Görüş Bildir
Haberler
Güncel Haftalık Anime Değerlendirmesi

Güncel Haftalık Anime Değerlendirmesi

Mustafa Ardahanlı
18.08.2014 - 23:43 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 00:02

Güncel Haftalık Anime Değerlendirmesi

Sword Art Online II, 7. Bölüm :

  Bu hafta çizer dengeyi pek sağlayamamış gibi görünüyor diyebiliriz. İkili diyaloglara çok fazla ve çok uzun süre ayrılan bölümde aksiyon ve heyecan namına pek de bir şey bulamıyoruz. Bu psikolojik tahlillerin gerekli olduğu gerçeği bir yana bir haftalık bekleyişin ardından biraz hayal kırıklığına uğradığımızı söyleyebiliriz. Ancak şunu da rahatlıkla söyleyebiliriz ki finallerin başlayacağı bir sonraki bölümüm muhteşem bir bölüm olmasını bekliyoruz. 

Fairy Tail II, 20. Bölüm : 

 Geçen haftaki durgunluktan sonra serinin hayranları bu bölümde aksiyona doyuyor diyebiliriz. Özellikle ejderhalarla savaşmakta zorluk çeken insanların yanına bir ejderhanın geçmesi, kazanma umutlarını artırıyor. Natsu yine etkileyici cesaretiyle savaşta en önde mücadele ediyor. Bölümün sonlarına doğru, gelecekten gelen Rogue’u yok etmek için bu dünyadakini öldürmeyi planlayanlara karşı “Karanlığın sizi ele geçirmesini mi istiyorsunuz? Şimdiki Rogue’un hiçbir günahı yok. Kimse ona dokunmasın.” diyerek yine etkileyici karakterini ortaya koyuyor. Heyecanla, bir sonraki bölümde Atlas Flame ve Natsu ortaklığının savaşı nasıl etkileyeceğini bekliyoruz. 

 One Piece, 657. Bölüm : 

Yine eğlenceli, duygusal ve aksiyon dolu bir bölümle karşımızdaydı One Piece. Luffy’nin bir köşede oturup çok fazla olaylara dahil olmaması kötü de olsa yine de tayfanın potansiyel üyeleri oldukları konuşulan Bartolomeo ve Rebecca’nın heyecan ve neşe dolu maceraları bölümü yine son derece eğlenceli ve kaliteli bir hale getirmeye yetiyor. Manga okuyucularından duyduğumuz kadarıyla muhteşem bölümler bizi bekliyor. Heyecan ve merakla takipteyiz. 

...

Kaynak: http://gamexnow.com/guncel-haftalik-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın