Görüş Bildir
Haberler
Gülşen’in Avukatından Açıklama: ‘Yasaların Adil ve Eşit Uygulanmasını Beklerdik’

Gülşen’in Avukatından Açıklama: ‘Yasaların Adil ve Eşit Uygulanmasını Beklerdik’

ismail kahraman
25.08.2022 - 22:01 Son Güncelleme: 25.08.2022 - 22:04

Şarkıcı Gülşen, dört ay önce bir konser sırasında yaptığı açıklamalar sebebiyle bu akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı. Gülşen’in avukatı Emek Emre, tutuklama talebine tepki gösterdi.

Gülşen’in tutuklanma haberine dair tüm detayları sizlerle paylaşmıştık;

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Ortada bir suç yok’

‘Ortada bir suç yok’

Şarkıcı Gülşen'in Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmasının ardından avukatı Emek Emre adliye önündeki meydanda basın mensuplarına açıklama yaptı. 

Emre, “Hepinizin duyduğu üzere çok üzücü bir şekilde Gülşen Hanım tutuklandı. Şunu belirtmek istiyorum avukatları, ailesi, kendisi ve hepimiz çok üzgünüz. Burada müvekkilim Gülşen hepimiz gibi Türk vatandaşı. Türkiye bir hukuk devleti, yasaların müvekkilim içinde adil ve eşit bir şekilde uygulanmasını beklerdik. Kanaatimizce müvekkilimin işlemiş olduğu bir suç bulunmamaktadır. Bu suçun alt ve üst sınırlarına baktığımızda tutuklama tedbiri çok uygunsuz olmuştur. İnanıyoruz ki usul ve yasaya aykırı olan bu karar itiraz sonucu kaldırılacaktır. Yarın sabahtan ilgili mercilere itirazda bulunacağız konunun da takipçisi olacağız. Kendisi gayet güçlü durumda, tabi ki üzgünüz böyle bir karar çıkmasını beklemiyorduk. İsnat edilen suç ve cümleye bakıldığı zaman eleştirilsel boyutları olabilir. Ben bir hukukçu olarak isnat edilen suçun gerçekleşmediği kanaatindeyim hukuken. Fakat savcılık ve sulh ceza makamları farklı değerlendi. Tutuklama tedbirinin orantısız olduğunu düşünüyoruz' dedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
28
26
15
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Yargının geldiği hal anlaşılır gibi değil. Acaba Gülşen ''sürtük'' deseydi aynı muamele ile karşılaşır mıydı? Ayrıca haftalardır, aylardır Sedat Peker birile... Devamını Gör

Ali Bal

Gündem değişti+İktidar oy topladı+Gülşen bedava reklam yaptı. Bizim kazancımız?

peynir çok pahalı

Bir taraf var ne söylerse söylesin hiç ceza almayan, bir de bastırılan hakkı yenen taraf var biraz kızıp olanlara iki laf etsen yaka paça hapse atılıyorsun, ... Devamını Gör

SecretState

Milyonlarca insana sapık demiş hala ortada suç yok diyor,gülşen zaten tahliye olucak ama saçları akarıncamı olur kamburu çıkıncamı bilemem.

isotlu-baklava

Senin reisin de milyonlarca kadına SÜRTÜK dedi, onunki suç değil mi ampul beyinli?