Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Aralık Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Aralık Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.11.2022 - 18:52

1 Aralık Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 1 Aralık Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde para veya sağlığın ile ilgili sürpriz bir haber alabilirsin, bir gelişme yaşanabilir. Günün ilk yarısında yakın çevrenle, dostlarınla, kardeşlerinle, partnerinle ilişkilerinde ve eğitim, seyahat, ticarette sert etkiler altında olacaksın. Parasal konuları yönetmekte zorlanabilirsin. Gereksiz harcama yapmamaya özen gösterirsen iyi olur. Yakınlarının sağlık gündemleriyle de ilgilenmen gerekebilir ya da kendi sağlığına ilgili yakınlarınla görüşmeler yapman mümkün. Günün ikinci yarısı ise dalgınlık, unutkanlık ve kafa karışıklığı yaşaman mümkün. Sağlığınla ilgili kaygıların da açığa çıkabilir. Bir taraftan da yaratıcılığının ve sezgilerinin güçlü olacağı bir zaman, değerlendirebilirsin. Rüyaların da yoğun olabilir. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde bir arkadaşından veya tanıdığından alacağın haberlerle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında sosyal hayatın, arkadaşlarınla ilişkilerin, kendi sağlığın ve özellikle maddi konularında bir miktar zorlayıcı etkiler var. Öğle saatlerinde bankalar ya da para yönetimi gibi konularla uğraşacağın stresli ve gergin bir zaman dilimi olabilir. Aynı zamanda ikili ilişkiler konusunda da hızlı ve stresli gelişmeler yaşanabilir. Yanılgılara açık bir gün olduğunu da hatırlatmak isterim. Günün ikinci yarısında ise hem ilişkilerinde, hem maddi konularda hem de sağlık konusunda kafa karışıklığı ve dalgınlık yaşaman mümkün. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabahın erken saatlerinde hızlı bir şekilde güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında eşinle, partnerinle, ortağınla ve diğer insanlarla ilişkilerinde bir miktar zorlanabilirsin. Kariyerinde ve iş yaptığın insanlarla ilişkilerinde de stresli etkiler söz konusu görünüyor. Farkında olup durumu iyi yönetmen mümkün. Münakaşadan uzak durursan da iyi olur. Günün ikinci yarısında ise ikili ilişkilerinde kafa karışıklıkları, iletişimde yanlış anlaşılmalar, dalgınlık ve unutkanlık yaşaman mümkün. Bir tarafta kararsızlıklar, kafa karışıklıkları varken bir tarafta da yaratıcılık etkisi yüksek. Sanatsal aktivitelerle değerlendirebilirsin. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabahın erken saatlerinde bir yakınından haber alarak güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında işinle, eğitiminle, seyahatlerinle, hukuksal konularınla, psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili konularda zorlanabilirsin. Kendi sağlığın veya yakınlarının sağlığı ile ilgili bir miktar stresli etkiler söz konusu olabilir. İlişkilerinde münakaşa ve yüzleşme etkisi de güçlü olabilir. Bastırdığın, gizlediğin düşünce ve duyguları bir çırpıda dile dökebilirsin. Bunu yaparken kalp kırmamaya özen gösterirsen iyi olur. Günün ikinci yarısı ise kafa karışıklıkları, yanılgılar, unutkanlıklar ve dalgınlıklar yaşaman mümkün. Uzak şehirlerde yaşayan yakınlarınla konuşabilir, dertleşebilirsin. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabahın erken saatlerinde işin ve parasal konularla ilgili bir gündemle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında aşk ve sosyal ilişkilerinde, parasal konularda, banka, kredi, ödemeler ve vergi işlerinde, sağlığınla ilgili konularda bir miktar zorlanabilirsin. Partnerinin veya çocuğunun da sağlık ve para gündemleri olabilir. Aynı zamanda ilişkinde münakaşa, yanlış anlamalar ve gerginlik yaşaman da mümkün. Günün ikinci yarısı ise iletişimde, sağlık ve para konularında kafa karışıklıkları, yanılgılar, karmaşa ve kararsızlık etkisi var. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabahın erken saatlerinde uzaklardaki bir tanıdığınla haberleşerek güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında ikili ilişkilerinde, partnerinle ilişkinde veya aile içi ilişkilerde bir miktar zorlanabilirsin. Mümkün olduğu kadar kontrollü olmanı ve düşünerek konuşmanı öneririm. Günün ikinci yarısı ve akşam saatleri ise aile bireyleriyle ilişkilerinde, partnerinle ilişkinde iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar yaşaman mümkün. İlişkinle alakalı kafa karışıklıkları, karmaşa, kararsızlık ve genel bir dalgınlık hali olabilir. Kurban bilincine düşmemeni öneririm. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabahın erken saatlerinde parayla ilgili bir gündemle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında yakın çevre ilişkilerinde, akrabaların ve dostlarınla ilişkilerinde bazı stresler yaşayıp zorlanman mümkün. İletişimde yanlış anlaşılmalar veya anlaşmazlıklar yaşanabilir. Münakaşa ve gerginlikten uzak durmanı öneririm. Özellikle yakın çevrenle para ilişkilerinde bazı stresler söz konusu olabilir. Aynı zamanda senin, kardeşlerinin, akrabalarının, dostlarının sağlık konuları da bugün gündeminde olabilir. Günün ikinci yarısı ise solunum yolları ve sindirim sistemi rahatsızlıkları açısından ve yakınlarının sağlığı açısından biraz sert etkiler var. Bunun yanında kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, odaklanma sorunları ve unutkanlık açısından da tedbirli olmanda fayda var. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabahın erken saatlerinde partnerinden bir haberle veya mesajla güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında çocuğunun veya partnerinin sağlığı ya da masrafları sebebiyle bir miktar zorlanabileceğin durumlar söz konusu. Harcamalarını, ödemelerini, gelir gider dengeni kontrol altında tutmak mantıklı olacaktır. Eğlence ve sosyal hayatın için fazla para harcama eğilimin de olabilir. Partnerinle veya çocuğunla ilişkilerinde de münakaşa ve tartışma yaşaman mümkün. Günün ikinci yarısı ise çocuğunun eğitimi veya partnerinle iletişimin açısından biraz karmaşık etkilerin var. İletişim problemleri, kafa karışıklıkları, kararsızlık ve dalgınlık yaşayabilirsin. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde aile bireylerinden bir haberle veya evinle ilgili bir işle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle ilişkilerinde, partnerinle ilişkilerinde bir miktar zorlanabilirsin. Partnerinle aranda bazı anlaşmazlıklar ve gerginlikler yaşanabilir. Diğer insanlarla ilişkilerine de biraz dikkat etmen gereken bir gün. Günün ikinci yarısı ise aile bireyleriyle aranda iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Evle, gayrimenkulle alakalı bazı kafa karışıklıkların da olabilir. Dalgınlıklara ve unutkanlıklara dikkat edersen iyi olur. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde çocuğunun eğitimi ile ilgili bir gündemle veya partnerinden bir mesajla güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında ilişkilerinle, solunum yolu rahatsızlıklarıyla, psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili konularda biraz stresli etkilerin var. İlişkilerinde gizli saklı konular dile dökülüp, yüzleşmeler yaşanabilir. Günün ikinci yarısı ise senin veya çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı pürüzler söz konusu olabilir. Solunum yolu veya sindirim sistemi problemlerine dikkat etmeni öneririm. Yakın çevrenden birilerinin, kardeşlerinin, akrabalarının, dostlarının sağlıkları ile ilgili de haber alman mümkün. Dalgınlıklara, unutkanlıklara, kafa karışıklıklarına müsait etkiler var. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabahın erken saatlerinde evle ilgili bir konuyla veya ailenle ilgili bir gündemle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında partnerinle ilişkinde veya sosyal ilişkilerinde biraz zorlayıcı etkiler var. Tartışmalara, yanlış anlaşılmalara, münakaşaya açık etkiler devrede olacak. Öz değerini sorgulayacağın durumlar yaşaman da mümkün. Aynı zamanda parayla ilgili bazı streslerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise maddi konularla veya arkadaşlarınla ilişkilerinle ilgili kafa karışıklıkların olabilir. İletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Para kayıplarına dikkat etmeni öneririm. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabahın erken saatlerinde yakın çevrenden bir haberle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında işinle, iş ilişkilerinle, özel ilişkilerinle ve aile bireyleriyle ilişkilerinle ilgili zorlanman mümkün. Evinle ve gayrimenkulle ilgili de bir gündemin olabilir. Günün ikinci yarısında ise iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi konularda ve yakın çevrenle iletişiminde bazı karmaşalar yaşanabilir. Genel olarak kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, unutkanlıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde bazı karmaşık etkiler söz konusu olabilir. Bu sebeple de önemli kararlarını ve girişimlerini bu güne denk getirmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
15
9
9
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın