Görüş Bildir
Haberler
Güldür Güldür'ün Mehtap'ından Olay Yaratan Yatak Odası Pozu! İşte Meltem Yılmazkaya'nın O Paylaşımı...

Güldür Güldür'ün Mehtap'ından Olay Yaratan Yatak Odası Pozu! İşte Meltem Yılmazkaya'nın O Paylaşımı...

GNS
03.11.2021 - 18:59

Show TV'nin komedi programı Güldür Güldür'de canlandırdığı Mehtap karakteriyle tanınan ve sevilen Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi oturdu. Rol gereği canlandırdığı karakterleriyle tanınan 36 yaşındaki Yılmazkaya yatak odasında verdiği pozla hayranlarını şaşkına çevirdi. Beyaz gömleği ve mini şortuyla kadraja bakarken poz veren Meltem Yılmazkaya fotoğrafına siyah beyaz efekt yapıp Instagram üzerinden paylaştı. Oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı. İşte Güldür Güldür'ün Mehtap'ından yatak odası pozu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ali Sunal'ın sunuculuk yaptığı Güldür Güldür komedi programında Mehtap karakterini canlandıran ve birçok tiplemeyle izleyici karşısına geçen Meltem Yılmazkaya verdiği yatak odası pozuyla nefesleri kesti. İşte Yılmazkaya'nın o paylaşımı.

Sosyal Medyayı Aktif Kullanıyor

Sosyal Medyayı Aktif Kullanıyor

Meltem Yılmazkaya, Güldür Güldür adlı eğlence programında canlandırdığı Mehtap karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Yılmazkaya, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettirdi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu, Instagram hesabında yaptığı çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yılmazkaya, mini şortuyla yatakta verdiği bir pozu 'Sırada ne var?' notuyla Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu. Takipçileri tarafından yoğun ilgi gören paylaşım, kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

İşte Meltem Yılmazkaya'nın O Pozu:

İşte Meltem Yılmazkaya'nın O Pozu:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
16
11
8
7
5
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın