Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
16.08.2022 - 18:09

17 Ağustos Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 17 Ağustos Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında finansal konular, gelirler ve giderler var. Günün ilk yarısında ilişkilerle ve ortaklıklarla ilgili bazı kafa karışıklıklarına, kararsızlık ve yanılgılara açık bir etki var. Bu konularda keskin kararlar vermemeni öneririm. Gün genelinde ise aşk ve çocuklarla ilgili konularda irade göstermekte ve kimliğini ortaya koymakta zorlanabilirsin. Ufak bir çaresizlik söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise kendini değersiz hissetme, öz değerini fark edememe gibi bazı olumsuz duygulara kapılabilirsin. Bunların farkında olursan kontrolü eline alabilirsin. Sen kimsenin farkına varamadığı kadar değerlisin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün Ay burcunda transit etkileri mevcut görünüyor. İştahın bir miktar artabilir, dikkat. Günün ilk yarısı aşk ve sosyal ilişkiler konusunda biraz kararsızlık, kafa karışıklığı ve iletişim problemi yaşaman mümkün. Yanılgılara açık bir etki var. Bunların yanı sıra, gün genelinde gayrimenkul konularıyla alakalı bir çıkmaza girebilirsin. Aile içinde ise irade gösteremediğin, kimliğini ortaya koyamadığın durumlar yaşanabilir. Genel olarak enerjin düşük olabilir. Akşam saatlerinde de aile içi parasal konular ve aile içi ilişkilerle alakalı bazı pürüzler olabilir. Kısa süreli bir etki olduğu için büyütmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sağlık konuları, tedaviler ve hastaneler olabilir. Daha kendi halinde kalmak isteyeceğin bir gün geçirebilirsin. Günün ilk yarısı, aile içinde, evliliğinde, ilişkinde fikir ayrılıkları yaşanabilir ve kararsızlıklar, yanılgılar olabilir. Gün genelinde ise gerek iletişim alanlarında, gerekse sosyal medyada gücünü, iradeni, kendini ortaya koymakta zorlanabilirsin. İş yerinde iletişim problemleri yaşayabilirsin. Akşam saatleri ise ilişkilerinde iletişim problemleri yaşanması mümkün. Kardeşlerinle, yakın çevrenle sevgi alma verme konusunda bazı pürüzler çıkabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün gündeminde sosyal çevren ve arkadaşlıkların var. Özellikle günün ilk yarısı var olan ilişkinde biraz iletişim problemi ve fikir ayrılığı yaşaman mümkün. Bazı karamsar düşüncelere kapılabilirsin, ilişkinle ilgili kafana bir şey takabilirsin. Gün genelinde ise parasal konularda bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşam saatlerinde de insanlarla parasal konularda bazı sürtüşmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda sosyal çevrenden insanlarla, arkadaşların ve dostlarınla arandaki sevgi alışverişinde bazı sorunlar görünmesi mümkün. Bu sende değersizlik hissi, sevgisizlik hissi yaratmasın. Sen düşündüğünden çok daha değerlisin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, kariyerin ve toplum önündeki duruşun var. Dışarıdan nasıl göründüğün bugün senin için fazla önem taşıyabilir. Günün ilk yarısında, parasal konularla alakalı ortaklarınla veya eşinle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Finansal konularla ilgili kaygıların tetiklenebilir. Gün genelinde ise kimliğini, iradeni ortaya koymak konusunda zorlanabilirsin. Kendini güçsüz hissetmen normal. Sağlığına, alerjik sorunlara da bugün dikkat edersen iyi olur. Özellikle akşam saatleri yediğine içtiğine ve tatlı tüketimine dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün ikili ilişkilerin ve evliliğinde bazı iletişim problemleri, anlaşmazlıklar, kararsızlıklar, yanılgılar ve duygularla mantığın dengesini kuramama gibi durumlar yaşayabilirsin. Gün genelinde ikili ilişkilerinde irade gösteremediğin, kendini zayıf hissettiğin zamanlar da yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise bir kadınla alakalı, geri planda bazı sorunlar yaşaman mümkün. Bugün genel anlamda ikili ilişkilerine ve psikolojine önem vermen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin gündeminde finansal konular, bankalar, ödemeler ve sağlık konuları yer alıyor. Özellikle günün ilk yarısı sağlık hassasiyetleri yaşanabilir. Alerjik durumlara, el yaralanmalarına, solunum yolu ve sindirim sistemi sağlığına dikkat etmeni öneririm. Gün genelinde sosyal çevre ortamında kimlik ve irade problemi yaşayabilirsin. Bu durum seni biraz huzursuz edebilir. İradeni ortaya koymakta zorlanabilirsin. Akşam saatleri ise ilişkilerde uyumsuzluk ve çatışmalar yaşanabilir. Akşam saatleri harcamalarına da dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün gündeminde evliliğin ve ikili ilişkilerin yer alıyor. Bugün aşk hayatında ve sosyal ilişkilerinde denge kurmakta zorlanabilirsin. Kararsızlık, kafa karışıklıkları ve iletişimde sorunlar yaşayabilirsin. Gün genelinde, genel olarak iradenin ve gücünün zayıf olabileceğini bil ki önemli kararlarını bugün alma sevgili Akrep. Akşam saatleri ise evliliğinde ve ilişkilerinde uyumsuz etkiler devrede olacak. Sevilmediğini ve değer görmediğini hissedebilirsin. Sevgi alışverişinde bir takım pürüzler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün gündeminde kariyer ve sağlık konuları var. Gün genelinde, bazı kafa karışıklıkları, denge kurma çabası, aileye karşı zaaf gösterme, irade koyamama gibi durumlar yaşaman mümkün. Kendini fiziksel olarak da güçsüz hissedebilirsin, çok normal. Biraz dinlenmeye, zihnini meşgul etmeye çalışırsan iyi olacak bugün. Akşam saatleri de yeme içmeye, şeker tüketimine dikkat edersen iyi olur. İlişkilerini ve diğer insanları bugün çok düşünmemeye çalış. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün gündeminde aşk ve çocukların yer alıyor. Biraz dalgın ve yanılgılara açık olabileceğin bir gün geçirebilirsin. İletişim problemlerine, kandırılmalara dikkat edersen iyi olur. Para ve harcamalarınla ilgili de yanılgılara açıksın. Bankalarla ilgili işlem yapmanı ve borç vermeni önermem bugün. Çocuğunun masrafları veya nafakayla ilgili akşam saatlerinde bazı gündemlerin olabilir. Çocuğunun sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gündeminde ailen, evliliğin ve emlak konuları yer alıyor. Finansal konular, harcamalarla alakalı eşinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Aynı zamanda gün genelinde eşine karşı zaaf gösterebilirsin, anlaşmazlıkları alttan alabilirsin.. Evliliğinde ya da ilişkinde iradeni ve kimliğini ortaya koymakta zorlanabilirsin. İlişkinle ilgili bazı kaygıların da artabilir. Akşam saatlerinde de evliliğinde, ilişkinde bir takım uyumsuzluklar, sürtüşmeler seni biraz huzursuz edebilir. Bugün ilişkileri çok da zorlamasan iyi edersin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün gündeminde yakın çevren, kardeşlerin, sözleşmeler, anlaşmalar ve iletişim konuları yer alıyor. Evliliğinde ya da ikili ilişkilerinde bir takım kararsızlıklar, fikir ayrılıkları veya mantıkla duyguları dengeleyememe gibi durumlar yaşanabilir. Gün genelinde ise işle ilgili belirsizlikler, yön bulamama, yanılgılar olabilir. Ayrıca sağlığına, alerjik reaksiyonlara dikkat edersen iyi olur. Akşam saatleri ilişkilerinde iletişim problemleri ve anlaşmazlık yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın