Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Şubat Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Şubat Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
09.02.2023 - 18:06

10 Şubat Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 10 Şubat Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında diğer insanlar, insanlarla olan ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve iş birliği yaptığın kişiler yer alıyor. Öğle saatlerinde yakın çevrenle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların ve haberleşmen yoğun olabilir. Ticari işlerin, sözleşmelerin ve anlaşmaların için harekete geçebilirsin. Öte yandan da fiziksel olarak enerjin bir miktar düşük olabilir ya da insanlarla ilişkilerinde cesaretin kırılabilir. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da baş ağrıların olabilir. Günün ikinci yarısı ise ikili ilişkilerini ve öz değer algını sorgulayabileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında işin, sorumlulukların ve sağlığın yer alıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Baş ve kas ağrılarına dikkat etmen gereken bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Aynı zamanda maddi konularla, işinle, kazançlarınla ve gelirlerinle ilgili bazı girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Para girişlerin de olabilir. Günün ikinci yarısında ise sağlığınla, işinle, sorumluluklarınla ve sosyal ilişkilerinle ilgili bazı streslerinin, huzursuzluklarının olması mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında çocukların, ilişkilerin ve partnerin yer alıyor. Öğle saatlerinde partnerinle ya da çocuklarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Aynı zamanda sosyal ilişkilerinle, sosyal çevrenle ilgili birtakım streslerin olabilir. Sosyal çevrenle yaptığın planların, programların varsa iptal olabilir. Bir arkadaşının sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise ilişkilerin ile ilgili birtakım huzursuzlukların söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Aynı zamanda, senin veyahut ailenin sağlığı ile ilgili hassasiyetlerin olabilir, dikkat etmen de fayda var. Günün ikinci yarısında ise sosyal çevrenden kişilerle, uzakta yaşayan arkadaşlarınla, tanıdıklarınla olan ilişkilerin ile ilgili birtakım huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, akrabaların, iletişimin, ticari işlerin ve seyahat planların yer alıyor. Öğle saatlerinde sosyal çevrenle iletişimin, görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olabilir. Yakınlarınla bir araya gelebilir ya da haberleşebilirsin. Aynı zamanda uzaklarda yaşayan tanıdıklarının sağlığıyla ilgili birtakım haberler alabilirsin. İletişim veya seyahat ile ilgili bazı aksiliklerle karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde ise işinle ve maddi konularla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında maddi konular, gelirlerin, kazançların ve sağlığın yer alıyor. Öğle saatlerinde işinle, kariyerinle ve kazançlarınla ilgili birtakım girişimlerde bulunabilirsin. Bugünü iş girişimlerin açısından değerlendirebilir veyahut sağlığın ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Sağlığınla ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerin, evliliğin ve öz değer algın ile ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında uzaklar, yayıncılık, seyahat, hukuki konular ve uzaklarda yaşayan tanıdıklar yer alıyor. Öğle saatlerinde yayıncılık ya da seyahat ile ilgili bazı girişimlerin olabilir. Aynı zamanda diğer insanlarla ilişkilerinde, iletişiminde birtakım pürüzler yaşayabilirsin. Sağlığınla ilgili hassasiyetlerinin de olabileceği bir zaman dilimi söz konusu. Günün ikinci yarısında ise işinle ve maddi konularla ilgili huzursuzlukların, streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Finansal konular ile ilgili de birtakım girişimlerin olabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili hassasiyetler, kas veya baş ağrılarının da olması mümkün. Günün ikinci yarısında ise ikili ilişkilerin ve aşk hayatınla ilgili geri planda, iç dünyanda bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal çevren ve arkadaşların yer alıyor. Öğle saatlerinde dernek ve kurumlarla görüşebilir, sosyal çevrenle bir araya gelebilir ya da haberleşebilirsin. Görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle olan ilişkilerinle alakalı birtakım streslerin, huzursuzlukların olabilir. Çözümsüzlük hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında işin ve kariyerin yer alıyor. Öğle saatlerinde günlük akışın, işlerin hareket kazanabilir ve yoğunluğun artabilir. İşinle ilgili bazı konularda harekete geçebilir, girişimlerde bulunabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla ya da çocuğunla ilişkilerinde birtakım huzursuzlukların olabilir, çözümsüzlük hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında uzaklar, uzaklardaki tanıdıkların, seyahatlerin, medya ve hukuki konularla olan problemlerin yer alıyor. Öğle saatlerinde çocuğunla veya partnerinle görüşebilir, haberleşebilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili birtakım girişimlerde bulunabilir ya da partnerinle seyahat edebilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Çözümsüzlük hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sağlık ve finansal konular yer alıyor. Öğle saatlerinde aile bireylerinin sağlığı ile ilgili konularda harekete geçebilirsin, girişimlerde bulunabilirsin ve görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda gayrimenkul konuları ile ilgili de birtakım girişimlerin olabilir. Miras ve nafaka konuları, ailenin parası ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise psikolojik veya fiziksel sağlığınla, ilişkilerinle ya da maddi konularınla ilgili bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
4
2
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın