Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Ekim Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Ekim Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
01.10.2022 - 18:45

2 Ekim Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 2 Ekim Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün, sabah saatleri boyunca biraz uyuşuk hissedebilir, güne biraz geç başlayabilirsin. Öğle ve devamında ise odağında kariyerin, finansal konuların, ikili ilişkilerin, imajın ve sosyal ilişkilerin olacaktır. Gün genelinde, özellikle günün ikinci yarısında, ilişkilerde dengeyi sağlamakta zorlanabilirsin. İletişimde pürüzler yaşaman, anlaşılmakta ve karşı tarafı anlamakta zorlanman mümkün. Gereksiz harcamalar yapmadan, sindirim sistemini zorlamadan bugünü sakince geçirmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında seyahat, yurtdışı, eğitim ve uzaklardaki yakınların var. Sabah saatlerinde, gördüğün rüyaların etkisinde uyanabilirsin. Gün genelinde ise işle ilgili, sağlığınla ilgili, parasal konularla ilgili bazı kaygıların olabilir. İş ilişkilerin, sosyal ilişkilerin ve parasal konularla alakalı bazı abartılı yaklaşımların olabilir ve kendi içinde sorunları büyütebilirsin. İletişimle ilgili konuları bugün çok zorlamazsan iyi olur. Estetik ve bakım işleri için de birkaç gün beklemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sağlık, gizli saklı konular, ikili ilişkiler, sosyal ilişkiler ve finansal konular yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde rüyaların çok aktif olabilir. Günün ikinci yarısı ise sosyal hayatında ve eğlence hayatında fazla para harcama eğilimin olabilir. Aynı zamanda çocuklarınla ilişkinde, aşk ilişkilerinde ve arkadaşlarınla ilişkilerinde bazı krizler ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. İletişim açısından çok kolay bir gün değil, o yüzden zorlamamak gerekli. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında ikili ilişkilerin, birlikteliğin, evliliğin ve çevrendeki diğer insanlar var. Hem iş ilişkilerin, hem aile içi ilişkilerin, hem de sosyal ilişkilerinde bazı pürüzler yaşaman mümkün. Ayrıca gayrimenkul ile ilgili gündemlerin, aile içi para konuların varsa birtakım sorunlarla karşılaşabilirsin. İletişimde, seyahatte, ticarette işlerin çok da rahat akmayabilir. Kafa karışıklıkları, iletişim problemleri, kendini ifadede güçlükler yaşanabilir. Bu sebeple bugün içerisinde anlaşılmak için fazla çabalama. Uzlaşmak için çok zorlama kendini, yarından sonra rahatlayacak nasılsa.  Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında günlük işlerin, sağlığın, sorumlulukların, seyahat planların ve yakın çevrenle ilişkilerin yer alıyor. Akşamüstü saatlerine doğru kardeşlerinle ya da yakın dostlarınla ilişkilerinde bazı iletişim problemleri yaşanabilir. Aynı zamanda alışveriş, özellikle internet alışverişi konusunda abartılar ve pürüzler de yaşanabilir. Fazla harcama yapmamaya dikkat edersen iyi olur. Parasal kaygıların artabilir, finansal konularda yanılgıları açık bir gün. Bugün seyahat edeceksen de tedbirlerini almanı öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında çocukların, aşk hayatın, finansal konuların ve öz değerin yer alıyor. Öğleden sonra ve devamında ise partnerinle ya da çocuğunla ilişkilerinde bazı pürüzler yaşaman mümkün görünüyor. Çocuğunun masrafları veya sağlık problemleri sebebiyle de bazı parasal kaygılar yaşayabilirsin. Eğlence ve sosyal hayatın için bütçeni aşacak masraflarda bulunabilirsin. Partnerinle ilişkinde yaşayabileceğin problemler sebebiyle de kendini değersiz hissetmen mümkün. Gün genelinde iletişim fonksiyonlarınla ile ilgili sıkıntılar olduğu için ilişkilerinde karşılıklı anlaşma ve uzlaşmayı çok da zorlamamanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında evin, ailen, eşin, gayrimenkul konuların, ikili ve sosyal ilişkilerin var. Öğleden sonraki saatlerde eşinle, partnerinle ilişkinde denge kurmakta zorlanabilirsin. Anlaşmazlıklar, uyumsuzluklar yaşaman mümkün. Sevgi alışverişinde bazı pürüzler çıkabilir, sevilmediğini hissedebilirsin. Aynı zamanda aile içi ilişkilerde, gayrimenkul ve finansal konularda da uzlaşmak zor olabilir. Adaletsiz yaklaşımlarla karşılaşabilirsin. Anlaşmak, uzlaşmak ve iletişim yoluyla çözüm bulmak için en azından yarını beklemeni öneririm. Dış görünüşüne ilgili değişiklikler yapmak, güzellik ve bakım işleri için de uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında seyahat planların, yakın çevren, dostların ve iletişimin yer alıyor. İletişiminin ve zihninin epey aktif olduğu bir gün. Öncelikle ilişkilerin bazında arka planda yaşadığın bazı gündemler, kendi içinde yaşadığın kaygılar ve korkular senin için biraz daha görünür olabilir. Gizli saklı yaşamaya çalıştığın ilişkiler de ortaya çıkabilir. Dedikodulara ve arkandan konuşanlara dikkat etmen gereken bir gün. Aynı zamanda ticaret ve sağlık konusunda da ufak tefek pürüzler yaşayabilirsin. Sosyal çevrenle anlaşmakta, uzlaşmakta zorlanabilirsin. Şeker ve tatlı tüketimine dikkat etmende de fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında parasal konular, kazançların, ilişkilerin ve öz değerin yer alıyor. Öğleden sonra ve akşamüstü civarında ise arkadaşlarınla veya partnerinle yaşayabileceğin problemler ve anlaşmazlıklar, sana kendini değersiz hissettirebilir. Öz değerini, öz saygını sorgulatabilir. İlişkilerinde denge kurmakta zorlanabilirsin. Bununla birlikte, eğlence ve sosyal hayat için bütçeni aşacak harcamalar yapman da mümkün. Aşırı para harcama eğilimi olarak da yansıyabilir sana. Sevgi alma verme dengesine, tatlı tüketimine ve iletişimle ilgili aksaklıklara dikkat etmekte fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, Ay bugün burcunda transit ederken enerjin yükselecek, motivasyonun artacaktır. Günün ikinci yarısında ise parasal konularla, işinle, ailenle ve gayrimenkul konuları ile ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Beklenmedik ödemeler ya da para çıkışları da söz konusu olabilir. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde denge kurmakta zorlanabileceğin bir gün. Plansız harcamalar yapmamaya ve ilişkilerinde yargılayıcı olmamaya özen göstermelisin. Kişisel bakım ve estetik işleri için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün biraz daha geri plandaki konularla ilgilenebileceğin, maneviyatının ve iç dünyanın senin için önem kazanacağı bir gün. Sağlık ve hastane gündemlerin de söz konusu olabilir. Öğleden sonra ve devamında ise uzaklardaki yakınlarınla iletişimin, görüşmelerin olabilir.  Fakat sevgi alışverişinde veya iletişim kurmakta bazı pürüzler yaşanabilir. Yargılayıcı, önyargılı ve eleştirel olmaktan kaçınmalısın. Aynı zamanda yakınlarının sağlık problemleriyle de ilgilenebilirsin. Dedikodulara da dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren, ilişkilerin ve finansal konuların yer alıyor. Özellikle öğleden sonra ve akşamüstü saatlerinde bütçeni zorlayacak harcamalar yapma eğilimin olabilir, dikkat etmelisin. Arkadaşlarınla bir araya gelip ilişkilerinizdeki bazı gizli saklı konuları ortaya çıkarıp öğrenebilirsin ya da ilişkilerinde bazı krizli durumlar gündeme gelebilir. Yargılayıcı ve eleştirel olmamaya, parasal konularda risk almamaya, tatlı ve şeker tüketimine ve sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın