Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Ekim Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Ekim Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
11.10.2024 - 18:35

Gökyüzünde yer yerinden oynuyor! Ne asteroid kalıyor ne gezegen... Özellikle Merkür, gezegenler ile girdiği etkileşim nedeniyle bakış açınızı değiştiriyor. Tabii bu kadarla da kalmıyor, hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için size güç ve cesaret veriyor. Acaba siz bu cesaret ile ne yapacaksınız? 

Peki, 12 Ekim Cumartesi günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 12 Ekim Cumartesi günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün gökyüzü bir hayli hareketli! Merkür başta olmak üzere pek çok gezegenin çekimine girebilirsin. Haliyle bu durum seni zihinsel bir meydan okumaya çekebilir. Böylece eski düşünce kalıplarını yıkmak için harekete geçebilir, kendini sert tartışmaların içinde bulabilirsin. Elbette değişim iyidir, ancak bunu yaparken dikkatli olman da gerekir. Duygusal anlamda zarar görmeden dengeyi bulman şart! 

Tabii bu durum aynı zamanda geçmiş yaralarını da su yüzüne çıkartabilir. Cesaretini sorguladığın anlarda, bu yaralar sana güç kaynağı olacaktır. Görünen o ki değişmek için kendine gerekli motivasyonu kolayca bulacaksın. Ancak değişimin ruhunda yeni yaralar açmamasına da dikkat etmelisin. 

Hadi biraz da aşktan söz edelim! Hafta sonu duyguların da karışacak. Sadakat konusunda biraz bocalayabilirsin. Dikkatli ol tehlikeli sularda yüzüyorsun... Bize soracak olursan, kalbinin sesini dinlersen, duygusal anlamda dengeyi ve huzuru bulabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün başta Merkür olmak üzere pek çok gezegenin harekete geçmesi nedeniyle derin düşüncelere dalacaksın. Özellikle hafta boyunca aldığın riskler ve finansal kararların bir kez daha gündeminde yer alacak. Artık değiştiremeyeceğin, kararlarını sorgulamasan iyi edersin. Çünkü bu durum motivasyonunu bozabilir. Bunun yerine şimdiden düzeni nasıl sağlayacağına odaklanabilirsin. Bu sayede sorun çıkmadan çözüme ulaşabilirsin. 

Yine de gün içerisinde güvensizlik duygusu hayatına hakim olabilir. Bu aşamada karar vermekte zorlanabilirsin. İş hayatında mevcut düzenini koruyabilmek adına öz güvenini yeniden inşa etmeye odaklanmalısın. Kendinden emin bir şekilde hareket ederek, etrafındakilere tereddüt ettiğini göstermemeyi tercih etmelisin. 

Güvenli limanın ise partnerin olacak! Onunla vakit geçirmek, fikir alışverişinde bulunmak ya da baş başa sessizliğe bürünmek sana güç verecek. Hafta sonunu romantik bir akşam yemeği ile taçlandırmak ise hiç fena fikir değil. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün Merkür başta olmak üzere tüm gezegenler güçlü bir çekimle hayatına etki edebilir! Gökyüzündeki bu güçlü astrolojik hareketlilik seni içsel bir yüzleşmeye davet ediyor. Dikkatli ol çevrendeki insanlarla olan iletişiminde manipülatif enerjilere kapılabilirsin. Özellikle kararsız kaldığın anlarda istemsizce yönlendirilebilirsin. Bazı yönlendirmeler art niyetsiz olsa da seni mutsuz edebilir. 

İşte tam da bu noktada kontrolü kaybetmemelisin! Kendini sözlü bir şekilde ifade etme şansı elde ettiğinde kendine anlatmaktan çekinmemelisin. Kararsız da olsan fikrini beyan etmelisin. Böylece sözcüklerinle kendini iyileştirme gücünü keşfedeceksin. Ayrıca iş hayatında da geri planda kalmamış olacaksın. 

Benzer bir durumu aşk hayatında da gözlemleyebiliriz. Partnerin seni ikna etmek için masum ama manipülatif planlar yapabilir. Kendini kaptırma ve doğruluğundan Emin olduğun konularda ısrarcı ol. İç muhakemene odaklan ve kendi yolunu çiz. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün geçmiş ilişkiler yeniden gündeme gelecek. Başta Merkür olmak üzere, gökyüzündeki astrolojik hareketlilik aile bağları üzerinde derin etkiler bırakacak. Bugüne dek yaşananları düşüneceksin. Gizli sırları, belki de bir süredir söylemeye cesaret edemediklerini gündeme getireceksin. Artık herkesin eteğindeki taşları dökülsün isteyebilirsin. Açıkçası zaman zaman zor da olsa, bu sayede ilişkilerinde düzeni ve dengeyi de sağlayabilirsin. 

Geçmiş ile birlikte açığa çıkan duygusal yaralarına şifa bulmanın da tam zamanı. Bu sırada sevgi bağlarının dışında, kendine olan hassasiyetin artacak. Bireyselliği ve kendini eskisinden çok daha fazla önemseyeceksin. Belki bugünden itibaren günlük rutinlerine yeni hobiler, egzersizler ya da kişisel bakım seansları ekleyebilirsin. 

Hadi biraz da iş hayatından söz edelim. Kendine yeni hedefler belirleyebilirsin. Bazı hırslarını ardında bırakarak çalışma düzenini esnetebilirsin. Duygusal anlamda değil iş hayatında da kendini önceliklendirmeye başlayabilirsin. Kazanmak istediğinin sadece para olmadığına ve daha fazla zamana ihtiyacın olduğuna karar verebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün Merkür başta olmak üzere pek çok gezegenin desteği ile harekete geçeceksin. Özellikle kariyer planlarına dair konularda radikal değişimlere odaklanabilirsin. Kendin, üstlerin ya da rakiplerin ile güç mücadelesi içinde bulabilirsin. Daha fazlasını kazanmaya hazırsın ve bunun için harekete de geçeceksin. Mevcut iş yerinde ve pozisyonunda bunu gerçekleştiremiyorsan, risk almaya da meyilli olacaksın. 

İşte tam da bu aşamada eskiden cesaret edemediklerine ve hayal kırıklıklarına odaklanacaksın. Sınırların dışına çıkma fırsatın var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmelisin. Hatta bu dönemde, Başkalarının seni nasıl gördüğünü yeniden şekillendirmeyi de düşünebilirsin. Kendine yeni bir imparatorluk inşa ediyor gibisin. Üstelik bu konuda başarılı olma ihtimalin bir hali yüksek. 

Tüm bunların dışında, bu durumun manevi boyutunu da unutmamalısın. Çünkü yoğun gündeminde yer alan güç savaşları bir süre sonra seni yoracaktır. Manevi anlamda yıpranabilirsin. Belki de ailenden ve partnerinden destek almak senin için bugün her zamankinden çok daha kıymetli olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün Merkür ile birlikte üç gezegen daha hayatında değişikliğe sebep olabilir. Gökyüzündeki bu güçlü hareketlilik, seni özellikle inançlarını ve hayat felsefeni sorgulamaya itebilir. Haliyle, bu sıralar birtakım zihinsel dönüşümler kaçınılmaz olacaktır. 

İşte tam da bu noktada fiziksel ve duygusal sınırlarını zorlamaya başlayacaksın. Doğru yolda bir dönüşüm ve güçlenme yaşayacak, bu sayede şifa bulacaksın. Maneviyata odaklandığın, içten içe iyileşirken bir yandan da iç dünyandaki sorulara cevap bulduğun anlar yaşayacaksın. Bu süreci sana manevi anlamda destek olacak kişilerle geçirebilirsin. Ya da meditasyon, yoga, aile dizilimi ve terapi gibi alternatifleri değerlendirebilirsin. 

Bugün her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksın! Hafta sonunu bu içsel dönüşümlere ayırarak biraz iş hayatından da uzaklaşmanı tavsiye etmeliyiz. Hırslarını bir kenara bırakıp kendine odaklan. Hayatın güzelliklerini keşfedeceksin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugünden itibaren finansal konularda büyük bir değişim dönemi başlıyor. Merkür başta olmak üzere gezegenlerin güçlü çekiminden etkileneceksin. Bu aşamada hayatındaki manevi değerlere ve kendine odaklanacaksın. Güzel duyguları yeniden keşfedecek ve huzur bulacaksın. 

İşte tam da bu noktada geçmişten gelen travmalara veda etmelisin. Özellikle romantik ilişkilerinde yaşadığın zorlukları aşmalısın. Bu sayede duygusal bir denge kurabilir, hayatında kusursuz düzeni elde edebilirsin. Daha da önemlisi, kalbini birine tam anlamıyla açabilirsin. Romantizmi doruklarında yaşamaya hazır ol. Bu dönemde yeni bir birlikteliğin dışında, mevcut birliktelikte evlilik de söz konusu olabilir. 

Finansal konular üzerine çok düşünmek istemediğini biliyoruz. Ancak birtakım taşınmazların alım ve satımları gündeminde yer alabilir. Bunun için paydaşlar ve aile bireyleri ile ortak bir karar alman gerekebilir. Sabırlı olmalı, istediğini elde etmek için ısrarcı olmayı da unutmamalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün güç savaşlarına hazır mısın? Merkür'ün ve gökyüzündeki gerilimin etkisiyle savaş boyalarını sürmüş gibisin. İçindeki savaşçı ruhu yeniden keşfetmenin zamanı geldi. Maddi ve manevi anlamda yaralarını sararak hak ettiğini almaya odaklanmalısın. Açıkçası bu dönemde, yaralı egonu da iyileştirme fırsatı bulacaksın! 

İşte tam da bu noktada hakkını yiyenlerden ya da seni birtakım kalıpların içerisinde sıkıştıranlardan intikam alırcasına ileriye odaklanacaksın. Kendin için en iyisini yapmayı hedeflediğin bir dönem başlıyor. Bu aşamada kendinden başkasını düşünmemeni tavsiye ederiz. Sadece ilerlemeye odaklanmalısın. Hatta üzerindeki yüklerden ve seni dibe çeken kişilerden de kurtulmasın. 

Belki de en iyi intikam budur, ne dersin? Düşmanlarını görmezden gelerek başarıya ulaşmak en çok da sana yakışır. Şimdiden söyleyelim ardından pek çok dedikodu ve kıskançlık ile yer yerinden oynayacak. Ancak sen zafere giden yolda, yönünü değiştirmeyeceksin. Bol şans! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün günlük yaşamında radikal değişiklikler yapma isteği ile dolup taşacaksın. Başta Merkür'de olmak üzere gökyüzündeki gerilim, rutinlerinden sıyrılmanı sağlayacak. Özellikle bazı rutinlerinden ve tekdüze yaşam tarzından sıkıldıysan, derin bir yenilenme kapıda.

Elbette özgür ruhun bu aşamada ortaya çıkacak! Kendin için bir şeyler yapmaya başlayacaksın. Hem bireyselci bir tutum sergileyecek hem de istediğini elde etmek konusunda kararlı olacaksın. Bu kez hayatına hırs da etki edecek. Yolunu çizerken eğlenmek, hayatı yaşamak kadar başarmak da gündeminde yer alacak. Haliyle iş hayatında büyük başarılar elde edeceksin. Bunun için hedeflerini dikkatle planlamalısın. 

İş hayatında kıymetli bir yükselme dönemine girebilirsin. Aldığın kararlar ve stratejik hedeflerin yol göstericin olacak. Belki de iş hayatında ortak hedefler uğruna mücadele ettiğin kişi ile ortak bir gelecek de inşa edebilirsin. Görünen o ki bu dönemde değişen sadece rutinlerin ve iş hayatın değil, aşk hayatın da olacak. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün yaratıcı projelere odaklanmalısın. Hatta, Merkür başta olmak üzere pek çok gezegenin gerilimli enerjisini sanata dönüştürmelisin. Hırslarını bir kenara bırakarak daha fazlasını elde etmek yerine güçlü zihnindekini gerçekleştirmeyi tercih etmelisin. Sabırlı ve disiplinli ruhun ile yeniliğe odaklanmalısın. Belki de sanatın ile teknolojiyi bir araya getirmenin zamanı gelmiştir. Oluşturacağın harman hayranlık uyandıracak! 

Bu arada özgür bıraktığın sanatçı ruhun ile birlikte romantik hayatın da şekillenecek. Partnerin ile arandaki iletişim ve bağlılık güçlenecek. Hoş sürprizler, romantik jestler ve güzel bir hafta sonu tasarlayacaksın. Dokunduğun her her şey güzelleştirmeye hazırsın. Ve listede aşkın da olduğu kesin! 

Gökyüzündeki gerilimin sağlığına etki etme ihtimali de var. Özellikle mide ve bağırsak faaliyetlerinde düzensizlikler meydana gelebilir. Bu nedenle stresten, sağlıksız beslenme ve hareketsiz hayattan uzaklaşsan iyi edersin. Gördüğün gibi hayatında biraz hareket ve eğlence yer vermek sağlığına da iyi gelecek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün ailevi meselelerde derin bir yüzleşmeye sürükleneceksin. Merkür etkileşime girdiği gezegenlerle birlikte gökyüzünde gerilim yarattığı bugün, gizli kalmış duygularını suyu yüzüne çıkaracak. Böylece hem aile bağlarındaki söylenmeyen sorunlar dile getirilecek hem de sonunda bir çözüme kavuşulacak. 

İşte tam da bu noktada ev hayatında geçmiş yaraları iyileştirerek köklü değişiklikler yapmak için gereken cesareti bulacaksın. Görünen o ki hane içinde yeni bir dönem başlıyor. Üstelik bu dönemde ipler senin elinde olacak. Kontrolü ele almayı başta istemesen de bir süre sonra bu durum hoşuna gidecek. Sorumluluk almak sana bağlılık duygusu ile birlikte özgürlüğünü dengede tutmaya şansı sunacak. Belki artık romantik bir aşka kapılmanın da zamanı gelmiştir...

Öte yandan aile işinde de birtakım pürüzlerden söz etmek mümkün olabilir. Bu sorunları hep bir ağızdan çıkan seslere düzen vererek çözebilirsin. Yani bu aşamada da kontrolü eline alsan iyi olacak. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün zihnindeki eski düşünce kalıplarını yıkmalısın. Merkür, astrolojik anlamda gökyüzünün sınırlarını aşıyorken, sen de kendine koyduğun sınırları aşmalısın. Böylece kendini yeniden tanımlama fırsatı bulabilirsin. Zira uzun zamandır görmezden geldiğin yeteneklerin ve enerjin açığa çıkmak istiyor. Artık daha görünür olmanın zamanı geldi! 

İşte tam da bu noktada sözlü ve yazılı iletişimde daha aktif olabilirsin. Hafta sonuna sosyalleşerek gireceğine eminiz. Bu sıralar yeni insanlarla tanışmak, iyi bir iş ağı kurmanı sağlayabilir. Tabii romantik bağlar da kurulabilir. Özellikle bekarsan, tatlı flörtleşmelere ve romantik yakınlaşmaları bir şans ver deriz. 

Hadi biraz da iş hayatından söz edelim. Eski düşüncelerden uzaklaştığın bugünlerde, iş düzenini de değiştirmek isteyebilir. Bağlantılarını kullanarak iş başvuruları yapmayı önceliklendirmelisin. Böylece yeni arayışını ve gelişme arzulu besleyecek işlere yönelebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın