Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Tweetlere Göre Ne Kadar Espritüelsin?

etiket Güldüğün Tweetlere Göre Ne Kadar Espritüelsin?

Güldüğün bu tweetlere göre senin ne kadar espritüel bir insan olduğunu söylüyoruz. Tek yapman gereken bu tweetlerin seni güldürüp güldürmediğini söylemen. 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#11

#12

#12

#13

#13

#14

#14

#15

#15
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen aşırı espritüel bir insansın!

Sen aşırı espritüel bir insansın!

Sen ortamın en eğlenceli ve komik insanı olabilirsin. En ciddi ortamlarda bile esprilerinle kırıp geçiriyorsun. Etrafındaki insanlar bu yüzden seninle vakit geçirmekten inanılma keyif alıyor. Enerjisi aşırı yüksek bir insansınsın. Bu yüzden her ortamı canlandırma yeteceğine sahipsin. Zeki bir insan olduğun için çok kaliteli espriler yapıyorsun. O an aklına gelen esprilerle ortalığı yıkıp geçiyorsun. Aklına eseni yapan bir karaktere sahipsin. Aynı zamanda çok öz güvenli bir insansın. İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü çok fazla önemsemeyen birisin. İşte bu sayede kendini rahat bir şekilde ifade edebiliyorsun. En kötü esprilerine bile gülünebiliyor. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Bu yüzden sosyal bir insansın. Daima rahat davranırsın ve kimseyi önemsemezsin. Anı yaşamaktan inanılmaz keyif alırsın. Bu yüzden inanılmaz espritüel bir karaktere sahipsin...

Yerine göre espritüel bir insansın!

cf.kizlarsoruyor.com

Sen inanılmaz komik bir insansın ama sadece çok yakın bulduğun insanların yanında. Öyle her oramda espri yapmayı sevmezsin. Sürekli görüştüğün ve samimi bulduğun insanların yanında çok çekinmedin için istediğin gibi davranırsın. Sadece seni tanıyan insanlar senin ne kadar komik ve eğlenceli bir insan olduğunu bilir. Dışarıdan bakan ve seni tanımayan insanlar sadece sert bir karaktere sahip olduğunu düşünür. Bu yönünü öyle herkese göstermeyi sevmezsin. Bunun en büyük sebeplerinden biri de laubali olmayı sevmemenden kaynaklanıyor. Bu yüzden seni yakından tanıyan insanlar oldukça şanslı. Onlar seninle çok eğleniyorlar ve birlikte vakit geçirmekten inanılmaz keyif alıyorlar. Bu yüzden yerine göre espritüel bir insansın diyebiliriz.

Sen pek espritüel bir insan değilsin...

Sen genelde sessiz ve sakin olmayı seven bir insansın. Bir ortama girdiğinde inanılmaz bir ağırlığın olur. Öyle insanları güldürmek için çaba göstermezsin. Genelde hep güldüren taraf olursun. İnsanların laubali tavırlarından nefret edersin. Bu yüzden çok fazla samimi olma taraftarı değilsin. İnsanlar sana çok güvenirler ve bu nedenle sana rahatça sırlarından bahsedebilirler. Onlara genelde destek olan ve yol gösteren taraf olursun. Güldürmek pek senin işin değildir. Elbette zaman zaman aklına gelen komik esprileri yaparsın ama çok da tercih etmezsin. Bu seni daha sert ve ciddi bir karakter yapar. Bu yüzden senin çok fazla espritüel bir insan olduğunu söyleyemeyiz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
57
56
38
17
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alyn-

Yerine göre espritüel bir insansın! bir de damon ve klaus gifi koymuşlar yaa

Malaga Marakesh

Twitter alemin de gördüğüm esprileri 4 yaşında ki yiğenim yapmıyor. Vallahi beğeni alıcam diye millet kafayı yemiş...

nurr

yerine göre espritüel bir insansın! lan görkem karaaslan resmen bu dnfbjzöfjdcfhd