Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
11.08.2022 - 18:06

12 Ağustos Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 12 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir dolunay gününden merhaba. Sen bu dolunayı; diğer insanlarla, sosyal gruplar ve arkadaşlarınla ilişkilerin, diğer insanlarla para ilişkilerin, çocukların ve aşk hayatın üzerinden deneyimliyorsun. Bazı engellerle karşılaşman, biraz gergin olman çok normal. Bir takım yüzleşmelerin, bir takım sorgulamaların olabilir. Ani farkındalıklar, ani uyanışlar yaşayabilirsin ve bu sana yeni kararlar aldırabilir. Alacağın haberlerin, fark edeceğin şeylerin üzerinde dur. Bu dolunayda sağlık alanın da tetiklendiği için sağlığına ekstra dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir dolunay gününden merhaba. Kova Dolunayı, senin iş ve kariyer alanında gerçekleşti. Bu dolunaydan en çok etkilenen burçlardan birisin. İşle ilgili sorumluluklar biraz ağır geliyor ve içindeki isyan duygusunu tetikliyor olabilir. Bir yandan gerek iş gerekse ev ve aile hayatında değişim istiyor fakat engelleniyormuş, elin kolun bağlı gibi hissediyor olabilirsin. Kararlı ol ve yoluna devam et sevgili Boğa, pes etme. Aynı zamanda bugünlerde aileden birinin sağlık gündemleri de varsa onunla ilgilenmen gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir dolunay gününden merhaba. Dolunay, senin için eğitim, yurtdışı, medya yayıncılık, seyahat ve hukuksal ve akademik konular alanında gerçekleşiyor. Bu konularla ilgili bazı engellerle, gecikmelerle karşılaşabilirsin. Öte yandan da içten içe bastırdığın isyan duygusu açığa çıkabilir. Geri planda, dışarı yansıtmadığın içsel mücadelelerinle, kızgınlıklarınla, isyanlarınla yüzleşebilirsin. İş ve sağlık alanından da etki alacağın için yakın çevrenden birinin veya senin psikolojik ya da fiziksel sağlık gündemleriniz olabilir. Aileden birinin sağlık problemi varsa iyi haberleri de gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün gerçekleşen dolunay senin için sağlık ve para etkileri taşıyor. Ayrıca bazı korkularını ve kaygılarını da tetikleyebilir sevgili Yengeç. Önüne bankalar ve borçlarla alakalı bazı gecikmeler, engeller çıkabilir ya da sağlık konulu pürüzle uğraşabilirsin. Sosyal çevrenden birilerine karşı bastırdığın isyan duygusu ve kızgınlıklarınla yüzleşebilirsin. Öz değerini ve güvenini sorguladığın bir kaç gün geçirebilirsin. Sosyal hayatının hareketli olacağı günler bu günler. Bir yandan da yakın çevrenden birinin sağlık problemi varsa güzel haberlerini alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir dolunay gününden merhaba. Sen Kova Dolunayı'nı ilişkiler ve evlilik alanında yaşıyorsun. İlişkinde ya da evliliğinde bir soğuma, mesafe, gecikme, engel yaşamışsın ya da yaşıyor olabilirsin. Bireyselleşme, özgürleşme isteğin seni alttan alta dürtüyor olabilir. Burada senin için bazı yol ayrımları olabilir sevgili Aslan. Bu dolunay sana kendinle ve ikili ilişkinle yahut evliliğinle ilgili önemli kararlar aldırtabilir. Kangren olmuş, sorunlu ilişkilerde bir kapanış yaşanabilir. Önemli farkındalıklar yaşayacaksın. İş ve parayla ilgili de güzel gelişmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir dolunay gününden merhaba. Dolunay etkisini iş, çalışma koşulları ve sağlık alanından yaşıyorsun. Öncelikle hem ruhsal hem fiziksel sağlığına dikkat etmelisin. İşin içinde Satürn’ün olduğu böylesi bir dolunay sana sağlıkla ilgili etkiler verebilir. Bunun yanında da işinle ilgili bazı gecikmeler, engeller, pürüzler vermiş ya da verecek olabilir. Sorumlulukların, angaryaların ağır gelebilir. Özgürleşme ve seyahat isteğin artabilir. Sakın pes etme, Satürn burada senin kararlılığını, gayretini sınıyor. Yurtdışı bağlantılı veya medya-yayıncılıkla ilgili bir iş yapıyorsan burada beklenmedik, ani durumlar da gelişebilir. Son günlerde bazı girişimlerin sonuç vermemiş olabilir ama vazgeçme. Uzaklardan birilerinden güzel haberler de alabilirsin Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir dolunay gününden sana da merhaba. Kova Dolunayı'nı aşk ve çocuklar alanından deneyimliyorsun. Aşk hayatınla ilgili bazı engeller, gecikmeler, kapanışlar, yol ayrımları yaşaman mümkün. Bir takım yüzleşmeler yaşayabilirsin sevgili Terazi. Gerek para ve harcamalar konularında gerekse aşk hayatınla ve arkadaşlıklarınla alakalı gündemlerin mevcut. Aşktan yana umutsuzlukların, korkuların, kaygıların, belki kendi kendine koyduğum engellerinle yüzleşeceksin. Derin sorgulamalar ve büyük, önemli farkındalıklar yaşayabilirsin. Bankalar ve borçlarla alakalı bazı isyanların da gün yüzüne çıkabilir bugünlerde. Alacak verecek konuların da seni meşgul edebilir fakat bu konu ayın 14’ü gibi asıl gündemin olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir dolunay gününden merhaba. Kova Dolunayı'ndan en çok etki alan burçlardan bir diğeri de sensin. Bu dolunay sana, ev, yuva, aile alanına etki ediyor. Öncelikle ailedeki kişilerin sağlığı gündem olabilir senin için. Bunun yanında, evlilik veya evle, gayrimenkulle alakalı konuların varsa, bazı gecikmeler, engeller, pürüzler yaşanabilir. Aile içi kaygıların, endişelerin artabilir. Bir aile büyüğünle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. İş ve ortaklıklarınla alakalı ya da eşinle alakalı sürpriz, beklenmedik, ani gelişen durumlar ortaya çıkabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenden, arkadaşlarından bir takım güzel haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir dolunay gününden merhaba. Sen Kova Dolunayı'nı kardeşler, yakın dostlar, akrabalar, iletişim, ticaret, seyahat ve bilgi alanından deneyimliyorsun. Yakın dostlarınla arana soğukluk girebilir ya da yakın çevrenle ve kardeşlerinle alakalı bazı iletişim problemleri, pürüzler, endişeler, kopmalar, yol ayrımları yaşanabilir. Bunu sadece zihinsel boyutta da yaşayabilirsin, olay bazında da. Seyahat planların varsa bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşman mümkün. Yakın çevrenden birinin veya senin ani gelişen sağlık problemleriniz de olabilir, dikkat etmekte fayda var. Aynı zamanda işle ilgili sürpriz, güzel bir haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşen Kova Dolunayı'nı para, finans, sağlık ve değer alanından yaşıyorsun. Öncelikle iskelet sistemi ile ilgili sağlık problemlerine dikkat etmeni öneririm. Bunun yanında, çocuğunun masraflarıyla alakalı parasal kaygıların oluşabilir, bazı gecikmeler, engeller söz konusu olabilir. Ani gelişen masraflar ortaya çıkabilir.  Aşk hayatında gelişebilecek bazı beklenmedik durumlar sana öz değerini sorgulatabilir. Bir yandan çocuğunun eğitimi ile ilgili bir girişimde bulunabilirsin. Bu birkaç gün hem kendi sağlığına hem çocuklarının sağlığına dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün burcunda güçlü bir Dolunay gerçekleşiyor. Öncelikle bu dolunayda köşe evler dediğimiz alandan, evlilik, ikili ilişkiler, ev, aile, gayrimenkul ve kariyer alanından etki alıyorsun. Aile veya evle ilgili ani gelişen durumlar olabilir. Aile içinden birinin beklenmedik bir durumu sende endişe ve kaygı yaratabilir. Bu önümüzdeki birkaç gün, iskelet sistemi, bel, cilt, diş ve saçlarına ilgili sağlık gündemlerin olabilir, ihmalkar davranmaman önem taşıyor. Bunun yanında bir gayrimenkul yatırımı veya taşınma için gerekli finansal kaynağı sağlayabilirsin, harekete geçebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir dolunay gününden merhaba. Dolunayı daha psikolojik bir düzeyde yaşaman mümkün görünüyor. Bilinçaltı, rüyalar ve sağlık alanından etki alıyorsun. Geri planda kaygıların, endişelerin, korkuların artabilir. Hem ruhsal hem fiziksel sağlığının yanı sıra trafikte agresyona, aşırı hıza dikkat etmeni öneririm. Zihnin biraz hareketli ve kaygılı olabilir. Dün geceki ve bu geceki rüyaların çok yoğun olabilir. Hatırladıklarını not alman iyi olabilir. Bu dolunay sana sözleşme, anlaşma ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler verebilir. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın