Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Eylül Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Eylül Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
09.09.2022 - 18:02

10 Eylül Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 10 Eylül Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı, uyku düzenini bir miktar bozabilir. Uykusuzluk veya aşırı uyku şeklinde kendini gösterebilir. Rüyalarında artış da söz konusu olabilir. Kendini biraz uyuşuk, yorgun ve dalgın hissediyor olabilirsin, normal. Bu birkaç gün sağlığına ekstra özen göstermen senin için iyi olur. Aynı zamanda bugün başlayacak olan Merkür Retrosu evliliğin, ilişkilerin ve ortaklıklarınla ilgili eski konuları tekrar gündemine taşıyabilir. İkili ilişkilerinde bir miktar iletişim sorunlarına da sebep olabilir. Geçmiş ilişkilerinle yüzleşmeler yaşayabilirsin, kapanmamış hesaplar kapanabilir. Geçmişi temizleyip ilerlemek adına iyi bir fırsat senin için, değerlendirmeye çalış. Dolunayın etkisini nasıl hissettiğini de yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı seni arkadaşlar, sosyal gruplar, aşk ve çocuklar alanından etkiliyor. Ani gelişen buluşmalar, görüşmeler yaşayabilirsin. Aşkla ilgili sorgulamaların söz konusu olabilir. Ayrıca çocuğunun veya partnerinin sağlığıyla ilgili gündemler verebilir bu Dolunay. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosu ise iş ilişkilerinle veya sağlığınla ilgili geçmiş konuları tekrar gündemine taşıyabilir. İlişkilerinde yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri yaşaman da olası görünüyor. Zamanında kaçırdığın bazı eski iş fırsatlarını ve anlaşmaları da tekrar değerlendirilmek üzere önüne getirebilir, aklında bulunsun. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı seni kariyer, iş, ev ve aile alanından etkiliyor. İşinle, kariyerinle alakalı bir tamamlanma ve sonuç alma yaşayabilirsin. Evle ve emlakla alakalı bir gündemin söz konusu olabilir, aileden birinin sağlık problemiyle ilgilenmen gerekebilir ya da senin sağlıkla ilgili bir gelişme yaşanabilir. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosu ise aşk ve çocuk alanında kendini gösterebilir. Geçmiş aşkların gündeme gelebilir ya da partnerinle aranda bir takım iletişim problemleri, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kapanmış eski konular tekrar açılması da olası görünüyor. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı seni seyahat, eğitim, kardeşler, yakın dostlar ve iletişim alanından etkiliyor. Yakın çevrendeki insanların sağlık durumları, seyahat planları, kardeşinle ya da bazı dostlarınla ilgili bastırdığın kızgınlıklarla yüzleşme durumları ve sorgulamalar gündemine gelebilir. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosunu ise ev ve aile alanından yaşayacaksın. Aile ilişkileri, aile içi iletişimde aksaklıklar, yanlış anlaşılmalar, geçmiş konuların tekrar açılması, uzlaşamama durumları, ev ve emlakla ilgili sorunlar önüne gelebilir. Dolunayın etkisini nasıl hissettirdiğini yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı finans ve sağlık alanından etki edecek sana. Öncelikle sağlığına dikkat etmelisin sevgili Aslan. Sindirim sistemi, alerji, zehirlenme ve solunum yolları ile ilgili konular için risk teşkil ediyorsun. Bunun yanında finans konularıyla alakalı bazı düzenlemeler yapıp kararlar alabilirsin. İş yerinden beklemediğin sürpriz paralar gelebilir. Bir taraftan da öz değerin ile alakalı içsel sorgulamalar yaşayabilirsin. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosu ise yakın çevrenle, kardeşin ve dostlarınla ilişkilerini bir miktar etkileyebilir. Eski dostlarınla tekrar bir araya gelebilirsin, geçmiş konuları ve anıları masaya yatırabilirsiniz. Zihnin biraz geçmişe dönük olacaktır bu süreçte. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanından sana yansıyacak. Sorunlu giden bir ilişkin varsa son noktayı koyabilir, nihai kararını verebilirsin. İlişkilerle ilgili bir takım mücadelelerin, anlaşmazlıkların olabilir. Bazı sorgulamalar ve beraberinde yüzleşmeler gerçekleşecektir. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosu ise sana finans alanına etki edecek. Parasal konularla ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsin ya da geçmişte kaçırdığın bazı kazanç fırsatları tekrar önüne gelebilir. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı sağlık, iş ve sorumluluklar alanında yaşanacak gibi görünüyor. Öncelikle sağlığına dikkat etmeni öneririm sevgili Terazi. Alerji, sindirim sistemi, solunum yolları ve ayak sağlığı ile ilgili hassasiyetlerin olabilir. Biraz içe çekilme ve içsel sorgulamalar yapma eğiliminde de olabilirsin. Rüyaların yoğun ve güçlü olacaktır bu günlerde. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosu ise seni genel olarak biraz yavaşlatabilir. Her türlü ikili ilişkinde iletişim aksaklıkları yaşayabilirsin. Bu süreçte çok keskin kararlar almamanı öneririm. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı seni aşk, çocuk ve sosyal çevre alanlarından etkiliyor. Aşk hayatınla, arkadaşlarınla ilgili ya da varsa çocuklarınla ilgili bazı sorgulamalar, kararlar söz konusu olabilir. Sorunlu ilişkilerin için bir kapanış olabilir. Bekar Akrepler için sürpriz, ani aşklar da başlayabilir. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosu ise büyük oranda rüyalarını etkileyecektir. İç dünyanda, geçmişle ilgili hesaplamalar yaşayabilirsin. Etrafındaki insanların arkandan söyledikleriyle de yüzleşebilirsin. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı ev, aile, emlak konuları ve kariyer alanlarını etkileyecek. Ailen ve işinle alakalı bazı aksaklıklar, ani sağlık problemleri yaşanabilir. İş ve kariyerle ilgili sorgulamaların da söz konusu olabilir. Keskin kararlar için uygun zaman değil sevgili Yay. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosunu ise sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanından yaşayacaksın. Eski arkadaşlarınla görüşebilir, geçmiş konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz. Bazı hesaplaşmalar, yüzleşmeler de yaşanabilir. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Balık Dolunayı iletişim, kardeşler, yakın çevre, seyahat, yurtdışı ve eğitim konularıyla alakalı etkiler taşıyabilir. Yurtdışı ve uzaklarla alakalı bir konuda sonuç alabilirsin. Partnerinle ani bir seyahat planlayabilirsin. Çocuğunun eğitimiyle ilgili bazı pürüzler veya olaylar gündeme gelebilir. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosunu ise kariyer ve iş alanından yaşayacaksın. İş arkadaşlarınla iletişiminde aksaklıklar söz konusu olabilir. Eski kariyer fırsatları da tekrar önüne gelebilir. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek Balık Dolunayından finans ve sağlık alanın etki alıyor. Bankalar, krediler vergiler, kazançlar ve sağlık konularıyla alakalı bazı konularla uğraşman gerekebilir. İç dünyanda bazı sorgulamalara da gidebilirsin. Hem kendinle alakalı hem de kendi değerinle alakalı yüzleşmeler, sorgulamalar yaşaman mümkün görünüyor. Bugünlerde harcamalarına dikkat etmeni öneririm. Ailenden sürpriz bir para desteği de gelebilir bu arada. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosu ise yurtdışı, seyahat ve eğitim konularını gündemine taşıyacaktır. Bu konularla ilgili bazı gecikmeler, aksaklıklar yaşanabilir, merak etme. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Enerjin biraz düşük olabilir bu yüzden. Öncelikle sağlığına ve ilişkilerine dikkat etmeni öneririm. Sorunlu giden ilişkilerinde kopmalar olabilir. Evliliğini ve partnerinle ilişkini sorgulayabilirsin ve bazı kararlar alabilirsin. Bugün başlayacak olan Merkür Retrosu ise bankalar, krediler, vergiler, yatırımlar ve borçlar alanını etkileyecek. Eski borçlar önüne gelebilir ve bankalarla işlerinde bazı gecikmeler, aksaklıklar yaşanabilir. Geçmişten alacakların varsa da onları tahsil de edebilirsin bugün içerisinde. Dolunayın etkisini nasıl yaşadığını yorumlara yazabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
3
3
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın