Görüş Bildir
Haberler
Gündem

Gündem

basingundem
04.03.2014 - 23:08 Son Güncelleme: 04.03.2014 - 23:09

HÜDA-PAR İLE BDP'LİLER ARASINDA GERGİNLİK YÜKSELİYOR...

30 Mart seçimleri yaklaştıkça Hüda Par ile BDP sempatizanları arasında tansiyon yükseliyor.Geçen gün Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşanan gerginliğin ardından bugün de Bismil'de başka bir olay yaşandı.

Bismil’de HÜDA-PAR’lılar Y.K. adında bir çocuğu seçim bayraklarını kopardığı gerekçesiyle alıkoydu. HÜDA-PAR Bismil İlçe Örgütü Başkanı Ali Bilmez alıkoyma olayını doğruladı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde HÜDA-PAR İlçe Örgütü üyeleri tarafından Y.K. adında bir çocuğun seçim bayraklarını kopardığı gerekçesiyle alıkonulduğu iddia edildi. Y.K’nin babası Kadir K. HÜDA-PAR yöneticilerinin kendilerini akşam saatlerinde aradıklarını ve “Oğlunuz bizim elimizde, bizim seçim bayraklarını yırtmış. Siz gelmeden onu serbest bırakmazcağız” dediklerini bildirdi. Bunun üzerine Karagöz ailesi, HÜDA-PAR’ın ilçede bulunan seçim bürosunda alıkonulan çocuklarını almaya gitti.

Konuya ilişkin görüştüğümüz HÜDA-PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez de iddiayı doğrularken, ilçede her akşam çocuklar tarafından seçim broşürlerinin yırtıldığını iddia edip, “Bundan kaynaklı biz de çocuğu alıkoyduk. Şu anda ailesi yanımızda. Kötü şeyler yapmaması için çocukları onlara teslim edeceğiz. Bugün bizim bayraklar sökülüyor, yarın başka partilerinkini sökerler. Bu da daha kötü şeyler ortaya çıkarır” diyerek, yaptıklarını savundu.

Kaynak: http://basingundem.com/huda-par-bismi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0