içi ilişkilerin ve uzak şehirlerde yaşayan tanıdıkların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Uzaklarda yaşayan arkadaşların, yakınların, aile bireylerin ile bir araya gelebilirsin ve keyifli vakit geçirebilirsin. Yalnız bir Yengeçsen de sosyal mecralar aracılığıyla yeni tanışmalar yaşaman mümkün. Bugün, gerek sosyal gerekse özel ilişkiler açısından kadersel gelişmeler devrede olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için sağlığın ve geri plandaki konuların öne çıkıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin veyahut doktor kontrollerin olabilir. Hukuki konularla ya da seyahatle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Günün devamında ise gayrimenkulle, ailenin parasıyla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Ailenden maddi destek görmen mümkün. Gayrimenkul konuları ilgili de süregelen, geri planda bir gündemin varsa çözüme ulaşması veya olumlu gelişmelerin olması söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için sosyal hayatın, sosyal çevren ve ilişkilerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında finansal konularla ilgili birtakım huzursuzlukların olabilir. Bir yakınının sağlığı ile ilgili bir durum da söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında ise ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin ve ortaklıkların ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ticari ortaklıklarınla, sözleşmeler ve anlaşmalar ile ilgili birtakım fırsatların olabilir. Yalnız bir Başak isen de yeni tanışmalar ve karşılaşmalar yaşaman mümkün. Sosyal çevrenle ve arkadaşlarınla bir araya gelebileceğin, sosyal hayatının aktif olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için işin, kariyerin ve maddi konuların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında diğer insanlarla ilişkilerinde, aile bireyleriyle ilişkilerinde anlaşmazlıkların olabilir. Ortaklıkların ve işbirliklerin açısından bir miktar sert etkiler altında olacaksın. Fakat günün devamında işin, kariyerin, kazançların ve iş ilişkilerin açısından güzel desteklerin var. Para girişlerin, yeni iş girişimlerin ya da yeni ortaklıklar söz konusu olabilir. İşinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve güzel sonuç alabilirsin. Bugün kariyerinle, işinle, kazançlarınla ve sağlığınla ilgili şanslı ve fırsatlı etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için seyahat, uzak şehirler, yayıncılık, hukuki konular ve eğitim ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında psikolojik veya fiziksel sağlığın ile ilgili birtakım hassasiyetlerin olabilir. Günlük iş akışında da ufak tefek pürüzler yaşaman mümkün. Fakat günün devamında aşk hayatınla, ilişkilerinle ilgili güzel gelişmeler, fırsatlar ve kadersel birtakım gelişmeler olabilir. Eğer ilişkinde bir problem yaşıyorsan bugün uzlaşma sağlayabilir, sorunları onarabilirsin. Yalnız bir Akrep isen de yeni karşılaşmalara ve tanışmalara müsait etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için finansal konular ve sağlık konuları ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında çocuğunun sağlığı ya da masrafları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda aşk hayatın ile ilgili de kendi içinde bazı kaygıların olabilir. İkinci yarısında ise aile içi ilişkilerin, ailenle para ilişkilerin, ödemelerin ile ilgili şanslı ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Aile bireyleriyle problemleriniz varsa çözüme ulaştırabilir, ilişkilerini onarabilirsin. Aynı zamanda, ailenden para desteği görebilirsin ya da gayrimenkul ve ilgili bir konudan iyi sonuç alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için diğer insanlarla ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Yargılayıcı olmamaya dikkat etmen iyi olabilir. Günün devamında ise yakın arkadaşlarınla, sosyal çevrenle ilişkilerin ve ilişkin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Var olan sorunları onarabilir, dostlarınla bir araya gelebilirsin. İletişimin ve görüşmelerin yoğun olacaktır. Yakın çevrenden destek ve yardım görebilirsin. Yalnız bir Oğlaksan, yeni karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için işin, sorumlulukların ve sağlığın ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetler yaşaman mümkün. Günlük akışında, iletişimle ilgili aksaklıklar da yaşayabilirsin. Günün devamı ise kariyerin, işin ve kazançların açısından şanslı bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Para girişlerin, yeni iş girişimlerin, yeni iş anlaşmaların ve gelir artışların söz konusu olabilir. Bugünü kariyer anlamında ve maddi anlamda değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında partnerinle ilişkinde birtakım anlaşmazlıklar olabilir. Çocuğunun masrafları ile ilgili bazı streslerin de olabilir. Günün devamında ise aşk hayatın ve ilişkilerin açısından destekleyici, şanslı ve uyumlu bir etki var. Var olan sorunları onarabilir, ilişkini iyileştirebilirsin. Yalnız bir Balık isen, yeni aşk fırsatları da yakalayabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili veyahut seyahatle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Bugün, ilişkiler ve maddi konularla ilgili birtakım fırsatlar karşına çıkabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Ben halen bekarım ne eşi