Görüş Bildir
Haberler
Günlerdir Kayıp Olan Üniversite Öğrencisi Arda Duman'ın Cansız Bedeni Belgrad Ormanı'nda Bulundu

etiket Günlerdir Kayıp Olan Üniversite Öğrencisi Arda Duman'ın Cansız Bedeni Belgrad Ormanı'nda Bulundu

Altı gündür kayıp olan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Arda Duman, Belgrad Ormanı'nda ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Duman'ın cansız bedeninin üzerinde herhangi bir darp ve delici, kesici alet izine rastlanmadı.

DHA'nın aktardığı habere göre, altı gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Arda Duman için yapılan aramalar sonunda gencin İstanbulkart'ı kullandığı tuvaletin 2 buçuk kilometre yakınında cansız bedeni bulundu. 

Yapılan ilk incelemede; gencin alkol almış olabileceği değerlendirilirken, ceset üzerinde herhangi bir darp ve delici, kesici alet izine rastlanmadığı öğrenildi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Arda Duman'ın cesedi Sarıyer Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Gencin ailesi hastaneye teşhis için çağrılırken, teşhis yapılmasının ardından cenazenin Adli Tıp Kurumu morguna götürüleceği öğrenildi.

Gencin ölüm nedeninin, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiden sonra anlaşılabileceği belirtildi

Gencin ölüm nedeninin, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiden sonra anlaşılabileceği belirtildi

En son otobüse binerken görülmüştü

En son otobüse binerken görülmüştü

Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Arda Duman, 22 Mart'ta üniversite kampüsünden çıktıktan sonra Kilyos otobüsüne bindi. Üniversite kampüsünden çıkarak otobüse binerken güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan Arda Duman'dan bir daha haber alınamamıştı. 

Arda Duman için bu sabah saatlerinde de Belgrad Ormanı'nda AFAD ve AKUT'un da dahil olduğu arama çalışması başlatılmıştı.

Duman'ın bulunması için 40 kişilik bir ekip arazide arama yaptı

Arama kurtarma çalışmalarına katılan AKUT denetleme kurulu üyesi Mahmut Çelik, 'Dün akşam 16.00 sıralarında bize ihbar geldi. Saat 18.00 gibi çalışmalar başladık. İlk olarak polis ekipleri ve bizim Eskişehir'den gelen köpekli ekibimiz devreye girdi. Onların iz takibi üzerine belirlediği noktalara arama ekiplerini gönderdik. Sabaha kadar arama yaptık. Bugün de aramalar devam ediyor. Şu anda AFAD ve AKUT'tan 40 kişilik bir ekip arazide arama yapıyor. Belirlediğimiz riskli bölgeleri arıyorlar. O aramaların sonuçlanmasını bekliyoruz. Daha sonra belirlediğimiz alanlarda aramalara devam edeceğiz.' demişti.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Drn d.

Ailesi görür okur üzülür; kötü şeyler, umutsuz şeyler yazmayın yazık günah!

preto saetre

yüreğinizden öperim çok hoş bir düşünce abla veya abi hep var ol

s

Ne kadar da güzel gülmüş

Açelya

Çok canım sıkıldı okuyunca :(( Üzücü