Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Ekim Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Ekim Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.09.2022 - 18:12

1 Ekim Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 1 Ekim Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, güne özgüvenin yerinde başlıyorsun. Bugün seyahat, hukuksal konular, ticaret, eğitim veya yurtdışı ile ilgili çevrendeki güçlü ve olgun kişilerden fikir alıp, görüşmeler yapabilirsin. Ancak gün genelinde iletişim, ticaret, seyahat, eğitim, ve karar alma konularında zorlu etkiler var. Önemli kararları birkaç gün ertelemende fayda var. Akşam ve gece saatleri hem ilişkilerin açısından hem de ruhsal ve fiziksel sağlığın açısından biraz kaotik olabilir. Hiçbir şeyi zorlama ve dinlenmeye çalış. Yediklerine, içtiklerine, sindirim sistemine ve zihin karışıklığına açık etkiler var. Zihnini susturup, kendini oyalamanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, güne sağlık açısından iyi etkilerle başlıyorsun. Öğleden sonra kariyerinle veya finansal konularla alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. 18.00 ve sonrasında bazı stresli etkiler devrede olacak. Para çıkışların veya ödemelerin olabilir. Sosyal hayatın ve eğlence hayatın için fazla harcamalar yapıp bütçeni aşabilirsin. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde ve sosyal ilişkilerinde kaotik, karışık bir akşam olabilir. Çatışmalar, tartışmalar yaşayabilirsin. Sağlığına da özen göstermen gereken bir gün. Gerginliklere dikkat etmeli ve keskin kararlar almaktan kaçınmalısın. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde sosyal ilişkilerinle alakalı bir konuyu iyileştirebilirsin. Öğle saatlerinden sonra seyahat, uzaklar, yurtdışı ve eğitim konularında destekleyici etkiler var. 18.00 ve devamında ise bazı stresli etkiler mevcut. Eşinle, partnerinle ve etkileşimde olduğun diğer insanlarla kavga etmemeye, çatışmamaya, öfkeli çıkışlarda bulunmamaya ve sakarlıklara dikkat edersen iyi olur. Aynı zamanda aşk ve sosyal ilişkilerinde, çocuklarınla olan ilişkilerinde, aile içi ilişkilerinde de bazı pürüzler, yanılgılar, hayal kırıklıkları ve sorunlar olabilir. Akşam saatlerini ilişkiler bakımından iyi yönetmen gerek. Ayrıca evle ilgili de bazı angarya işler, tadilat işleri canını sıkabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde işinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili iyileşmeler söz konusu olabilir. Öğleden sonra da sağlığınla ilgili veya iş ve finansal konularla alakalı destekleyici etkiler var. Akşamüstü ve devamında ise öncelikli olarak hem psikolojik hem fiziksel sağlığını dikkate almanı öneririm. Gün biraz hızlanabilir. Sakarlıklara, kızgınlıklara, fevri çıkışlara, tepkisel yaklaşımlara dikkat edersen iyi olur. Özellikle yakın dostlarınla olan ilişkilerde ve aile içi ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, kendini ifade etmede ve anlaşmakta güçlük, hayal kırıklıkları yaşanabilir. İletişim konularını bugün pek de zorlamamak lazım. Gayrimenkul konuları ve ticaretle ilgili de aksiliklerin, karmaşanın olabileceği bir gün. Gündeminde seyahat varsa tedbiri elden bırakma, önlemlerini al. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, güne umutlu ve iyimser etkilerle başlayabilirsin. Öğleden sonra ikili ilişkilerini, evliliğini sağlamlaştırmak adına destekleyici etkiler mevcut. Akşamüstü ve devamında ise aşk ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, dostlarınla olan ilişkilerin ve kardeşlerinle ilişkilerin konusunda bazı pürüzler, problemler yaşayabilirsin. Seyahatle ve ticaretle ilgili gündemin varsa, onla ilgili de temkinli olmanı öneririm. Aynı zamanda eğlence hayatı için gereksiz ve fazla harcama yapmak, finansal konularda karmaşa, aşk hayatında kararsızlıklar, yanılgılar ve kaotik durumlar bu akşamın konuları olabilir senin için. Çocuğunun veya kendinin sağlığına, özellikle sindirim sistemine dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde aile bireylerinin ya da senin sağlığın açısından iyi etkiler altında olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde de iş, sorumluluklar ve sağlık açısından destekleyici etkiler var. Fakat 18.00 ve sonrasında biraz hızlı ve stresli etkiler devreye giriyor. Aile içi ilişkilerde çatışma, sakarlık, fevri kararlar ve çıkışlar olabilir. İkili ilişkilerde ve evlilikte uzlaşamama, yanılgı, belirsizlik, karmaşa ve hayal kırıklığı olabilir. Aynı zamanda sağlık problemleri, zehirlenme veya sindirim sistemi sorunları yaşanabilir. Para ile ilgili veya sevgi alış verişinde pürüzler, sevildiğini hissedememe, para çıkışları, gereksiz harcamalar da mümkün. Kendini, derdini anlatabilmenin çok çaba gerektirebileceği bir gün, o yüzden pek de zorlamamak lazım. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatleri ikili ilişkileri iyileştirici etkilere sahip. Öğleden sonra ise çocuklarınla ve partnerinle iletişimin açısından destekleyici. Fakat 18.00 ve devamı biraz zorlayıcı etkilere sahip. Kardeşler ve yakın dostlarınla iletişiminde sert çıkışlar, ani kızgınlıklar, çatışmalar yaşanabilir. Seyahat, eğitim veya ticaretle alakalı işlerde bazı pürüzler çıkabilir. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde, evliliğinde ve sağlığında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem alman faydalı olur. Özellikle sindirim sistemine ve yediklerine dikkat etmende fayda var. Gün genelinde ikili ilişkilerin ve sağlığın özen istiyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde sağlık açısından, ruhsal ya da fiziksel kendini iyi hissedebilirsin. Öğleden sonra evle, ailenle ilgili bir konuyu sağlamlaştırabilirsin. Akşamüstü saatleri ve devamında, parasal konularla ilgili, sağlıkla ilgili ve ilişkiler konusunda biraz stresli etkiler var. Partnerine, çocuğuna veya eğlence hayatına hesapsızca para harcama eğilimin olabilir. Öncelikle aşk hayatın, öz değerin ve ilişkilerinle ilgili yanılgılara, hayal kırıklıklarına, kandırılmalara açık etkiler altında olacaksın. Önemli ve keskin kararlar ve yargılarda bulunmak için uygun bir gün değil. Ayrıca, dolandırılmalara, para kayıplarına da müsait etkiler var. Bugün Parana ve öz saygına, öz değerine sahip çık sevgili Akrep. Sağlına da ekstra özen göstermeni, sakarlıklara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, güne keyifli, iyi etkilerle ve yüksek enerjiyle başlıyorsun. Öğleden sonra yakın dostlarınla veya kardeşlerinle görüşebilirsin. Akşamüstü ve devamında ise biraz stresli etkiler var. Eşinle, partnerinle, ailenle ya da iletişimde olduğun diğer insanlarla tartışmalara, gerginliklere açık bir etki var. Yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, yanılgılar, karmaşalar yaşanabilir. Diğer insanlarla ilişkilerin ve iletişim konularında zorlayıcı bir gün olabilir. Aynı zamanda trafiğe de dikkat etmek gerekir, sakarlıklara açık bir etki var. Bugün insanlarla iletişimini minimumda tutmak daha iyi olur senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün hem içsel olarak hem de fiziksel olarak biraz zorlayıcı bir gün olabilir senin için fakat bir taraftan da finansal açıdan desteklerin, kazanımların olabilir. Akşamüstü saatleri ve devamında özellikle ticari işlerde, finansal konularda, hem kardeşlerin ve yakın çevre ilişkilerinde hem de aile içi işlerde, gayrimenkul konularında karmaşık, kaotik ve yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir. Hiçbir yere imza atmamanı, anlaşma, sözleşme yapmamanı ve tutamayacağın sözler vermemeni öneririm. Alışveriş yapmak için, özellikle internet alışverişleri için, de uygun bir gün değil. Günün ikinci yarısında sağlığına, fevri ve öfkeli yaklaşımlara ve sakarlıklara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, güne sabah saatlerinde kardeşinle veya bir yakınınla iyi diyaloglarla başlıyorsun. Akşamüstü ve devamındaki saatlerde ise para çıkışlarına, gereksiz harcamalara, kendinin veya çocuğunun sağlığına, aşk ilişkilerinde veya yakınlarında olan ilişkilerinde anlaşmazlıklara, kızgınlıklara müsait etkiler var. Sindirim sistemine, trafikte dalgınlıklara ve ateşli hastalıklara dikkat etmeni öneririm. Alışveriş, estetik ve bakım işleri için uygun bir gün değil, birkaç gün beklemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün ikili ilişkilerin, ortaklıkların, işin, paran ve sağlığın öne çıkıyor senin için. Öncelikle evliliğinde, birlikteliğinde ya da ortaklıklarında iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar, yanılgı ve hayal kırıklıkları olabilir. Kendini ifade edebilmen, derdini anlatabilmen biraz zor olabilir. Aynı zamanda anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar konusunda da karmaşık ve kaotik bir etki söz konusu. Hesapta olmayan para çıkışları olabilir, ödemeler ve harcamalar zorlayabilir. Sindirim sistemine, yediğine içtiğine, aile içi ilişkilerine, evle, gayrimenkulle ilgili konulara ve özel ilişkilere dikkat edersen iyi olur, özellikle akşam saatleri. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın