Görüş Bildir
Haberler
Güneş Yüzünü Gösterdi: Yaz Sıcaklarına Uygun Cilt Bakımı ve Makyaj Önerileri

etiket Güneş Yüzünü Gösterdi: Yaz Sıcaklarına Uygun Cilt Bakımı ve Makyaj Önerileri

mulan
21.07.2022 - 12:05

Yaz geldi, cilt bakımının önemi arttı. Güneş, sıcaklar derken cildimizin bakım rutini yazın daha önemli hale geliyor. Cildimizi yaz kuruluğundan korumanın yolları cilt bakımından geçiyor. Yazın makyaj alışkanlıkları da değişiyor. Daha hafif bir makyaj tercih edilen bu sıcak günlerde buna uygun ürünler kullanmak gerek. Cildinize iyi gelen bakım ürünlerinden yaz makyajı yaparken ihtiyacınız olan malzemelere her şey bu içerikte!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaz cilt bakımının en önemlilerinden güneş kremi...

1. Yaz cilt bakımının en önemlilerinden güneş kremi...

Güneş kremi olmadan bir yaz düşünülemez. Güneşe çıkarken cildimizi zararlı etkilerden korumanın yolu güneş kremi sürmek. Özellikle sahil kenarında ihtiyaç duyulan güneş kremini yaz boyunca çantanızdan eksik etmeyin!

2. Yazın daha fazla ihtiyaç duyulan nemlendiriciler...

Yaz ile birlikte cildin nemlendirici ihtiyacı da artıyor. Güneşin ve sıcakların etkisiyle cildimiz kurudukça kuruyor. Cildi sürekli nemli tutmak için nemlendiricileri kullanmak gerek.

3. Cildi hassas olanlar için leke karşıtı krem...

Güneşin etkilerine karşı hassas cilde sahip olanlar için leke karşıtı kremler ideal. Bu kremleri güneş kremine ek olarak hassas ciltliler mutlaka yaz bakım rutinine eklemeli.

4. Cildin öncelikli ihtiyaçlarından yüz temizleme jeli...

Yüzü sadece su ve sabun ile yıkamak kurutabiliyor. Bu kurumanın önüne geçmek ve cildinizi tertemiz tutmak için ihtiyacınız olan ürün yüz temizleme jeli. Yüz temizleme jeli sayesinde cildinizde yağ ve kir kalıntısı kalmayacak.

5. Dudakları yazın etkisinden korumak için lip balm...

Dudaklar hassas bölgelerimizden. Güneş ve sıcaklarla birlikte dudaklarımız da zarar görüyor. Dudakları sürekli nemlendirmek için lip balmlar vazgeçilmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaz makyajlarının olmazsa olmazı kapatıcılar...

Yaz makyajı denilince hafif bir makyaj akla geliyor. Kışın olduğu gibi yazın da kapatıcılar yanımızdan ayırmadıklarımızdan. Yüzdeki kusurları örtmeye yarayan kapatıcılar sayesinde yazın cildiniz tam istediğiniz gibi!

7. Makyajınızın bozulmaması için su geçirmez maskara...

Yazın her an su ile karşı karşıyayız. Havuza ya da denize girerken makyajınıza veda etmek istemiyorsanız aradığınız ürün su geçirmez maskara. Su geçirmeyen bu maskara ile tatilde makyaj keyfi devam edecek!

8. Kusursuz makyajınızın gün boyu sürmesi için makyaj sabitleyici...

8. Kusursuz makyajınızın gün boyu sürmesi için makyaj sabitleyici...

Yaz şartlarında makyajı sabitlemek zor iş. İyi bir sabitleyici ile bu iş artık çok kolay. Makyaj sabitleyici ile makyajınız gün boyu sizinle beraber!

BONUS: Yüzünüzde terapi etkisi uyandıran FOREO UFO 2 ve Matte Maniac maskesi

BONUS: Yüzünüzde terapi etkisi uyandıran FOREO UFO 2 ve Matte Maniac maskesi

Cildi besleyen ve nemlendiren FOREO UFO 2 ile canlı bir cilt artık hayal değil. Isıtma terapisi ile cildi yumuşatan etkiye sahipken soğutma terapisi ile gözenekleri sıkılaştırıyor. Bu yüz bakım terapisi cihazı ile SPA keyfi avucunuzun içinde!

Matte Maniac maskesi ekstra arındırıcı özelliği ile cildinizde istediğiniz görünümü sağlıyor. FOREO UFO 2 ile birlikte kullanabileceğiniz maskenin içinde bulunan kömür ciltteki yağı ve kiri emiyor, kar lotusu ise cildi arındırarak gözeneklerin sıkılaşmasını sağlıyor ayrıca ciltte kuruluk ve tahriş yaratmadan cildin yağlanmasını da önlüyor.

Cildinize bir iyilik yapın ve hemen bu ürünü deneyin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın