Görüş Bildir
Haberler
Günay Kaleye, 1997 Doğumlu Enes Kulübeye

Günay Kaleye, 1997 Doğumlu Enes Kulübeye

Batuhan
10.04.2015 - 10:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta kaleci sıkıntısı büyüyor. Tolga'nın ardından Cenk de sakatlandı. Sağ üst ön adalesinde 2. derece yırtık belirlenen tecrübeli file bekçisinin iyileşememesi halinde Kasımpaşa karşısında kaleyi 3. kaleci Günay koruyacak.

Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş’ın yüzü bir türlü gülmüyor. Önce savunmada, ardından orta sahada yaşanan sakatlıklar sebebiyle kadroda revizyon yapmak zorunda kalan ve kritik maçlarda puan kaybeden Siyah-Beyazlılar, şimdi de kalede büyük sorun yaşıyor.

Tolga’nın şanssız yılı

Takımın as kalecisi Tolga Zengin için 2014-2015 sezonu iyi başlasada, sakatlıklar tecrübeli kalecinin yakasını bir türlü bırakmadı. Son olarak Fenerbahçe maçında sakatlanan ve gözyaşları içinde sahayı terketmek zorunda kalan 31 yaşındaki file bekçisine tendon yırtığı teşhisi kondu.

2. derece yırtık

Tolga’nın yokluğunda bu sezon 17 maça çıkan ve sergildiği performansla Bilic’in güveninini kazanan 2. kaleci Cenk Gönen’den gelen sakatlık haberi ise, şampiyonluk kovalayan takımda şok etkisi yarattı. Sağ üst ön adalesinde 2. derece yırtık belirlenen tecrübeli eldiven yoğun bir tedavi programına alındı. Kasımpaşa maçında oynaması için adeta seferberlik ilan edilen Cenk’in forma giyememesi durumunda kale 3. kaleci Günay Güvenç’e emanet edilecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0